Smartadeals Bewertungen 140

TrustScore 3 von 5

3,0

Beställde en vara, fick ingen order bekräftelse men pengar drogs! Någon vecka senare kom ett mail med ordernummer och en ursäkt om fördröjning av leverans. Detta va tre månader sen och ingen vara har... Mehr ansehen

Snabb leverans! Inga konstigheter. Uppdaterat omdöme nedan: Jag skrev en recension om en produkt jag beställt på deras hemsida då jag inte tyckte den levde upp till mina förväntningar. V... Mehr ansehen

Worst product worst services I got damaged product no response from them no responsibility everyone please never purchased any products from this fraud company

Mycket snabb och bra service,är nöjd med varorna jag beställde.Kul med en liten överraskning i paketet!Kommer garanterat att använda SmartaDeals igen och eftersom jag blev nöjd med varorna så kan jag... Mehr ansehen

1. Schnäppchenmarkt
  2. Geschäft für Mobiltelefonzubehör
  3. Elektrofachmarkt
  4. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  5. Zahnaufhellung
  6. Computerspieleladen

Smartadeals.se är en Certifierad E-handel som säljer billiga prylar på nätet och som erbjuder en snabb leverans samt support dygnet runt. Beställ redan idag för leverans inom 1-3 dagar. Frakt 39:- Fri frakt vid köp över 499:- Betala tryggt och säkert via Payson.

3,0

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

DO NOT BUY FROM THEM.

Smartadeals added items to my cart that I did not approve. They also charged my credit card multiple times, and I had to cancel my CC due to fraud. DO NOT BUY FROM THEM!!

8. August 2025

Useless tech support

their so-called computer support does not read the information a customer provides and they really don't know what they are selling and how it works.

They pretty much just read the simple instructions and have no depth of knowledge.

Be very, very cautious using them.

5. Juli 2025

Ingen vara eller orderbekräftelse men pengar drogs

Beställde en vara, fick ingen order bekräftelse men pengar drogs! Någon vecka senare kom ett mail med ordernummer och en ursäkt om fördröjning av leverans. Detta va tre månader sen och ingen vara har dykt upp!
Tur jag fick deras mail om försenas leverans då jag annars inte haft något ordernummer eller någon mail att kontakta då de inte visar den på sin hemsidan! Återstår att se om jag får några pengar tillbaka eller inte 😫

7. Oktober 2024

Sååå nöjd med allt jag har beställt via…

Sååå nöjd med allt jag har beställt via denna sida! Sonen blev så glad och nöjd över alla julklappar ,, såsom ögonmasken med bluetooth som va så himla bra och skön och sova med,, och AirPods,, Väldigt bra priser på allt och bra kvalitet! Så nöjd kund! :)

14. Dezember 2023

Snabb leverans och bra kundservice

Snabb leverans hem till brevlådan som utlovat. Tyvärr var inte varorna det jag förväntat mig, så jag valde att göra en retur. Kundservice svarade mycket snabbt och de var bussiga nog att bjuda på frakten tillbaka! Det uppskattades verkligen👍

20. November 2023

Det var bra

Det var bra, förutom leveranstiden som blev två dagar för lång.
Till och med Postnord var bra. Det trodde jag aldrig att jag skulle skriva.

8. Juli 2023