Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering in een stevige verpakking. De sneakerboxen zijn eenvoudig te monteren en zijn zeer stevig. Ik gebruik ze overigens niet voor sneakers maar voor mijn vintage verzamelobjecten. Ziet er a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na veel troosteloze boxen ben ik bij Stackkicks terecht gekomen, de eerste bestelling liep niet vlekkeloos maar door hulp van Matthijs van Stackkicks is het helemaal naar mijn zin opgelost, bedankt Ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet wat ik er van gedacht had. Waarom alles donker als er glas helder-transparant staat! Bij deze alleen de voorzijde.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, alles was goed verpakt en aanwezig. Ook had ik wat vragen vantevoren en achteraf en ben ik snel te woord gestaan door Sneakerstack , 10/10 communicatie! De boxen zelf zijn echt... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Unternehmen für Innenraumgestaltung
  2. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  3. Schuhgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Sneakerstack is dé online bestemming voor hoogwaardige sneakerboxen. Onze collectie combineert functionaliteit met esthetiek, met een focus op kwaliteit en detail. Onze transparante acrylboxen bieden een unieke manier om je sneakers tentoon te stellen. We staan garant voor uitstekende klantenservice en delen de passie voor sneakercultuur. Bij Sneakerstack vinden we dat het opbergen en tonen van sneakers een kunst op zich is. Geef je sneakers de thuisbasis die ze verdienen!

4,5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Geweldige service en levertijd

Geweldige service en levertijd, zeer tevreden met het product. Eindelijk een mooie hoek voor al m’n schoenen kunnen maken met deze boxen

27. Dezember 2024

Antwort von Sneakerstack

Dankjewel voor je review, Richard!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top product met top service

Vandaag mijn bestelling van 10 sneaker boxen ontvangen. De boxen zien er hoogwaardig uit en voelen solide aan. Ik heb de boxen gekocht voor mijn collectie kleurrijke heren schoenen, ze staan nu echt als een eye catcher in de kamer zonder dat de schoenen beschadigen.

3. Januar 2025

Hoi M. Nauts,

Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over de sneakerboxen! 😊 Het klinkt alsof jouw kleurrijke collectie nu perfect tot zijn recht komt. Als je in de toekomst nog vragen hebt of tips nodig hebt, laat het gerust weten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ondanks de drukte van de feestdagen had…

Ondanks de drukte van de feestdagen had ik het kerstcadeau voor m'n broertje op tijd in huis. Dankjewel voor dit topproduct!

24. Dezember 2024

Antwort von Sneakerstack

Wat leuk om te horen dat het kerstcadeau op tijd is geleverd en dat je er zo blij mee bent! 😊 Bedankt voor je mooie review, Loek! Wij wensen je broertje veel plezier met het cadeau!

Top kwaliteit producten.

Levering was snel binnen en de kwaliteit van de producten top. Niks op aan te merken.

9. Dezember 2024

Antwort von Sneakerstack

Dank je wel voor je positieve feedback, Robbin! Fijn om te horen dat de levering snel was en je tevreden bent over de kwaliteit van de producten.

Top service

Top service! Zelfs rond de feestdagen een snelle reactie gehad op mijn vragen.
Heel goed geholpen en de boxen zijn prachtig.

6. Dezember 2024

Antwort von Sneakerstack

Wat een fijn bericht, Quinty! Het is geweldig om te horen dat we je zelfs tijdens de feestdagen snel konden helpen. We zijn blij dat je tevreden bent met de boxen en dat je de service waardeert!

Zeer tevreden!

24 stuks besteld, zeer tevreden en snelle levering!

12. Dezember 2024

Antwort von Sneakerstack

Dank je wel, Shelby, voor je positieve review! Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer snelle levering en product komt…

Zeer snelle levering en product komt perfect overeen met beschrijving. Contact via whatsapp zeer snel, zelfs bij de feestdagen. Aanrader!

25. Dezember 2024

Antwort von Sneakerstack

Bedankt voor je enthousiaste reactie, Maksim! We zijn blij dat je tevreden bent met zowel de producten als de service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering goede kwaliteit!

Snelle levering goede kwaliteit!
Goed ingepakt👌🏼

20. Dezember 2024

Antwort von Sneakerstack

Bedankt voor je mooie review, Joy! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit 😊

Topservice!

Deze webshop heeft echt topservice. De sneakerboxen zijn van top kwaliteit: stevig en goed ontworpen. Ik had een vraag over de levering en kreeg meteen een duidelijk antwoord. Je merkt echt dat ze betrokken zijn bij hun klanten. Mijn bestelling kwam snel aan en alles was perfect verpakt. Een dikke 10!

14. Dezember 2024

Antwort von Sneakerstack

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review, Maarten! Het doet ons goed om te lezen dat je onze service en kwaliteit als top ervaart 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en goede service

9 sneakerboxen besteld en 1 led box, deze werden erg snel geleverd. Enkele onderdelen waren beschadigd aangekomen maar kreeg deze, nadat ik contact opnam via whatsapp, meteen nieuw geleverd. Ik had verwacht dat de led box draadloos zou zijn maar dit is niet het geval, het was mij onduidelijk hoe dit aangesloten moest worden. Maar ook hier kreeg ik netjes een handleiding van gestuurd, werkt prima. De sneaker boxen zelf zijn erg makkelijk in elkaar te zetten.
Al met al, goede producten en een ontzetten goede en snelle service.

19. September 2024

Antwort von Sneakerstack

Dank je, Lizanne! Fijn dat je tevreden bent met onze service en snelle oplossing. Veel plezier met je sneakerboxen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sneakerstack ook goed voor je normale schoenen

Ik heb de doorschijnende sneakerstacks gekocht en moet zeggen dat het 1000 maal beter en mooier opgeruimd in mijn slaapkamer staat dan kartonnen schoendozen. 🤗💯👍🏻

25. November 2024

Antwort von Sneakerstack

Bedankt voor je review! Geweldig dat de sneakerboxen je slaapkamer mooier en netter maken. Veel plezier ermee!

Super product

Super product! Ga er nog eentje bestellen voor mijn andere sneakers. Ben er zelfs over na aan het denken om eentje voor mijn goudvissen te halen. Potdicht die dingen en supermooi!

20. November 2024

Antwort von Sneakerstack

Wat een leuke review, bedankt! Geweldig dat je zo enthousiast bent. Veel plezier met je sneakerbox!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en mooie kwaliteit…

Snelle levering en mooie kwaliteit sneakerdozen. Eindelijk een mooie opbergplek voor mijn collectie

4. November 2024

Antwort von Sneakerstack

Bedankt, Kim! Super om te horen dat je blij bent met de kwaliteit en eindelijk een mooie plek hebt voor je collectie. Veel plezier ermee!

Fantastische kwaliteit

2 zwarte sneakerboxen besteld en de kwaliteit is fantastisch. Ze hebben een luxe uitstraling, waardoor het een mooi design object is. Verder is de klantenservice zeer vriendelijk!

23. Oktober 2024

Dankjewel Thijs!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr