Ik had in eerste instantie een bed besteld, maar moest dit annuleren en dat werd heel snel en goed voor mij geregeld, dus daar ben ik heel erg dankbaar voor. Mijn geld heb ik ook super snel terug gek... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het Supreme Wellness matras ligt vanaf nacht één geweldig. De bovenkant van het matras -waarmee je lichaam direct in aanraking is- is zacht en comfortabel, maar daaronder bevind zich een stevig matras... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij hadden een babybedje besteld bij hypnia, wat achteraf de verkeerde maat bleek te zijn. Geen probleem zou je zeggen, aangezien ze op de site groot adverteren met gratis retourneren. We wilden het o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben al lange tijd op zoek naar een goed kussen. Bij Hypnia kun je kiezen uit verschillende types en degene gekozen waarvan ik dacht Top. Het valt niet tegen. Duidelijke communicatie over bezorging... Mehr ansehen
Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Mijne man en ik hadden een nieuw bed en matras aangekocht. Wij wegen niet hetzelfde dus als goede vrouw zei ik we kiezen voor hem het beste. Maar amai dat heb ik me al fel beklaagd. Veel te hard. Maar toen vond ik de oplossing een topper van hypnia. Ik koos nu voor de zachte en traagschuim . Wauwwww eindelijk wat een heerlijk gevoel. Nu slapen we beide als roosjes. Een echte aanrader
Let op! Wij hebben een welness “supreme” matras gekocht via hypnia. De zijkanten en de bovenkant begint al te scheuren. Tijk kun je niet loshalen dus daar zit je met een half product. Een kind van 4 jaar heeft erop geslapen. Dit zegt heel veel over de kwaliteit. Initieel leek alles in orde maar dit is het geld niet waard.
Hypnia gaf eerst aan het om te willen ruilen maar achteraf niet meer omdat het 1 jaar oud is. Er wordt dus iets beloofd op de site (15 jaar garantie), wat helemaal niet klopt. Allemaal valse beloftes dus.
Ga niet in zee met hypnia. Ze reageren niet meer op emails en telefoon nemen ze nooit op. Zo blijkt garantie dus heel belangrijk te zijn. Haal je matras in nederland en niet het buitenland.
edit: hypnia reageert blijkbaar wel direct bij reviews. Rara waarom. Hypnia heeft het over iets anders maar negeert de schade die ontstaan is bij normaal gebruik. De tijk zit vol schade door er simpelweg op te liggen. Dit noemen ze verkeerd gebruik :)
Kijk uit mensen! Ik ben al belazerd. Kies voor een nederlandse merk met garantie. Deze matras gaat max 1 jaar mee, daarna kun je overal aan de tijk schade zien.
Edit 2: hypnia komt van een andere planeet denk ik. Wij hebben hypnia fotos van schade aan tijk verstuurd wat zogenaamd onder garantie valt en hypnia heeft het over urine vlekken. Dit zegt genoeg.
Edit 3: hypnia verwijderd reviews van hun eigen site. Typisch. Ze doen ook moeilijk bij matrassen binnen 120 dagen. Ik wacht nog steeds op een reactie van een nieuwere die ik niet meer wil. Kwaliteit en service is echt om te huilen.
FYI, wij gebruiken een waterdichte matras beschermer + matras tijk die gewassen kunnen worden (niet zoals jullie tijk, die kan niet los). Er is dus nooit sprake geweest van urine vlekken bij ons. Geen leugens verspreiden hypnia. Jullie leveren producten die kwalitatief ondermaats zijn. Na 1 jaar zie je overal schade.

Antwort von Slome
Zeer vlotte levering, alles was aanwezig en het bed was zeer eenvoudig in elkaar te zetten! Zeer tevreden!
Alles netjes geleverd en prima kwaliteit.
Prachtig matras.
Makkelijk om te bestellen en bellen je op om de afleverdag te bepalen.
Dat is zo fijn.
Kreeg op 6 toppers 10% korting erg fijn.
Je kreeg 2 kussens kadoo...Waarom niet bij elke topper 2 kussens kadoo...?
Erg fijne kussens trouwens!
Kussens kwamen wel zeiknat binnen dus puntje voor het inpakken...
Ik heb de harde toppers besteld, gasten gaan testen hoe ze liggen.
Ik heb de topper voor mijn moeder gekocht. Zij is 88 jaar en woont in een verzorgingstehuis. De matrassen hebben daar een o.hulsel van een soort zeik. Dat is zweterig en mijn moeder was erg vaak wakker. Nu slaapt zij er 2 nachten erg goed op. Zelf een keer om 9.00 uur wakker i.p.v. 6.00 uur. Ik ben blij dat ik deze topper heb gekocht.
Heel erg teleurgesteld! Ik heb weken op mijn matras moeten wachten. Ik heb meerdere keren gebeld naar de klantenservice. Zij beloofden mij om erachteraan te gaan en mij terug te bellen. Ik ben alle keren nooit teruggebeld en er is nooit met een oplossing gekomen!! Ontzettende slechte communicatie!!

Een makkelijke bestelling online
Duidelijke communicatie door middel van updates van leveringstatus
Een heel fijne toppermatras van goede kwaliteit, ik slaap als een roosje en geen pijn meer van mijn heupen!
En de prijs is prima want ik kreeg een fikse korting
Hallo ,
Matras voldoet aan mijn verwachtingen , stevig en goede steun .Levering was zoals afgesproken . Ben tevreden .MVG Guido
Zeer slechte bezorg dienst (DPD) mijn matras zou op Maandag 25/9 bezorgd worden kreeg daar een paar dagen van tevoren bericht van ,toch maar een dag vrij genomen
De hele dag gewacht maar niet bezorgd ook geen bericht dat er vertraging was
Volgende dag 0900 uur kreeg ik bericht dat ze er binnen een paar uur zouden zijn dat werd half vier....
Gelukkig bevalt het hypnia supreme wellnes matras geweldig
Voldoet volledig aan verwachting. Goed matras. Dit is de tweede matras die wij hier hebben besteld, ook de andere is uitstekend. Ook prettig dat bezorging wordt afgestemd. Jammer dat de oude matras niet wordt meegenomen.
De verzending was enorm snel. Goed verpakt en goede kwaliteit. Ik slaap heerlijk, wat een luxe
Wat een prettig bedrijf! Ik heb het Ultieme Hybride Matras gekocht en was aanvankelijk wat huiverig over of het niet te hard zou zijn, maar hij ligt echt hemels. Voor het eerst geen jaren geen rugpijn meer bij het opstaan.
De matraskeuzehulp werkt goed, mooie website, snelle levering. Kan niet beter!
We hadden een matras besteld die momenteel niet leverbaar was. Deze zou leverbaar zijn op 20-09.
Deze datum ging voorbij zonder dat we ook maar iets gehoord hadden. Op de site bij mijn order stond nog steeds leverbaar op 20-09.
Uiteindelijk zelf maar een mailtje gestuurd wanneer ze dachten dat het opgestuurd zou worden.
Het antwoord was dat ze verwachten het pas op 6-10 binnen te krijgen en halverwege oktober pas kunnen leveren.
Niet echt een heel zeker antwoord als je het mij vraagt, dus ik had er weinig vertrouwen in dat het dan daadwerkelijk geleverd zou kunnen worden.
Kan gebeuren natuurlijk, kan het bedrijf ook niet altijd wat aan doen, maar houdt de mensen dan op de hoogte hiervan, dan weet je waar je aan toe bent en kun je alsnog opzoek naar een alternatief als je toch sneller een matras nodig hebt.
De 1 ster is dus echt voor de communicatie na je bestelling.
Over producten kan ik niet oordelen gezien ik mijn bestelling geannuleerd heb.

Antwort von Slome
Doordat we zo goed hebben geslapen, beseften we eigenlijk pas hoe slecht onze vorige matras was.
Heerlijk stevig. Sommigen vinden het een nadeel dat de matras erg zwaar is, maar wij vinden het juist heel prettig. Juist lekker stabiel.
Zelfs na de verstreken proefperiode kon ik mijn matras nog omruilen omdat hij voor ons toch te zacht was en rugklachten verergerde. Nu een heel fijn matras! Super service!
De levering was snel, ik had het matras in een week in huis. Bij het uitpakken leek het matras wat kleiner dan de 200 x 90 cm, maar na ongeveer 24 uur is de uiteindelijke vorm aangenomen en past het precies in mijn boxspring. De eerste paar nachten voor mijn doen redelijk op geslapen. Maar ik ben een lastige klant voor wat betreft matrassen, ik moet het nog een paar weken geven om het echt goed te kunnen beoordelen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.