smartasaker.dk Bewertungen 342

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har ikke adgang til eget toilet i 6 uger grundet et renoveringsprojekt og har derfor købt en såkaldt pipinette hos smartasaker. Den fungerer fint, er let at bruge stående, der løber ikke noget... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er super godt tilfreds. Gode priser, godt produkt- lige hvad jeg stod og manglede, så jeg ikke får rifter på hænder og især underarme, eftersom mit immunforsvar er nedsat. Nem og effektiv handel sa... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte vacumpåsar både stora och små, inför flytt. Inte en påse har hållt vacumet, de stora släppte inom ett dygn de små i ett par tre dagar! Har varit i upplösningstillstånd iom detta extra tripp... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er så glad for den Nøglering KeySmart Original i Sort, som jeg købte til min datter i fødselsdags 🎁gave til alle hendes nøgler🔑🔑🔑🔑🔑 Alt gik perfekt fra køb til hurtig levering. Min aller b... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Neuheitenshop
  2. Geschenkeladen

Vom Unternehmen geschrieben

Hos SmartaSaker finder du innovative gadgets og sjove gaver. Det kan være en gadget, der forenkler hverdagen, og det er endnu sjovere, at det er en svensk opfindelse.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hurtig levering

9. Juni 2024

Hej Susanne,

Mange tak for din anmeldelse og feedback!

Vi er rigtig glade for levering gik gik hurtigt. Jeg håber du bliver glad for varerne!

Vi håber på at se dig igen 🙌

🌹Hanataba🌹

Kom som tiden - 🌹blomstersnit🌹 og 🌹hanataba🌹levede helt op til forventninger.
Datters 🌹fødselsdagsgave🌹- håber hun kan lide dem 🤞🏻

5. Juni 2024

Hej Lykke,

Mange tak for at tage dig tid, til at lave en anmeldelse. Det er godt at høre, du har været tilfreds med din oplevelse hos os 💚

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lidt lang leveringstid men fint produkt…

Lidt lang leveringstid men fint produkt kvalitetsmæssigt (boglampe)

4. Juni 2024

Hej Pia,

Du skal have stor tak for din anmeldelse af os! 😊

Vi er utrolig glade for, at alt er som det skal være, og at du er glad for produktet.
Mht. Levering skal vi selvfølgelig se på processen og sørge for, at det ikke sker igen, så vi takker meget for din feedback.

Mvh SmartaSaker!

Alt som forventet

Alt som forventet, og hurtig levering.

2. Juni 2024

Hej Michael,

Du skal have stor tak for at dele din oplevelse med os 😊

Mvh SmartaSaker!

Pose lukkere!

Pose lukkere!
Det snyder på billedet det er ikke særlige store poser de kan bruges til og hullet er stort men længden er for lille på lukke mekanisme og så kan man ikke lukke klemmen.
4 Stjerner for forsendelse

30. Mai 2024

Hej Marianne,

Mange tak for din anmeldelse og feedback, det sætter vi stor pris på! Vi vil enormt gerne hjælpe dig eftersom varen du har købt ikke lever op til dine forventninger.

Jeg har kontaktet dig på mail, så vi kan hjælpe dig!
Vi ser frem til at høre fra dig!
De bedste hilsner Smartasaker

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det fungerede kvikt og fint som…

Det fungerede kvikt og fint som forventet. Intet at udsætte bortset fra jeg ikke ved at købe en stige er kunde til alverdens andre ting.

30. Mai 2024

Hej Reine,

Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi pris på!

Vi er glade for du havde en god oplevelse og at du bliver glad for produkterne!

De bedste hilsner
Smartasaker!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte vacumpåsar både stora och små

Köpte vacumpåsar både stora och små, inför flytt.
Har varit i upplösningstillstånd iom detta extra trippelarbete med att packa dra ur luft igen och igen!
Efter min recension här upprepas samma tjat återigen om att bifoga bild, vilket jag gjort! Usch!

18. April 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Dear Ingeborg,

I am very sorry that you received vacuum bags that did not live up to your expectations, it is not optimal and of course, something we must find a solution to!

Please send us an email with pictures of the products and your order number and we will make sure to find a solution!

We look forward to hearing from you!

Nem bestilling; hurtig levering

Nem bestilling - med gode oplysninger om produktet på hjemmesiden. Særdeles hurtig og sikker levering til postudlevering i Danmark.

20. Mai 2024

Hej Leif,

Mange tak for din anmeldelse og feedback!

Vi er rigtig glade for du var tilfreds med din oplevelse hos os.

Vi håber på at se dig igen 🙌

Spændende hjemmeside

Spændende hjemmeside, der kan man finde mange nyttige sager. Og hurtigt levering.
Handel helt sikkert igen

11. Mai 2024

Hej Elsabeth,

Tak for din anmeldelse🙏 Det er vi rigtig glade for at høre!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fint udvalg til gode priser

Fint udvalg til gode priser - Købte kombineret indkøbs taske/rygsæk

Kan godt finde på at handle der en anden gang

14. April 2024

Hej Jan,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for du har været tilfreds med din oplevelse hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gige varer og hurtig levering

Gode varer og hurtig levering

12. April 2024

Hej Inger,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre du var tilfreds med din oplevelse hos os :) Vi glæder os til at se dig igen.

Sommer ting

De ting som jeg har købt kommer først i brug til ferie

11. April 2024

Hej Anne,

Tak for din anmeldelse🙏 Det lyder rigtig godt!

Godt tilfreds 😊

8. April 2024

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for du har været tilfreds med din ordre :)

Meget fine varer

Meget fine varer

6. April 2024

Hej Cherie,

Vi er super glade for at høre, du har været tilfreds med din ordre hos os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt produkt og god kvalitet

Godt produkt og god kvalitet. Levering var hurtigt og jeg er meget tilfreds.

6. April 2024

Hej Mariane,

Tak for at tage dig tid til at fortælle os, hvad du synes! Vi er glade for, du har været tilfreds med din oplevelse hos os :) Vi glæder os til at se dig igen.

Mvh Smartasaker

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Varer og priser egentlig ok

Varer og priser egentlig ok. Leveringstid også. Troværdighed er vigtig ved nethandel.
Jeg bad om specifik PostNord pakkeshop. Det blev lavet om i ordrebekræftelsen. Jeg skrev til Smartesaker - hørte først noget 9 dage senere, og efter sidste afhentningsdag. Forklaringen var løgn (valgte pakkeshop skulle være fyldt - det er checket; det var den slet ikke) = minus en stjerne.
Varerne blev leveret til anden shop end valgt = minus en stjerne.

Jeg er ikke sikker på, om jeg handler på Smartesaker igen . . .

3. April 2024

Hej Benny,

Tak for din anmeldelse! Først og fremmest er vi glade for du var tilfreds med den ordre du har modtaget :)
Vi forsøger altid, at kunne levere til ønskede pakkeshop, dog kan der i få tilfælde, stå ting i vejen for ordren kan leveres der. Vi beklager selvfølgelig mange gange besværet!

Vi sørger for at tage dette videre internt, så dette forehåbeligt ikke ville gentage sig.

Den pakke jeg bestilte den 27

Den pakke jeg bestilte den 27. marts er endnu ikke kommet den 9. april. Kommer den?
Så har jeg fået min pakke hentet i pakkeshoppen i dag den 10. april. Jeg havde blot ikke fået besked om, at den var ankommet.

26. März 2024

Hej Hanne,

Vi kan se din ordre har været klar til afhentning i en uge. Vi sørger for at få sendt dig en mail med oplysninger omkring denne forsendelse :)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

TV-shop/infomercial-oplevelse

Har enkelte smarte produkter, men fragten er dyr, og køber man så mere, sidder man lidt med fornemmelsen af at have handlet impulsivt i TV-shoppen: Man sidder med en del ting, man ikke rigtigt kan bruge til noget (købte 7-8 ting, kan reelt bruge 3 af dem).
Det er som om man har samlet alle standerne med en video/infomertial der lovpriser en smart klud, en supernonstik-pande etc. i supermarkederne, på et og samme sted.

18. März 2024

Hej Sune,

Tak for din anmeldelse🙏 Vi er kede af at høre, at du ikke har været så glad for din ordre, som forventet..
Man er selvfølgelig velkommen til at returnere sin ordre, hvis man ikke kunne bruge den alligevel.

Mvh. Smartasaker

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr