Slaapstudio Eindhoven Bewertungen 15

TrustScore 4.5 von 5

4,3

1. Bettenfachgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Slaapstudio Eindhoven is dé slaapkamerspecialist met een zeer divers en uitgebreid assortiment. Ontdek onze uitgebreide collectie aan bedden, matrassen, boxprings, kussens en accessoires. Onze specialisten staan voor je klaar om advies te geven en je vragen te beantwoorden. Loop op je gemakje door onze showroom en laat je inspireren door onze verschillende collecties. Ontdek welke stijl bij jou past, test de verschillende matrassen en maak samen met onze adviseur jouw bed op maat. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

4,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super geholpen door de eigenaar!

Super geholpen door de eigenaar!
Man van zijn woord.
Deskundig en goed advies.
Zeker een aanrader !

6. Januar 2026

Beste An,

Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u naar tevredenheid bent geholpen en ons aanbeveelt aan anderen. Nogmaals bedankt voor het bezoek en de aankoop en een goede nachtrust toegewenst.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bleek rechtstreeks te betalen niet te werken.....

Senioren bedden gekocht en bleek een site om rechtstreeks te betalen niet te werken. Toen had ik maar een andere optie gekozen, in 3 delen.
dat werkte wel en via die optie konden we ineens ons product afrekenen.

21. Januar 2026

Beste Sjef,

Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat de bestelling uiteindelijk toch is gelukt. Bedankt voor uw aankoop en wij wensen u alvast veel plezier met het nieuwe bed.

TOPZAAK!

Fantastisch geholpen! Er waren wat problemen met de juiste maten, maar alles werd snel en vakkundig opgelost. Matrassen, toppers, moltons en lakens netjes op tijd thuisbezorgd en in orde gemaakt tegen ook nog eens een schappelijke prijs!
Vriendelijke mensen die nog echt de tijd voor je nemen en goed luisteren naar je wensen!

31. Juli 2024

Beste Monica,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de bestelde producten. Nogmaals bedankt voor het bezoek en de aankoop en een goede nachtrust toegewenst.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn bed, goed advies en nog betere service

Tijdens het bezoek aan de winkel zijn we erg goed geholpen door Mitchel, goed geïnformeerd en gezellig gekletst. We wilden een boxspring met stevige matrassen zonder topper. Na advies is het toch met topper geworden en dat bevalt prima! Tijdens de levertijd zijn we goed op de hoogte gehouden. Ook toen we later nog een vraag hadden, zijn we meteen goed geholpen. Kortom, goed advies, goede informatie, doen wat ze beloven en een heel fijn nieuw bed! We zijn er heel blij mee.

4. Juli 2024

Beste Judith,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de boxspring en onze manier van werken. Nogmaals bedankt voor het bezoek en de aankoop en een goede nachtrust toegewenst.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We waren in Eindhoven bij de praxis en…

We waren in Eindhoven bij de praxis en we zagen de winkel Slaapstudio We gingen even oriënteren en kwamen in contact met de eigenaar Mitchel We hadden rustig even rondgekeken en kregen meteen een heerlijke cappuccino aangeboden Mijn vrouw en ik zagen een mooi bed en daar heeft Mitchel ons prima in geadviseerd Wat we zeer aangenaam vonden is dat alles zeer soepel en totaal niet opdringerig verlopen is We hadden ook nog zijn ouders ontmoet het was heel gezellig Van aankoop tot en met de levering geweldig Hier staat service en vakkennis op nummer 1 Het bed is netjes binnen de afgesproken levertijd bij ons bezorgd We hadden gekozen om zelf te monteren maar ook daar nam hij nog de tijd voor om alles rustig uit te leggen Slaapstudio bedankt voor de service en het prachtige bed

25. März 2024

Beste Rutger,

Bedankt voor de review! Fijn om te lezen dat jullie het bezoek als prettig hebben ervaren en tevreden zijn over onze manier van werken. Nogmaals bedankt voor het bezoek en de aankoop en een goede nachtrust toegewenst.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn super geholpen àlles volgens…

Wij zijn super geholpen àlles volgens schema verlopen . Ook in de winkel goed geholpen goed advies gegeven heel vrijblijvend.
Goede ervaring en een heel fijn bed gekocht voor een goede prijs

30. November 2023

Beste,

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over onze manier van werken en blij zijn met jullie nieuwe bed. Nogmaals bedankt voor jullie bezoek en de aankoop en een goede nachtrust toegewenst.

Fijn geholpen

Fijn geholpen, zeer vriendelijke en persoonlijke service! Verkoopmedewerker neemt echt de tijd voor je en sluit aan op je persoonlijke wensen.

21. April 2023

Beste Sylvia,

Dank voor je review! Goed om te horen dat je fijn bent geholpen en tevreden bent over onze manier van service. Nogmaals bedankt voor de aankoop en een goede nachtrust toegewenst.

Erg goed geadviseerd

Erg goed geadviseerd. Op al onze vragen een eerlijk antwoord gekregen. Bed gekocht, thuis correct en op tijd geleverd en gemonteerd.
Zeer tevreden over het slaapcomfort.

17. März 2023

Beste Bernadette,

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat jullie goed zijn geholpen zijn en tevreden zijn over het slaapcomfort. Nogmaals bedankt voor het bezoek en de aankoop en een goede nachtrust gewenst.

Goed en eerlijk advies

Onlangs bij Slaapkamerconcurrent een bezoek gebracht. We wilde eerst even orienteren maar de verkoper heeft ons zo goed geholpen dat we twee nieuwe matrassen aangeschaft hebben. Goed advies, snel geleverd en een goede prijs. Al met al erg tevreden!

2. März 2023

Beste Lieke,

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat jullie goed zijn geholpen bij de aanschaf van de matrassen. Nogmaals bedankt voor het bezoek en de aankoop en een goede nachtrust gewenst.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed geadviseerd door kundige verkoper.

Goed geadviseerd, passend bij mijn wensen en budget. Het werd geen boxspring met opbergruimte, dit omdat dat niet aansloot bij de gewenste slaapcomfort. Duidelijk kennis van zaken om zo de juiste keuze te maken. Na een week werd, na zeer duidelijke communicatie, het bed geleverd en opgebouwd. Nu ruim een maand later kan ik maar tot 1 conclusie komen, slaap beter, minder klachten aan mijn nek en overige klachten na het slapen volledig weg, dit bed is wat ik nodig had. Zonder het gegeven advies had ik verkeerde keuzes gemaakt! Nu het juiste bed. Chapeau!

31. Januar 2023

Beste Kim,

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen en beter slaapt. We willen je nogmaals bedanken voor je bezoek en wensen je nog een goede nachtrust toe!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Boxspring gekocht

Boxspring gekocht, enorm lang moeten wachten en slechte communicatie. Ook op Google zie ik veel slechte reviews voorbij komen over dit bedrijf. Eén keer hier iets besteld en tevens ook de laatste keer.

24. Oktober 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloos bedrijf!

Waardeloos bedrijf!

Bijna 2 jaar geleden een kledingkast besteld van €1000,- bij deze zaak en we hebben nog steeds niet de juiste onderdelen!

Werkelijk alles ging fout.

Eerst kregen we de verkeerde kast geleverd. Weken daarna kregen we de goede kast, maar was het onderstel gebroken. Weken moeten wachten op een nieuw onderstel. Weer weken daarna eindelijk een nieuw onderstel mogen ontvangen en daarna hebben ze de kast in elkaar gezet om ons tegemoet te komen.
Daarna bleek weer dat de legplanken die we ontvangen hadden een totaal andere kleur waren en bleek de spiegel op de schuifdeur niet getint te zijn, terwijl we dit wel besteld hadden.

De baas van de toko is toen persoonlijk langsgekomen en heeft toegezegd dat de schuifdeur met juiste spiegel (getint glas) nog geleverd zou gaan worden.

Nu 1 jaar verder en NIKS meer van die zaak gehoord.

Afspraken nakomen doen ze niet, reageren op telefoontjes doen ze niet, alles gaat langs elkaar heen... etc. GEEN AANRADER.

4. August 2021

Super goed bedrijf

Super goed bedrijf

Ik heb hier laatst een boxspring gekocht. Uitstekende service, in Eindhoven zit een hele lieve meneer. Echt fantastische zaak.

16. April 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Slaapkamerconcurrent Eindhoven is een aanrader!

Slaapkamerconcurrent Eindhoven is een absolute aanrader. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Topservice en leveren perfecte service ook na de aankoop. Wij hebben meerdere keren contact gehad en alle issues zijn zeer zeer goed verholpen. Complimenten.... Wij zijn uitermate tevreden en raden Slaapkamerconcurrent bij iedereen aan.

9. Oktober 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr