ik heb deze gekocht omdat de anderen van een week ervoor niet correct werken. en ik er dringend nodig had. ik wacht nog steeds op een oplossing, aangezien 2 sets niet nodig zijn.
Eerste keer sneeuwkettingen besteld, maar die zijn nooit gescanned door dhl en het pakket bleef ergens hangen (waarom kan een webwinkel dit niet zelf eens opmerken!). Dit gemeld aan Etrias Klantenserv... Mehr ansehen
Gemakkelijke website, snel besteld en na een uur kreeg ik al een berichtje dat het artikel onderweg was. Conform afspraak werd het artikel de volgende dag geleverd, helemaal top. Klein puntje van ve... Mehr ansehen
Duidelijke website met goede informatie en met de mogelijkheid om achteraf te betalen, zodat je ook eerst het product in huis hebt en kan zien of het voldoet aan de beschrijving welke op de website... Mehr ansehen
Über Sneeuwkettingenstore.com
Vom Unternehmen geschrieben
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Sneeuwkettingenstore is de specialist op het gebied van sneeuwkettingen en werkt samen met topmerken als Pewag, Thule en Weissenfels. U kunt gemakkelijk op basis van uw bandenmaat de sneeuwkettingen vinden die u nodig heeft. Gebruik hiervoor de tool bovenaan de pagina en u ziet direct welke sneeuwkettingen geschikt zijn voor uw auto en banden. Advies nodig bij de aanschaf van een sneeuwketting? Onze klantenservice helpt u graag verder!
Over Sneeuwkettingenstore
- klantenservice@etrias.nl
- sneeuwkettingenstore.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Sneeuwkettingen 235/55/18 besteld
Sneeuwkettingen 235/55/18 besteld. Was even onduidelijk of deze voor suv geschikt zou zijn. In beschrijving stond van niet op site pewag wel.
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
bandenmaat op verpakking van kettingen…
bandenmaat op verpakking van kettingen komt niet overeen met wat op website staat. Kettingen passen dus niet op mijn auto. Retour

Antwort von Sneeuwkettingenstore.com
hebben artikelen op de site die niet leverbaar zijn.
Bestelling gedaan met verwachte levertijd van 3- 5 werkdagen. Na 6 werkdagen maar mail gestuurd met vraag waar bestelling blijft. Reactie dat deze ietwat vertraagd was en dat ik uiterlijk 10e werkdag mail zou krijgen met trackingcode. Nog op site gekeken en tot mijn verbazing was artikel niet meer leverbaar. Hierna nog een mail ontvangen dat bestelling nogmaals vertraging had opgelopen. Na 3 werkdagen dan weer mail dat kettingen niet meer leverbaar waren. Deze shop is onderdeel van Etrias en ik heb hier al eens eerder mindere ervaring mee gehad. Kettingen uiteindelijk elders besteld, sneeuw.........4u, volgende dag in huis!

Snelle service
Easy to mount
Easy to mount and good instructions included! With quick delivery!
Supersnelle levering van bestelde…
Supersnelle levering van bestelde producten
mooie praatjes ?!
op di 18/01 twee sets kettingen besteld gemelde levertermijn was 2 - 5 werkdagen ondertussen een mail gekregen dat levering vertraagd is .....
adverteer niet met mooie praatjes !

Antwort von Sneeuwkettingenstore.com
vlotte service en aankoop van…Pewag sneeuwkettingen
vlotte service en aankoop van uitstekende kwaliteit
Prima bedrijf
Prima bedrijf, netjes op tijd geleverd en makkelijk te bestellen
Great service
Great service, timely delivery. Took 1 day more than expected, but was informed in a friendly manner.
Product niet geleverd
Product niet geleverd, na 2x bellen nog steeds geen product dus vandaag besteld morgen in huis is niet van toepassing.
Ook jammer dat de beloofde terugkoppeling niet is gekomen.
Na 5 dagen wachten ben ik vertrokken zonder sneeuwkettingen en zal bij terugkomt de bestelling annuleren en mocht het in de tussentijd geleverd zijn terug sturen zodat ik mijn €480,- weer terug kan verwachten.

Fijne site
Ik heb vaker hier spullen (sneeuwkettingen) besteld en mijn ervaringen zijn prima: ruime keuze, lage prijzen en een snelle en flexibele bezorgservice. Tja, wat wil je nog meer. Gewoon goed.
Uitstekende service en snelle levering.
Delivered exactly as promised
Delivered exactly as promised, within 6 working days
Excellent fast service
Excellent fast service: ordered late in the evening and delivered the next day by DHL.
Volgende dag NIET geleverd.
'Voor 22 uur besteld de volgende dag bezorgd' klopt niet, de sneeuwketting werden de volgende dag niet geleverd. Bellen naar de klantenservice en dan (na zeer lange wachttijd) te horen krijgen 'Het product is bij ons weg en nu bij DHL dus wij kunnen niets voor u doen' vond ik een zeer onbevredigende reactie.
Onwaarschijnlijk snelle levering
Onwaarschijnlijk snel geleverd ondanks de feestdagenbezorgperikelen! Ik hoop ze uiteraard niet nodig te hebben maar toch even "droog" geoefend. Ze laten zich prima 'omleggen'.
Snel en compleet geleverd
Snel en compleet geleverd. Ik heb ze nog niet echt gebruikt, wel droog getest. Gaan er makkelijk op. Vertek over 3 weken naar Oostenrijk en welicht weet ik dan meer.
Happy to have received these in time
Happy to have received these in time. Unfourtunately the delivery next day was missed. So 4 star rating
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.