De virkede fint det første år, men de er desværre ikke bygget til det danske vejr. Alle 3 fælder er 3d printet i et filament der ikke kan klare hverken uv lys eller det danske vejr. Alle... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Før jeg købte disse sneglefælder var der rigtig mange snegle som jeg samlede sammen, efter jeg købte disse har jeg kun samlet et par enkelte op. Jeg har fire der specielt står ved de planter der blive... Mehr ansehen
Hurtig levering - efter indkøb af gift satte jeg dem op - reducerede sneglene mærkbart efter et par dage - og nu er det sjældent jeg ser dem. Før indsamlede jeg ca 30 morgen og 30 andre aften. Jeg er... Mehr ansehen
Jeg fik færre snegle i haven efter at have sat 4 stk. op, men i forhold til deres reklamer, hvor der bliver sagt en sneglefri have, oplever jeg ikke dette. 4 uger efter opsætningen, samlede jeg stadig... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Oplever du ikke den forventede effekt? Så kan du frit returnere fælderne.
Kaare Klints Vej 33, 4690, Haslev, Dänemark
Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Svindel!
Har ikke modtaget det antal fælder der er bestilt og betalt for, men kundeservice er umulig at få kontakt til.

Antwort von Sneglefælden
Hvorfor har der ikke været en anmeldelse siden oktober 2025? Kan det være fordi prisen er helt hen i vejret!?

Antwort von Sneglefælden
købte 6 og sadt rundt hvor vi fandt flest snegle, og de spiser os af snegle giften, jeg er så sikker på at det er en god løsning tusind tak for det
v h inge lise
De siger det virker…og ja det virker..og super nemt at sætte op.
Hurtig levering og alt som forventet
De virker bare , før var græsset fyldt med snegle efter mørket frembrud , nu kan vi lede og måske finde en
Efter 14 dages brug er snegleplagen reduceret med minimum 90%. Tidligere kunne jeg fjerne 50 snegle hver aften, nu et det næsten nul.
Jeg har bestilt og afprøvet fælderne uden, at det har givet effekt.
Jeg har brugt det rette antal i forhold til min have, samt brugt det anbefalede giftprodukt.
Jeg har filmet haven om natten, og kunne se masser af snegle hver nat, men de synes åbenbart ikke at fælderne var interessante.

Antwort von Sneglefælden
Lidt skeptiske var vi, men NU ser vi færre dræbersnegle i haven.
Det er et godt køb.
Bestilte 6 sneglefælder, de ankom efter 4 dage.
Fyldte dem med sneglegiften, der står ikke noget i brugsanvisningen om hvormeget der skal i fælderne, men jeg fyldte bare godt op i fælderne, 1-2 dage efter begyndte jeg at finde døde snegle i haven.
Kan virkelig mærke at der ikke er så mange snegle i haven mere glæder mig til foråret
Jeg købte 6 sneglefælder og har oplevet en kraftig nedgang i dræbersneglene. Tidligere kunne jeg klippe et par hundrede over om dagen. Nu er jeg nede på Max 8-10 stk.
Så jeg hører til blandt de tilfredse kunder!
Super nemme at bruge. Har kun haft den kort tid, så glæder mig til at se dem virke, hvilket jeg føler mig sikker på at de gør.
Det virker til at der er mindre dræber snegle i min have nu😁
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.