Fik mod forventning en fuldt samlet cykel, endda med pedaler flaskeholdere og mount monteret. Den blev leveret på den aftalte dag og med opkald 15 min. inden levering. Virkelig god service!
Fik hurtigt svar på mine spørgsmål og handlede online. Levering skete helt som aftalt, der var dog mindre fragt skade. De håndterede det prompte og sørgede for at alle ting blev bragt iorden... Mehr ansehen
Har købt en mountainbike, som ankom samlet og kører perfekt. God pris, nemt køb på hjemmesiden, fin kommunikation og hurtig levering 👌
El Cyklen er fin nok. Men der følger ikke en dansk instruktionsbog med. Ifølge er leverandøren lovmæssig ansvarlig for at der en med. Ved telefon samtale med smartcykler fortalte de at det have de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Smartcykler.dk - Powered by Støvring Cykler fører vi et bredt udvalg af blandt andet elcykler, mountainbikes, citybikes, racercykler, børnecykler og ladcykler. Klik ind på vores hjemmeside www.smartcykler.dk eller besøg vores showroom i Støvring - 30 km syd for Aalborg, hvor vi holder åbent åbent alle ugens dage.
Porsborgparken 11, 9530, Støvring, Dänemark
- info@smartcykler.dk
- smartcykler.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Magisk
Magisk
Jeg har af to omgange været ude i butikken for at kigge på cykler. Begge omgange har været helt perfekt, og håber den unge gut “Villads” får en lønforhøjelse. Jeg kan kunne anbefale butikken, her er der ingen snubbede, men derimod ærlige og troværdige medarbejder.
Og er kommet hjem med en lækker racer der venter på at blive taget i brug… ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nemt at bestille og super hurtig…
Nemt at bestille og super hurtig levering på en lagervare..
Kan godt anbefale at handle her.
Venlig og hjælpsom betjening
Venlig og hjælpsom betjening. Hurtig levering. Gode priser
Hurtig præcis vejledning om varen
Hurtig præcis vejledning om varen. Hurtig levering og utrolig billig fragt.
God service, hurtig respons, hurtig levering, god pris.
Havde lagt mærke til forretningen, da jeg havde noget arbejde i Ålborg. Og då dukkede den op på facebook. Så fik leveret.
Jeg fik en god cykel til en god pris og…
Jeg fik en god cykel til en god pris og den kom tiden som aftalt
Fin dialog og super service.
Fin dialog og super service.
Hurtig personlig svar på spørgsmål via…
Hurtig personlig svar på spørgsmål via chat funktion.
Levering fungerede fint, og cyklen var godt pakket ind.
Eneste lille ting var at der ikke var meget luft i dækkene, men det var da til at overkomme.
God og hurtig betjening samt ærlig…
God og hurtig betjening samt ærlig kommunikation.
Vi har nu over det sidste 1,5 år købt 3…
Vi har nu over det sidste 1,5 år købt 3 cykler ved smart cykler. Det er bla fordi vi er blevet vejledt godt til det enkelte behov for hver cykel køb. Det er dejligt at personalet ved hvad de har med at gøre og kan analysere det behov man kommer med og ramme netop det rigtige cykel køb.
Vh Bo Graversen
Jeg har ved to lejligheder købt cykler…
Jeg har ved to lejligheder købt cykler hos Smartcykler, og begge gange har jeg været fuldt ud tilfreds – både med cyklerne, det tilkøbte udstyr og ikke mindst servicen. Min første cykel blev desværre stjålet, og da modellen var udgået, var Rasmus enorm hjælpsom med at finde en tilsvarende cykel på et fjernlager i Spanien til en meget rimelig pris. Skulle jeg komme i samme situation igen, er der ingen tvivl om, at jeg vælger Smartcykler igen.
Scott MTB
Hurtig svar på mail vedrørende købet. Super handel. Løbende info om mit køb/levering.
Easy and fast service.
Easy and fast service.
It was very easy to find my preferred bike, with compatible accessories and with a fast delivery
Kundeservice er helt i TOP
Vi tog på værkstedet med min elcykel fordi der var noget galt. De fandt straks ud af, hvad der var galt, og gav mig et låne batteri med hjem, fordi jeg fortalte, at jeg er meget afhængig af min cykel. Et par uger senere følger de op - jeg sender deres låne batteri tilbage med stor taknemmelig og de sender mig et nyt.
Jeg har gentagende gange oplevet utrolig god kundeservice hos Smartcykler.dk. Jeg kan kun anbefale dem!
Virkelig god service hele vejen igennem og stor ros til Marius for hurtig tilbagemeldinger vedrørende en ordre.
God service og tid til at lytte til kunden
Smartcykler forstår at kombinere det bedste fra de to verdener (web og fysisk butik):
- billige priser fra web butikker
- god og nærværende service med masser af tid til kunden
- oplevelse som hos den lokale cykelhandler, der monterer ekstraudstyr (gratis), og tilpasser cyklen til netop dig.
Virkelig god oplevelse…..nu for anden gang.
Lige som det skal være
God vejledning, god pris, god service. Vi kommer helt sikkert igen 😊
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.