Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Otroligt svårt att få ersättning, fick blanda in advokat. Många år senare vill jag gå ur för jag gått i pension. Det är nästan omöjligt. Dåligt bemötande de är bara ute efter pengar. Ingen medmänsklig... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick en varning då jag inte sökt tillräckligt med jobb. Hade redan fått reda på att jag fått anställning så valde att inte söka fler jobb även om jag hade en hel vecka på mig att söka 3 jobb till för... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vidriga att ha att göra med. Inte ens fått 1/8 del av vad jag skulle fått ut. O de lovade att det är samma försäkring här som på andra a-kassor, Därför bytte jag inte då jag börjat jobba i annan b... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

När du väl är i situation och behov av ekonomiskt stöd i form av a-kassa så kommer du att få lägsta möjliga ersättning. De trollar bort dig med lagar och paragrafer oavsett om du hänvisar till deras e... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Online-Marketing-Agentur

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Sveriges största a-kassa för företagare. I sociala medier är vi mest aktiva på Facebook. Du hittar oss på https://t.co/cLcMUFkTEA

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

10 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Usel service och bristande kommunikation från SMÅA

Jag har haft en mycket dålig erfarenhet med denna A-kassa. Tyvärr kan jag inte rekommendera dem till någon.

De verkar alltid försöka hitta sätt att undvika att betala ut försäkringsersättning och visar inte något intresse för att kommunicera med sina kunder. Dessutom bryr de sig inte om att hjälpa till när det verkligen behövs.

Jag har försökt att ha en dialog med dem för att lösa problemet, men de var helt ointresserade av att lyssna på mina frågor och oro. Det kändes som att jag inte ens var en viktig kund för dem.

Jag är mycket besviken på deras service och kommer definitivt att leta efter en annan kassa.

13. März 2023

Värsta A Kassan

Väldigt väldigt dålig A Kassa. Rekommenderar EJ!
Har betalat 159kr per månad i över 7 år , och de har varit trevliga så fort jag arbetar och betalar. Så fort man blivit arbetslös så ändras de rejält, massor med frågor om arbetslösheten, otrevligt bemötande och uselt kund support.
Väldigt väldigt synd!

22. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vidriga att ha att göra med.

Vidriga att ha att göra med.
Därför bytte jag inte då jag börjat jobba i annan bransch för 12 år sedan.
Har varit medlem i 25 år på smaakassan. Men nu när man behöver hjälp. Så spottar dom en rakt i ansiktet.
Kommer att koppla in en jurist på detta! Varning!!! Varning!!!

9. Juli 2022

Fruktansvärt dåligt bemötande

Fruktansvärt dåligt bemötande. Har betalat a-kassa hela mitt yrkesverksamma liv. Varje månad i 20 år utan avbrott för att försäkra mig om att den dagen jag behöver a-kassa så får jag det. Dumt nog bytte jag a-kassa till SMÅA när jag blev egenföretagare för två år sedan. Det skulle jag aldrig ha gjort. Nu arbetssökande sedan en månad och får exakt noll kronor. Detta är det man får efter att man slitit som egenföretagare utan lönsamhet. Byter a-kassa nu och rekommenderar INGEN att välja denna a-kassa. Har ni redan gjort misstaget, byt snabbt till en annan a-kassa!

22. April 2022

Välja en annan A-kassa

Välja en annan A-kassa. Ur usel service nivå när de ska betala ut. Men när de ska kräva tillbaka pengar då hitta de motivation och effektivet. Vänstervriden personal, de gilla inte företagare.

7. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ärendet är hos förvaltningsrätten nu.

Uppdatering: jag vann i förvaltningsrätten och fick några tusen. För mig handlade detta inte om pengarna. Jag hade buffert, men för andra kan detta vara en indikation på hur ärenden hanteras hos SMÅA.
P.S Tack för er reklam på tv. Nu kom jag på att uppdatera mina recensioner om er D.S

Betalande medlem sedan 1999. Var arbetslös 1 månad. Efter 10 månader av inskickande av dokument i alla olika former, så beslutar dom att jag har orsakat min egen arbetslöshet. 4 delägare. Skulle jag köpa ut dom andra tre för att inte orsaka min arbetslöshet?
Dom vägrar betala ut en enda månad. Väntar fortfarande på svaret på min överklagan. Undertiden har jag JO anmält med avslag. Nu ligger ärendet hos KO. Går inte det så får min advokat titta på det. Nu är det en principsak. Och eventuellt en ledande dom för andra utsatta. KO svarade inte, men nu ligger ärendet i förvaltningsrätten.

2. August 2021

Bara krångel

Bara krångel och felaktiga, dåligt motiverade besked efter 3-4månaders handläggningstid.

29. Juni 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

SMÅA hatar företag och företagare

Horibla handläggningstider på ibland över 1 år och en stor godtycklighet och rättsosäkerhet i hanteringen. Det här är inte en A kassa för företagare utan dom avskyr uppenbart både företag och företagare på SMÅA. Praktfiasko till A kassa. Som företagare kan du välja andra mera seriösa A kassor, gör det.

10. April 2021

Varning för SmÅa,

Varning för SmÅa,
Jag har väntat i över 10 veckor på att en handläggare ska bestämma min ersättning och jag har försökt via telefon och deras meddelandetjänst och få ett vettigt svar men det är sämre med det.
I torsdags var deras telefonkö strax under timmen, bara en sån sak.

10. Dezember 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr