Fantastiske piger som virklig ramte gæsterne med den helt rigtige stemning🥳 glæder mig til næste uge hvor der er damefrukost og jeg for besøg af en af de mandlige eventfolk🥳 Maja og Valentina er... Mehr ansehen
Virkelig en konge oplevelse med det firma. Vi bestilte Simona til strip på vores bodega. Hun var skide god og virkelig god over for vores gæster. Helt klart et sted vi vil booke igen.
Stripper til julefrokost Bestemt ikke sidste gang vi booker en stripper ved Sky Strip & Event. Alt gik som planlagt og begejstringen blandt svendene var helt sikker stor ved aftenens pikante overra... Mehr ansehen
Michaela kom og dansede og serverede for os I Birkerød 29/11. Vi opholdte os på den lokale kro, hvor vi afholdte vores herre julefrokost. Vi aftalte at vi skulle have noget underholdning forbi, og he... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Velkommen til Danmarks bedste strip bureau. Hos SkyStrip finder du Danmarks frækkeste stripper og de dejligste eventpiger til alle typer af events. Vi sørger for professionel underholdning til dit event – pifter din fest op med fræk strip, nøgen servering og dejlige eventpiger
Uplandsgade 72, 2300, København S, Dänemark
- hej@skystrip.dk
- skystrip.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Super service samt god kundeservice
Super service samt god kundeservice, de var virkelig flinke og snakke med. selv da vi ringede med kort varsel:) Sidst havde vi en ude der hed Filuka hun var fantastisk og virkelig professionel, samtidig var hun virkelig imødekommeende og lavede et kanon show hvor alle der var der følte de var med i showet.
Vild fed oplevelse hele vejen igennem!
Lige fra den sødeste kvinde, som hjalp mig med og finde en løsning og et show til os på kort tid.
Virkelig god kundeservice og personlig kontakt. Helt nede på jorden og med god humor.
Til det helt igennem fantastiske og total gennemførte show Troy gav os til vores polterabend.🎤🕺🏼🪩
Kun positive oplevelser herfra. 🤩
Der blev taget så godt hånd om alle os tøser og den respekt han også viser over for dem som,takker fra til at deltage i oplevelsen, gjorde bare at alle nød showet til fulde og stemningen for hele dagen blev bare lagt med det største smil på læben for os alle. 🥳🤩
Og han forstår virkelig også og give den gas til dem som ikke er sarte 😎😂
Det kan virkelig kun anbefales herfra.!!!
Absolut ikke sidste gang de bliver anvendt, hvis jeg skal stå med planlægning af fest eller polterabend igen.🥳🥳⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Freja er en skøn ung pige med stor…
Freja er en skøn ung pige med stor charme og gå på mod, fantastisk show med alt hvad hjertet begær!
Vil altid anbefalen hende hvis i skal ha et godt og frisk stripshow😍
Skuffende oplevelse
Skuffende oplevelse
To dage før meldte den stripper vi havde booket afbud og i stedet kom en ældre herre, og leveret et ret så skuffende show.
Konge aften og klar anbefaling af Troy
Konge aften og klar anbefaling af Troy
Vi var 40 mænd/kvinder, hvor vi afholdte et fake gay bryllup.
Den ene gom havde bestilt Troy som en del af sin tale og Troy levede sig perfekt ind i temaet og talen og leverede et super sjovt show og var dygtig til at inkluderer alle. Flere blev hevet op og han holdt det anstændigt, så det heller ikke blev over grænsen for nogen.
Meget professionelt og alle pengene værd!
Kæmpe anbefaling af Troy 😎
Vi bookede meget spontant Troy i lørdags til en 30 års fødselsdag. Han blev booket kl 22 og kunne være der kl 24👍🏼👍🏼. Sikke et show! Alle/publikum blev inddraget i showet, ikke kun hovedpersonen, hvilket vi andre synes var fedt 😎🥳. Flot krop, ikke for kort show og især ikke FOR vulgært 👏🏼
Freja brugte lykke hele vejen rundt
Freja brugte lykke hele vejen rundt! Manden i stolen har noget at drømme videre om ❤️
Vi bookede Christian spontant til vores…
Vi bookede Christian spontant til vores vin arrangement i en konkurrence, hvor han skulle agere overraskelsen. Professionel - imødekommende - en rigtig partystarter uden lige! Ikke kun damerne blev glade, men også mændene fandt ham så dygtig.
Tak for hurtig og professionel service.
Stripperen mødte ikke op på aftalte tid…
Stripperen mødte ikke op på aftalte tid og sted. Og bookingen var umulig at få fat på, så vi stod et helt polterabend og ventede forgæves!!

Antwort von SkyStrip & Event
Mariyah var seriøst 10 ud af 10
Mariyah var seriøst 10 ud af 10. Hold kæft et sjov + hun er virkelig sjov og sød!!!
Bedste oplevelse med frække shows!😍
Den bedste intens samtidig underholdende oplevelse jeg længe har haft! SÅ dygtig og professionel, let at arrangere og den fedeste surprise til ens fest! Virkelig god stemning og frække shows😍👌🏼 Bliver ikke sidste gang!
Vild oplevelse!
Hej skystrip
Bestilte Kimberly til et show i weekenden! Woow en oplevelse!!! Hurtig og effektiv betjening på selve aftenen og totalt frisk pige.
Vil klart anbefale hende til andre, hun er en fantastisk stripper som virkelig satte gang i vores fest
Vi bruger jer helt sikkert igen!
Kan til en værd tid anbefale skystrip
Kan til en værd tid anbefale skystrip. Vi fik noget af en oplevelse da vi fik stripperen ud! Til alle der gerne vil have det bedste show og få alle op af stolene, så vil jeg anbefale skystrip. Artisten var super imødekommende og gav alle en uforligelig aften.
Vi fik det tredje besøg fra skystrip
Vi fik det tredje besøg fra skystrip.
Har anbefalet jer til min kammerat som nok kontakter jer i weeekenden 👍
Vi bookede Casanova til min venindes…
Vi bookede Casanova til min venindes poltenarben og det spillede bare. Alt var simpelthen fantastisk godt og er såååå tilfreds med servicen! Ligesom showet som bare var fantastisk og godt sammensat! Helt klart ikke sidste gang jeg/vi booker hos skystrip! Kan klart anbefale at man booker hos skystrip hvis man mangler rigtig god underholdning!
Jeg fik en kæmpe overraskelse på min 32…
Jeg fik en kæmpe overraskelse på min 32 års fødselsdag. Af mariyah hun springer skalaen . Det var hamrende frækt og vi ses helt sikkert igen. Hilsen M .
Mariyah
Mariyah var utrolig lækker og Gav et skide godt show tak
Sikke et show
Sikke et show! Den artist vi bestilte igennem skystrip var noget for sig selv 👍 vi vælger helt sikkert jer igen!
Vi skulle holde en polterabend for min…
Vi skulle holde en polterabend for min kollega. Mit valg på Skystrip har jeg ikke fortrudt. Fik en venlig support betjening og en god artist.
Er super glad for jeg valgte skystrip
Er super glad for jeg valgte skystrip, man får det man betale for. Kan godt anbefales til andre.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.