Snabbuppkorning.se Bewertungen

4,7

Något dyrt (299 kr)? 100% värt det? Svaret är ja på båda frågorna!! Jag letade efter en uppkörningstid för A (MC) i en stor stad i södra Sverige. Jag bokade den tidigaste tiden som fanns vilket... Mehr ansehen

Hitta och boka lediga tider för körprov och kunskapsprov helt automatiskt hos Trafikverket. Logga in, ställ in dina preferenser och låt oss göra jobbet. Vi letar efter lediga tider åt dig, så att du kan fokusera på att förbereda dig för ditt körkort.

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

30 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Var först skeptisk

Var först skeptisk, men funkade klockrent. Fick tid drygt en månad tidigare för MC-kort. Rekommenderas varmt!

21. Juli 2026

Så himla bra

Så himla bra. Kuggade min första uppkörning pga en dålig dag och lyckades få en ny redan 6 dagar efter som jag klarade. Hade förlorat momentum utan denna tjänst. Tack!

16. Juli 2026

Bästa tjänsten i Sverige 2026

Jag vet inte vem som kodade eller gjorde den här tjänsten, men personen borde få något sorts Nobelpris. Det funkar felfritt precis som annonserat. Jag bokade fyra olika tider under spannet av två veckor, med bättre och smidigare tider varje gång. Nu tog jag precis mitt kort och jag ger en stor del av min lycka till denna tjänst. 10/10 så bra att jag hade dricksat om jag kunde.

6. Juli 2026

5/5!

5/5!! Hade kuggat två gånger och var påväg att ge upp eftersom de är så svårt att hitta tider men hittade denna sida av ren slump och fick en tid bara inom 4 timmar samma vecka efter att jag börjat söka!! Tack så mycket rekommenderar verkligen

27. Juni 2026

Gjorde teorin igår 23/6 och närmsta…

Gjorde teorin igår 23/6 och närmsta uppkörning fanns i slutet av augusti början av september, köpte tjänsten igår kväll, tog ungefär 20 tim sen fick jag en tid imorgon 25/6 där jag bor! Helt fantastiskt, kan bara rekommendera.

24. Juni 2026

Grym tjänst

Grym tjänst, svårt att få tag på b96-tider via Trafikverket och stressigt inför husvagnssemester. Snabbuppkörning hittade först några tider i grannstäder och tillslut i min egna stad.
10/10

22. Juni 2026

100% värt pengarna

100% värt pengarna. Hade turen att hitta tid för mc uppkörning 5 veckor efter jag kuggade min första. Sen upptäckte jag denna sida och prenumererade direkt. Slutade med att jag istället fick vänta 3 dagar efter min första uppkörning tills snabbuppkörning hittade en ny tid och jag tog kortet. Sommaren räddad!

11. Juni 2026

Rekommenderar

Bra tjänst! Jag har svårt med att söka tid i vardagen och har denna sidan hjälpt super bra att hitta en tid och underlättat den delen! Jag rekommenderar alla denna tjänsten - fick tid samma dag och jag köpte tjänsten ✨🚗

8. Juni 2026

100% prisvärt!

Något dyrt (299 kr)? 100% värt det? Svaret är ja på båda frågorna!!

Jag letade efter en uppkörningstid för A (MC) i en stor stad i södra Sverige. Jag bokade den tidigaste tiden som fanns vilket var början på augusti. Startade min sökning 29 maj efter 18 tiden med mina preferenser. Innan klockan 12:00 dagen efter hade jag en automatiskt bokad tid i början på juni. Helt bisarrt enkelt. Absolut lite pricey men helt klart en väl värd investering. Förhoppningsvis har jag räddat MC sommaren :)

Enjoy!

30. Mai 2026

Fungerar som utlovat

Uppdaterade först manuellt i flera dagar utan att hitta en tid, och nästa var över en månad bort. Med Snabbuppkorning.se blev en tid enligt min preferens och plats fixad inom 24h. Rekommenderas starkt!

16. Mai 2026

Värt guld

Jag skulle behöva vänta över en månad på nästa provtillfälle, så jag laddade ner appen och medans jag sov hade den fått tag i en ny tid bara två dagar senare.

9. April 2026