Banner for Skoringen - Steinkjer

AMFI Steinkjer, 7714 Steinkjer, NO

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fikk veldig god hjelp da jeg kjøpte et par Panama Jack støvletter. Var i kjøpsprosessen i kontakt med flere ekspeditører og de var, uten unntak, hjelpsomme, blide og svært hyggelige. Kommer gjerne... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kjøpte en liten sort skulderveske. Var heldig og fant en jeg likte på tilbud. Den unge damen som var på jobb den dagen var utrolig positiv og trivelig. For meg var den en hyggelig og positiv opple... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig god service. Betjeningen kom raskt bort til meg og lurte på om jeg trengte hjelp. Fant akkurat det jeg skulle ha. Støvlettene var på salg, så her er det god kvalitet for en billig penge.

Unternehmensdetails

1. Schuhgeschäft
  2. Taschengeschäft
  3. Taschen- und Gepäckfachgeschäft
  4. Handtaschengeschäft

Über Skoringen - Steinkjer

Vom Unternehmen geschrieben

Skoringen er med sine 160 butikker i Norge og Danmark den ledende skokjeden i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til barna.

Skoringen kundeservice

Vom Unternehmen geschrieben

Klikk & Hent etter 1 time
Kjøp skoene dine online og hent dem i din lokale Skoringen. Hvis du ikke vil gå forgjeves, er Klikk & Hent et godt alternativ for deg. Så snart du har fullført Klikk & Hent-bestillingen i nettbutikken vår, blir den Skoringen-butikken du har valgt, varslet. Butikken holder av skoene du har bestilt, og du mottar en e-post så snart de er klare for henting. Vi gjør alt vi kan for å klargjøre bestillingen innen 1 time i butikkens åpningstid. Både enkelt og raskt.
Fri frakt på bestillinger over 799,-
Gratis bytte og retur i alle våre butikker

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betjeningen var mest opptatt av egen…

Betjeningen var mest opptatt av egen mobil , og viste meg egentlig ikke noe oppmerksomhet før jeg henvendte meg til dem. Hadde det ikke vært for at jeg måtte ha de skoa, pga et rehabiliteringsopphold, hadde jeg masjert rett ut. Jeg har litt trøbbel med bevegelse, men like vel, måtte jeg gå til disken med skoen for å få riktig str. Har opplevd slett kundeservice her tidligere også. Bla i fjor da jeg bestilte sko der, de lovte at de skulle komme da og da, men har fremdeles ikke sett og hørt noe fra de

23. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hei Tone.

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en så ærlig og tydelig tilbakemelding.

Vi beklager virkelig opplevelsen du har hatt hos oss. Det er på ingen måte slik kundeservice skal være, og det er spesielt leit å høre at du ikke fikk den oppmerksomheten og hjelpen du trengte – særlig med tanke på at du er i en situasjon der god oppfølging og tilrettelegging er ekstra viktig.

Det at du måtte oppsøke betjeningen selv for å få riktig størrelse, og at du tidligere har opplevd manglende oppfølging på en bestilling, er noe vi tar på største alvor. Dette er ikke i tråd med den servicen vi ønsker å gi kundene våre.

Vi setter stor pris på at du likevel valgte å handle hos oss, og vi forstår godt at opplevelsen gjorde deg skuffet. Din tilbakemelding vil bli tatt videre internt slik at vi kan forbedre oss og sikre at dette ikke skjer igjen.

Takk igjen for at du sier ifra – det gir oss mulighet til å bli bedre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var den hyggeligste dama som hjelpt…

Det var den hyggeligste dama som hjelpt meg å finne disse riktige sko. Hun er veldig flink. Tusen takk.

27. Januar 2026

Hei Tatjana

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! 🌟

Så flott å høre at du fikk hjelp til å finne de riktige skoene, og at servicen var både flink og hyggelig 😊

10. Januar 2026

Hei Torunn.

Tusen takk for tilbakemeldingen 😊

Vi er glade for å høre at du opplevde god service.

Vi håper å se deg igjen snart 🤩

God informasjon

7. November 2025

Hei Bente,
Så fint å høre at du synes informasjonen var god 🤩

Tusen takk for tilbakemeldingen 😊

fantastisk kunde help

fantastisk kunde help. god service

12. Oktober 2025

Hei Tor Erling

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både kundehjelpen og servicen 🌟

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rask og hyggelig betjening.

Rask og hyggelig betjening.

17. Oktober 2025

Hei Kari

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Så fint å høre at du opplevde rask og hyggelig betjening 💫

Very good service!

28. Juli 2025

Hi Vebjørn

Thank you for your great review! We're glad you experienced very good service with us 🙌

Looking forward to welcoming you back soon! 👟

Best regards

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, flinke ansatte, men husk at det må være nokk folk til rett tid, så kunder får hjelp, å ikke blir stående lenge å vente. Det aller viktigste for kunden er å bli sett☺️

7. Juli 2025

Hei Monica.

Tusen takk for både ros og konstruktiv tilbakemelding 😊

Veldig godt poeng – det å bli sett og få hjelp i tide er utrolig viktig, og vi tar det med oss videre.

Vi jobber hele tiden med å forbedre oss, og innspill som ditt hjelper oss i riktig retning.

Takk igjen, og ha en fin dag 🤩

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kjøpte en liten sort skulderveske

Jeg kjøpte en liten sort skulderveske. Var heldig og fant en jeg likte på tilbud. Den unge damen som var på jobb den dagen var utrolig positiv og trivelig. For meg var den en hyggelig og positiv opplevelse.

13. April 2025

Hei Lisbeth

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding!

Så godt å høre at du fant en veske du likte – og på tilbud i tillegg! 🎉 Vi setter stor pris på dine fine ord om vår ansatte 😊 Velkommen tilbake for flere gode opplevelser! 👜✨

Blide og hjelpsomme

30. März 2025

Hei Laila

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊
Vi er glade for at du opplevde oss som blide og hjelpsomme. 🌟

Vi setter stor pris på at du valgte oss, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake! 👋

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fikk den beste hjelpen jeg kunne få…

Jeg fikk den beste hjelpen jeg kunne få av ei veldig blid, hyggelig og veldig forekommende dame.
Om bare alle butikkansatte hadde vært som henne😊

17. März 2025

Hei Judy

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! 😊

Det betyr mye for oss å høre at du fikk den beste hjelpen av vår blide og hyggelige ansatt. 🌟
Vi setter stor pris på at du deler din positive opplevelse!

Vi håper å se deg igjen hos oss i Steinkjer! 👏

Its so good shoes

Its so good shoes

24. Januar 2025

Hi Nazanin

Thank you for your great review! We're happy to hear that you love the shoes from Skoringen Steinkjer.

Hope to see you again soon! 🤩

Best regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og kunnskapsrike og…

God service og kunnskapsrike og hjelpsomme damer på jobb😀

26. Dezember 2024

Hei Vigdis

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er glade for at du har hatt en god opplevelse med vår service, og at våre ansatte kunne være både kunnskapsrike og hjelpsomme. 🤩

Vi håper å se deg igjen snart!

Vennlighet, kunnskap

Ble godt mottatt, god hjelp. God vare.

15. November 2024

Hei Jorid,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊 Så fint å høre at du følte deg godt mottatt og fikk god hjelp. Vi håper du blir fornøyd med varen din.

19. September 2024

Hei Trine,

Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at du fikk god service hos oss. 😊

God kundebehandling

God kundebehandling

26. April 2024

Hei Anne,

Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at du opplevde god kundebehandling hos oss 💚

Skoringen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr