Vi havde vores Husqvarna…
Vi havde vores Husqvarna robotplæneklipper til kontrol pga fejl.
Hurtig reparation, samt en meget fair pris.
Det er en super oplevelse igen fra Smedegård Tim :-)
Tak til Michael og Jeppe.
Vi havde vores Husqvarna robotplæneklipper til kontrol pga fejl.
Hurtig reparation, samt en meget fair pris.
Det er en super oplevelse igen fra Smedegård Tim :-)
Tak til Michael og Jeppe.
Købte for en del år siden en robotklipper. Rigtig god pris i forhold til alle andre. 2 år og nogle månder senere holdt lader op med at virke. Smedegård sendte mig en ny uden at blinke, selvom garantien var udløbet. Det er jo her vi handler næste gang. :)
Har købt den dårligste bil ever…
VW t-roc 4 år gl
Købt sep.22 har allerede haft 8 hændelser med den
Og blev mødt med “ åhh det er ok du ikke kan finde ud af det” og det kan du sagtens køre med..,,
Hver dag nye fejlbeskeder på display
Fantastisk service. Det er et dejligt sted, at handle, man får gode råd. Aftalerne bliver holdt.
Vi har for under en uge siden købt en “ny” trailer - troede vi... Dagen efter da den skal tages i brug opdager vi til vores store overraskelse et hul i bundpladen (der går halvvejs igennem pladen). Vi kontakter efter weekenden forretningen og de påstår at vi har brugt traileren.... -hvilket ikke er tilfældet, derfor den dårlige anmeldelse
Køb af bil hos Smedegård har været en virkelig god oplevelse. Der var enkelte problemer med bilen som opstod kort efter købet, og de rettede de med et smil og uden nogen form for bøvl. Værd at køre efter.
Det har været en god oplevelse at købe bil hos jer - en ærlig, venlig og professionel betjening - værd at køre 150 km til jer.