Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Sender feil deler. Nesten like deler, men med et annet artikkelnummer enn det som er bestilt. Og tar betalt for transport både til og fra... Og klarer å gjenta samme feillevering på fire forsk... Mehr ansehen
Founded in 2008, we have rapidly grown to become Scandinavia’s biggest car parts e-retailer serving thousands of satisfied customers every week. Thanks to the internet you can now purchase quality car parts at seriously discounted prices. We guarantee you a great e-commerce experience from people that know car parts!
Sankt Eriksplan 11, 113 20, Stockholm, Schweden
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 34 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Jeg forventede de 2-4 dages leveringstid der var annonceret, men kom til at vente to uger.
Da produktet ankom, var det ikke ikke til min bil, som ellers annonceret.
Kvaliteten var virkelig ringe, og produktet var tydeligvis beskadiget under produktionen.
Prisen var lav, men jeg må nok erkende, den skulle have været lavere endnu.
Leveringstid, service, kvalitet... Intet levede tilnærmelsesvis op til forventningerne.
Umulig å få kontakt med folk der. Fikk feil del, ingen hjelp å få
Poor service, incorrect parts sent, return process is cumbersome, had to chase twice for a refund (after the part had been with them for a month), charged for return delivery. Waste of time, wouldn't elevate legitimate complaint to management. Should rebrand themselves as "screw-that!"
Beställde en kondensor på skruvat.
Den kom levererad med en transportskada där anslutningen var helt böjd (förpackningen var ok på utsidan).
Skruvat tog väldigt långtid att svara så att jag fick en ersättning levererad från ett annat företag innan jag fick första svaret.
När Skruvat svarade så började de krångla och bad de mig om flera uppdateringar av ärendet, bilder på ytterförpackningen fast jag hade nämnt från början att det var oskadad.
Sen blev jag nekad ersättning såklart, vilket är praxis för detta typ av företag.
Håll dig borta, delen är värt några hundra lappar till. Du kommer inte få en ersättning om den levereras trasigt.
Bestilte deler 27.juli, en månde senere og delene er fremdeles ikke sendt. På nettsiden har det stått at disse delene har vert på lager hele tiden.

HOLD JER LANGT VÆK!!
Det er nok det værste firma jeg til dags dato har handlet med. De lyver, lover ting de ikke kan holde og bryder samtlige regler.
Bestilte en forlygte som der stod 2-4 dages levering, samt 2 dæk klapper til tågelys, dem var der så 6-8 dages levering på. Pludselig fik jeg en mail efter en hel dag at de havde alt på lager undtagen Forlygter og den kunne pludselig først leveres den 30-10-2026, altså næsten 2 måneder frem. Gik så ind og tjekkede på deres hjemmeside efter ca 20 timer og der står stadig 2-4 dages levering.
De er næsten umulige at komme i kontakt med, så det er sidste gang jeg køber der fra. Useriøst fusker firma.

Antwort von Skruvat.com
Jeg har handlet på internettet siden 2004, og min oplevelse med Skruvat, er en af de ringeste jeg hidtil har haft.
Det er umuligt, at få lov til annullere en ordre: Man skal først forbi deres chatrobot, der ikke er designet til andet end at trække tiden ud og tale dig efter munden.
Når man endelig kommer i kontakt med et menneske, efter flere dages ventetid!!! Nægter de at hjælpe og lyver dig direkte op i ansigtet!
Og ikke nok med det, de leveringstider de oplyser på deres hjemmeside, har intet hold virkeligheden. Den vare jeg har købt, skulle kunne leveres i løbet af 1-2 hverdage. Men nu er vi oppe på 10 hverdage, med udsigt til levering engang i september! Da jeg ikke kan få lov til annullere handlen, hvilket jo også er et brud på dansk lovgivning!
Jeg troede også, at det var et dansk firma, men det er det ikke. Hold jer langt væk, for jeres egen skyld!

Antwort von Skruvat.com
Hold da kæft et l…. firma har holdt mig for nar i en måned , for at informere mig til sidst at varen ikke kan skaffes Aldrig mere som i ALDRIG

Antwort von Skruvat.com
Elendig nettbutikk. De sender feil deler hele tiden. Bestilte Bærearmer opp og nede foran. Fikk to forskjellige merker jeg ikke hadde bestilt et merke på høyre side og et på venstre for Bærearmene oppe front og istedet for Bærearmer nede, så fikk jeg bare foringer. Ringte og klagde og da fikk jeg høre at det var feil av roboten som plukket. Det har skjedd meg tre ganger og det var bare tre ganger jeg har bestilt. Det betyr alle gangene. Det er ingen kontroll på om varene som blir sendt er riktige. Har tidligere bestilt fra eurodel.no i over 10 år og hundrevis av deler og aldri fått en del feil. Så tror det er bare å gå tilbake til de.
Fikk to pakker. Ene var kansellert med mail fra dem på mottatt annulering. Fortsatt ble den sendt. Må betale frakt til og fra selv, selv om dem ikke greide å stoppe lageret sitt selv eller beholde to like varer. Ikke første gang at det er problemer med Skruvat. Fra kundeservice kan du bare glemme å få hjelp. De slår seg vrang, så anbefaler ikke denne butikken

Antwort von Skruvat.com
Styr unna ! Deler som de sier er på lager er plutselig ikke der lengre.
Ingen tilbakemelding om dette før en uke har gått.
Deler blir sendt til pakkeboks som er langt unna min adresse.
Når du opplyser om dette kan det ikke endres fordi deler er sendt.
Anbefaler ingen SRUVAT

Antwort von Skruvat.com
Fire tusen kroner i frakt – og ingen hjelp fra kundeservice
Jeg la inn bilens registreringsnummer på nettsiden og stolte på at systemet ville foreslå riktige dekk. Jeg bestilte derfor de anbefalte dekkene i god tro.
Da jeg kom til verkstedet, viste det seg at dekkene var feil dimensjon. Jeg skulle hatt 18-tommers dekk, men nettsiden anbefalte 17-tommers.
Jeg kontaktet kundeservice for å få returnert dekkene og bestille riktige. Da fikk jeg beskjed om at returen ville koste 450 kr per dekk. Jeg hadde allerede betalt rundt 1 000 kr i frakt for den opprinnelige bestillingen, og måtte i tillegg betale ny frakt på de riktige dekkene. Totalt ville fraktkostnadene blitt rundt 4 000 kr.
Det som gjorde opplevelsen enda mer frustrerende, var at de opplyste at jeg hadde 30 dagers returrett, samtidig som jeg ventet nesten fire uker på svar fra kundeservice. Store deler av returfristen gikk altså med til å vente på en tilbakemelding fra dem.
Jeg valgte derfor å selge dekkene på Finn i stedet for å benytte returordningen. Dette har vært en svært skuffende kundeopplevelse, og jeg kommer ikke til å handle hos Skruvat igjen. Mitt råd er å dobbeltsjekke alle dimensjoner selv, selv om du legger inn registreringsnummeret og får anbefalinger fra nettsiden.

Antwort von Skruvat.com
Sende inn en retur på bremseklosser sett som ikke passet min bil, men som sto att passer min bil. Nå har det gått snart 2 mnd og ikke hørt noe. Vert i kontakt med skruvat.no mange ganger, men hører ikke noe igjen. Dette er rein svindel bedrift, veldig useriøse

Antwort von Skruvat.com
Servicen er et sted mellom ikke-eksisterende og dårlig (dersom du faktisk får kontakt med dem). Eksosen jeg bestilte var så dårlig sveiset og kuttet at det ikke gikk an å bruke. Styr unna disse her!
Jeg anbefaler ingen å handle hos skruvat, dette selskapet er helt jævlig, de mener at deler de selger passer bilen du oppgir reg nummer, men ingen ting passer. Og hvis du skal returnere varene som ikke passer da må du betale for frakten. Styr unna folken dere kommer til å tappe penger. Kjøp heller fra andre selskaper som tilbyr gratis frakt.
Og klarer å gjenta samme feillevering på fire forskjellige ordre....Er det mulig???
Må ikke kjøpe noe fra Skruvat. Får du delen du har bestilt, har du rett og slett flaks. Sansynligvis får du det ikke, og da må du betale dobbel porto. Etter over 4 uker har heller ikke kjøpesum blitt refundert.
Dette vil jeg jeg karakterisere som svindel.
Jeg vil på det sterkeste advare alle mot å handle hos Skruvat.no . Firmaet driver med en uakseptabel praksis som grenser til spekulasjon i kundenes penger.De markedsfører og selger bildeler med direkte feilinformasjon i produktbeskrivelsen. Nettsiden garanterte at delen passet til min bilmodell, men da varen kom fram, viste det seg å være til en helt annen bil. Da jeg reklamerte på deres egen feil, nektet kundeservice å sende gratis returlapp. De krever i stedet at jeg som kunde skal betale for returfrakten for en feil DE har gjort!Når man ser på de tragiske anmeldelsene Skruvat har på nett, skjønner man at dette ikke er et engangstilfelle, men et satt system. Man kan begynne å lure: Er dette en bevisst strategi fra et så stort firma? Sender de ut feil varer med vilje til tusenvis av kunder, for så å kreve returgebyr eller tvinge folk til å gi opp fordi prosessen med Forbrukertilsynet eller banken koster penger? Hvor mange millioner kroner utgjør denne "feilbehandlingen" i ren gratis kapital og ulovlig omsetning for dem på årsbasis?Dette er elendig kundeservice og grov utnyttelse av forbrukere. Styr unna Skruvat hvis du vil unngå tap av penger og bortkastet tid!
The website shows that the item fit my car. I ordered it. It doesnt fit. It is too big for my car. I complained about it. They accepted return because "I ordered the wrong item" not they showed the wrong item. Called customer service, they dont try to help, they try to say it has been evaluated and that is my fault. If you want to buy here, do extra effort to cross-check other platforms too.
Jeg må desværre tilslutte mig de mange negative anmeldelser af Skruvat.
Jeg bestilte reservedele til min bil, men fandt hurtigt ud af, at Skruvat tilsyneladende ikke selv har varerne på lager. Delene blev sendt fra flere forskellige leverandører, hvilket betød, at jeg skulle hente pakker i pakkeshoppen over flere omgange og på forskellige dage. Det er mildt sagt frustrerende, når man bare ønsker at få sin bil repareret.
Som om det ikke var nok, modtog jeg også et forkert oliefilter. Det burde ikke være raketvidenskab at levere det korrekte oliefilter til en almindelig Mercedes.
Jeg valgte faktisk Skruvat, fordi jeg troede, det var et dansk firma, og jeg ville gerne støtte en virksomhed med tilknytning til Danmark. Det viste sig dog ikke at være tilfældet.
Da jeg efterfølgende klagede over den forkerte vare, fik jeg blot et standardsvar om, at de havde travlt. Jeg har stadig ikke fået en reel behandling af min henvendelse. Resultatet er, at jeg nu står med en ubrugelig reservedel og skal bruge yderligere tid på at forfølge en sag, som aldrig burde være opstået.
For mit vedkommende bliver det sidste gang, jeg handler hos Skruvat. Næste gang vender jeg tilbage til de tyske leverandører, som jeg tidligere har haft langt bedre erfaringer med.
Styr unna!!! Det er bare rot å bestille fra dette nettstedet. La inn ordren 14.04.26. Måtte returnere en vare, til tross for at denne skulle være kompatibel med bilen min. Returslippen jeg fikk var beregnet for lite vekt, selv om jeg brukte nøyaktig samme emballasje som da jeg mottok varen.
Den andre varen som jeg bestilte samme dag har fortsatt ikke kommet! Det er nå over en måned siden. Jeg har purret på, og da jeg omsider fikk svar fra kundeservice, så skriver de at de sendte varen nå!! Ift. posten er det kun meldt om at det skal leveres inn en pakke.
Helt umulig å komme i kontakt med de. De har en ai-kundesupoort, som ikke hjelper deg med annen info enn det som står på nettsiden!!
Mitt råd, STYR UNNA!!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.