Har i dag fået lavet permanent i klinikken. Jeg har kun gode ting at sige om min oplevelse, og resultatet er blevet præcis som jeg havde ønsket. Jeg vender klart tilbage når håret en dag trænger.
Super god oplevelse! Meget professionelle og dygtige frisører, som virkelig lytter til ens ønsker. Kan klart anbefales.
Vores hår blev så ødelagt, at vi måtte klippe 2/3 af det af. Min veninde og jeg havde booket et venindetilbud hos SmukByRikke, men det levede på ingen måde op til vores forventninger – og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Jaja bro
Jaja bro, bare klip fkn alt mit hår af, når jeg ber om en lille studs puha
Super god oplevelse
Oplevelse i klinikken
Virkelig virkelig flot hår!
Virkelig virkelig flot hår!!
Rigtig god service❤️
Johannes god mand😍
Fantastisk dygtig frisør
Helt unik fantastisk oplevelse. Så dygtig klip. Blev klippet af Rikke. Har allerede bestilt tider fremover. Mine bedste anbefalinger
God oplevelse
Godt resultat og meget hyggeligt at snakke samtidig, kan bestemt anbefale stedet og især Johan
Virkelig god service og pæne krøller
God frisør
God frisør, god stemning og dygtige til herreklip !
De er altid pålidelige og service mindede
De er altid pålidelige og service mindede mennesker, som altid er klar på en snak.
Bestil tid for flot hår og god service
Mega søde og imødekommende, snakker og informerer en om hvad de gør, de kommer med deres gode råd og erfaringer for at give et flot og godt resultat. Kæmpe anbefaling mega hyggeligt og bare rart at være der også bliver det så flot, og de sørger for at passe på håret ved at pleje med gode produkter
Jeg er meget tilfreds med frisøren
Jeg er meget tilfreds med frisøren! De er så søde, imødekommende og professionelle. Jeg følte mig virkelig godt tilpas og er super glad for resultatet. Kan varmt anbefales!🥰
Super tilfreds med mit hår
Super tilfreds med mit hår, kæmpe forskel og fik præcis det jeg ville have. Super søde frisører i salonen!! Kæmpe anbefaling
Fantastisk klipning
Fantastisk klipning, hvad man forventer
Fik lavet en god perm som blevet lavet…
Fik lavet en god perm som blevet lavet præcist som jeg forklarede jeg ville have den
Et stort tak til Freja
Et stort tak til Freja for, at lappe så flot, på en meget tarvelig hår situation 😊
Vi ses helt sikkert igen, til et videre forløb. Det er bestemt turen værd 🌸
Kæmpe anbefaling!
Mig og min veninde var inde og få farvet hår sammen, og vi er så glade for resultaterne! De var så søde og virkelige dygtige. Kæmpe anbefaling herfra!
Vores hår blev så ødelagt, at vi måtte klippe 2/3 af det af.
Vores hår blev så ødelagt, at vi måtte klippe 2/3 af det af.
Min veninde og jeg havde booket et venindetilbud hos SmukByRikke, men det levede på ingen måde op til vores forventninger – og slet ikke til dét, vi havde aftalt eller ønsket.
Allerede fra starten var oplevelsen mærkelig. Min veninde fik ingen konsultation om hendes hår, og da hun viste billeder af det ønskede resultat, blev det hurtigt afvist med ordene: "Det kan man ikke lave." Derefter gik Rikke bare i gang uden at informere om, hvad hun så ville gøre – og sagde: "Så må vi jo se, hvordan det ender." Det føltes hverken trygt eller professionelt.
Derudover oplevede vi en meget ubehagelig tone og attitude. Rikke kom med kommentarer, som vi fandt unødvendige og ret upassende, bl.a. at min veninde førhen lignede en "vestegnstøs". Det er ikke noget, man som kunde skal høre i en frisørsalon.
Resultatet var langt fra tilfredsstillende. Vores hår var tydeligt slidt efter behandlingen og begyndte hurtigt at knække. Alligevel endte vi med at betale 1.250 kr. hver, for noget vi hverken havde ønsket eller godkendt.
Alt i alt en meget skuffende oplevelse, som vi ikke føler levede op til det, man bør kunne forvente af en professionel frisør.

Antwort von Smukbyrikke
Elevbehandlinger til fuld pris...
Opdatering 1/6
Rikke lyver desværre, det er hendes tilbagesvar herunder fuld af.. det trist...
Min veninde har fortalt hend3 på Facebook hvor ubehagelig hun var. Jeg fandt en anden frisør, næsten lige ved siden af, som kunne berette om at jeg ikke er eneste kunde som har haft en meget ubehagelig oplevelse med hende. Hun kan fra nu af til juleaften påstå der blev sagt grimme ting, men eneste der var grim og uretfærdig i munden var hende selv. Og nej det ikke en køn anmeldelse at have stående.
Direkte traumatiserende oplevelse for min veninde og jeg
Vi bookede tid hos smukbyrikke til et venindetilbud med farvebehandling, klip og styling, da vi i marts skulle booke tiden til april mdr via deres online system undrede det os at vi kun kunne vælge elever. Vi kontaktede derfor smukbyrikke og spurgte ind til om behandlingen udelukkende var ved elever da vi ikke kunne vælge andet, heller ikke langt ud i fremtiden i hendes booking system.
Vi fik svar tilbage at det passede ikke og vi blev booket ind til en tid gennem korrespondance på Facebook.
Vi havde glædet os til en venindeklip og forventede en frisør til at varetage vores hår, måske en elev som hjælper, men som udgangspunkt en faglært til lige at være med indover håret. Istedet var der 5 forskellige piger på os, som vel og mærke udførte et fint stykke arbejde, var søde og kundeminded, men en del blev glemt, som eks farvning af øjenbryn og tæt på klipning også, biksen var travl, og det viste sig at eneste faglærte i biksen var Rikke plus en anden pige, da jeg pænt spurgte " jeg undrer mig over der har været 5 piger, som alle er elever på mit hår" farede ejeren op i et niveau som er dybt uacceptabelt, det var lidt som om at det måtte vi absolut ikke påpege og pludselig hed det sig jeg talte grimt der var dårlig kemi, når alt jeg egentlig gjorde var at sige "det undrer os" hun var nægtede efterfølgende at klippe mit hår, nok heldigt for mig! Og var på vej til at sende mig ud af døren med fuld pris betaling for en behandling jeg ikkr modtog. Vi bookede os ind imellem valg af 2 slags venindetider en med farve, klip og styling til 1495 pr snude eller en uden klip til 1250 pr snude, jeg blev smidt ud uden klip med en forfærdelig hårtørring uden varmebsekyttelse og endte med at betale 1395 for udelukkende farve...
Fordi jeg sagde det undrer mig at det wr elever og 5 forskellige, det var tydeligvis nemmere at smide kunden ud på en forfærdelig måde og lade min veninde sidde tilbage med vådt hår uden mulighed for at gå med, og samtidig ikke gå over og spørge om hun i det mindste var okay... jeg forstår man kan smide en kunde ud der sviner en til eller andet, men det var ikke tilfældet her, vi blev egentligt bare snydt. så ja hos Rikke er det elevbehandlinger til fuld pris uden det er oplyst og spørg man ind til det smides man ud
Husk det inden du booker.

Antwort von Smukbyrikke
Supper godt sted
Supper godt sted, de mega dygtige og der virkelig hyggeligt. Kan kun anbefale
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.