smartasaker.dk Bewertungen 342

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har ikke adgang til eget toilet i 6 uger grundet et renoveringsprojekt og har derfor købt en såkaldt pipinette hos smartasaker. Den fungerer fint, er let at bruge stående, der løber ikke noget... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er super godt tilfreds. Gode priser, godt produkt- lige hvad jeg stod og manglede, så jeg ikke får rifter på hænder og især underarme, eftersom mit immunforsvar er nedsat. Nem og effektiv handel sa... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte vacumpåsar både stora och små, inför flytt. Inte en påse har hållt vacumet, de stora släppte inom ett dygn de små i ett par tre dagar! Har varit i upplösningstillstånd iom detta extra tripp... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er så glad for den Nøglering KeySmart Original i Sort, som jeg købte til min datter i fødselsdags 🎁gave til alle hendes nøgler🔑🔑🔑🔑🔑 Alt gik perfekt fra køb til hurtig levering. Min aller b... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Neuheitenshop
  2. Geschenkeladen

Vom Unternehmen geschrieben

Hos SmartaSaker finder du innovative gadgets og sjove gaver. Det kan være en gadget, der forenkler hverdagen, og det er endnu sjovere, at det er en svensk opfindelse.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har returneret mit produkt

Jeg har returneret mit produkt, hvilket jeg selv skulle betale for, og har 14 dage efter stadig ikke fået mine penge tilbage😔

25. März 2025

Antwort von smartasaker.dk

Hej! Tak for din anmeldelse, og vi er kede af at høre om din oplevelse. Vi forstår, at det kan være frustrerende, når pengene ikke er blevet refunderet endnu. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få dette løst. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan se nærmere på din sag og sikre, at du får din refundering hurtigst muligt. 😊

Fin kundeservice

Fin kundeservice.
Varerne lever op til mine forventninger..

30. März 2025

Hej Pia,

Det er vi så glade for at høre! Mange tak for din fine anmeldelse.

Mvh. Smartasaker

Dårlig kundeservice ved reklamation

Købte en fin taske og en Beurer Bagagevægt. Vi benytter bagagevægten til en kuffert og to vejninger viser ca det samme omkring 21 kg. Da vores datter når frem vejer lufthavnen kufferten til 10 kg. Vi har derefter prøvet at veje forskelligt og ser nu at vægten vejer helt hen i vejret.
Vi skriver til Smartasaker og de vil nu have os til st dokumentere med videoer og billeder og så kan vi henvende os igen.
Jeg mener de bør tage bagagevægten tilbage og selv teste den dårlige kvalitet.
Jeg synes det er dårlig service at vi ud over at have fået et produkt der ikke virker så skal vi filme og lave nærmest en dokumentar før vi kan gøre os håb om en ombytning.
Det bliver absolut sidste køb ved Smartasaker.

Update:
Efter jeg skrev til Smartasaker, at jeg fandt deres måde at skulle have beviser på hørte jeg intet fra dem. Men vupti - kort efter, at jeg giver dem én stjerne på Trustpilot, så kan de pludselig godt se problematikken og kan også tage bagagevægten retur.
Og nu skriver de også at vi under alle omstændigheder ville have fundet en løsning vi ville blive tilfredse med. Den eneste løsning vi ville være tilfredse med, var kun at få vores penge retur og så kunne de have givet os det med det samme.
Og de skriver vi har fået en dybdegående forklaring. Sikke noget pladder. De har skrevet mindre end her på Trustpilot, hvor de skal få det til at se ud som om de er SÅ servicemindede.

Det er simpelthen for ringe behandling af deres kunder.

9. April 2025

Kære Hanne,

Tak for din ærlige anmeldelse!

Vi er super kede af at du har haft en dårlig oplevelse med denne reklamation.

Som et normalt led i vores reklamations procedure beder vi alle kunder om at fremsende en form for bevis så vi kan se, hvad det drejer sig om. Herefter vil der så blive oprettet en reklamation og fundet en løsning på problemet som du vil være tilfreds med.

Vi kan dog godt forstå at dette er en lidt anden sag da det er svært at skulle fremsende disse beviser af ens baggage på bagkant. Vi har derfor valgt at lave en undtagelse og refundere dig for vægten. Vi har ydermere sendt dig en mail angående dette og med en dybdegående forklaring.

Vi beklager endnu engang denne hendelse og ønsker dig en rigtig god dag!

Mvh,
SmartaSaker

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hurtig levering ..Ja

Hurtig levering, men produktet duer ikke til adskillelse i bestik skuffe. Noget dingelvæk .

14. März 2025

Hej Ruth,

Mange tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du modtog dine vare hurtigt.
Vi er kede af at produktet ikke lever op til dine forventninger.
Du er altid meget velkommen til at kontakte vores kunderservice, så sider de klar til at hjælpe dig videre med en klage.

Utroværdig!

Utroværdig!

11. März 2025

Hej Morteza,

Vi er utrolig kede af at høre, at du finder os utroværdige.
Dette er bestemt ikke hensigten.
Vi vil meget gerne opfordre dig til at kontakte vores kunderservice, så sider teamet klar til at hjælpe dig videre med din klage.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Handsken findes kun i en størrelse som…

Handsken findes kun i en størrelse som iflg. producenten skulle dække alle størrelser. Dette passer ikke. En person der har en XL str. hånd, kan ikke bruge den.

23. Februar 2025

Hej Niels,

Mange tak for din anmeldelse! Vi sætter pris på denne slags feedback, så har vi nemlig mulighed for at forbedre os😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb ikke her! Varer modtages ikke. Kundeservice er ubrugelige.

For 3 uger siden har jeg bestilt nogle varer. De er stadig ikke dukket op, og jeg har kontaktet deres kundeservice flere gange. Får forskellige beskeder fra forskellige medarbejdere, der alle modsiger hinanden. De er 2-3 dage om at svare på hver besked, hvilket gør sagen utrolig lang.

Efter 2 uger konkluderes det at den første pakke er blevet væk, så de fortæller mig de har sendt en ny, hvilket de ifølge Budbee ikke har.
Efter næsten 3 uger får jeg besked om at de ikke kan levere den ene af mine bestilte varer, hvilket er underligt når de jo (ifølge 2 medarbejdere) allerede har sendt mine varer ad to omgange. Har fået tracking nr hver gang.
Jeg beder dem så om at annullere hele min ordre, hvorefter jeg får en 3. mail om at en pakke er afsendt til mig, denne gang uden den vare de har skrevet de ikke kunne levere.

Nr. 2 forsendelse bliver så sendt til min hjemadresse i stedet for pakkeboks som jeg havde valgt. Jeg gør Smartasaker opmærksom på at den ikke kan leveres på min hjemadresse, og en medarbejder svarer efter 3 dage at den er sendt til pakkeboks. Jeg kontakter derefter Budbee som skriver at leverandøren har valgt levering til min hjemadresse, ikke til pakkeboks og det kan ikke ændres!

Nu 5 dage efter min sidste henvendelse reagerer de på at min ordre skal annulleres, selvom jeg lige har fået besked fra Budbee om at min pakke bliver leveret i dag (på min hjemadresse). Dog ved jeg ikke hvilke varer der ville være i pakken, og nu er den altså annulleret. Nu afventer jeg i spænding om jeg så får mine penge tilbage.
Kan virkelig ikke anbefale at købe hos Smartasaker. De har ingen samarbejde i kundeservice og er lang tid om at svare på beskeder selvom man allerede har en sag i gang. Derudover lyver de og modsiger hinanden.

4. März 2025

Hej Maria,

Vi er frygtelig kede af at læse om din oplevelse her.
Det er bestemt ikke sådan det skal være at handle ved os, og det er feedback som vil tage videre. Mange tak for at tage dig tid, til at fortælle os om disse problemer - det giver os en chance for forbedring.

Vi kan desværre ikke lokalisere korrespondancen med dig ud fra dit fornavn. Vi vil meget gerne hjælpe dig videre med din henvendelse, men mangler en mail at række ud til. Du må derfor meget gerne kontakte vores kunderservice på: kundeservice@smartasaker.dk, så vi kan finde en løsning og kompensere dig med det samme!

Vi sidder klar til at hjælpe dig med din henvendelse og er kede af at høre om din oplevelse.

Mvh SmartaSaker

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg skrev at brugsanvisningen til mit…

Jeg skrev at brugsanvisningen til mit købte produkt ikke kunne udføres i virkeligheden som vist på tegningerne og fik svar på noget helt andet, så jeg måtte skrive det igen lidt mere uddybende.

Så kun 1 stjerne indtil videre.

14. Februar 2025

Hej,
Det beklager vi meget.

Vi kan desværre ikke set at du har været i kontakt med os, så du må meget gerne kontakte kundeservice på kundeservice@smartasaker.dk, så vi kan finde en god løsning sammen!

Du må have en rigtig god dag.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr