Kinesisk skodlampe
Efter ca. 3 uger, fik vi leveret en lampe fra Kina, - grim
skodbare, som aldrig kommer op og hænge!
Spændende om vi kan sende den retur til Madsen Butik, og få pengene retur!
Bjarne fra Sakskøbing
Efter ca. 3 uger, fik vi leveret en lampe fra Kina, - grim
skodbare, som aldrig kommer op og hænge!
Spændende om vi kan sende den retur til Madsen Butik, og få pengene retur!
Bjarne fra Sakskøbing
Kom med et par støvler som var meget medtaget, huller på begge indersider, en sål som var gået af og en sål som var halvvejs gået af. En knap som var i stykker, bagside som var gået op i syningen i begge støvler, og sikkert en del mere. Alt er lavet så godt som det nu kan på et par meget medtaget støvler, og en utrolig fornuftig pris! Jeg er meget tilfreds!
Remme over vrist skulle afkortes på indersiden af skoene. Højre sko er fin, men venstre sko ved jeg ikke hvad han har gjort ved.
Skoene er ikke ens. Venstre rem er bredere og længere end højre rem.
Skomadsen ville ikke lave det om. Han sagde, at hans kunstneriske færdigheder ikke rakte til at lave skoene ens.
Kun hvis det gjorde ondt når jeg havde skoen på ville han lave det om, og så skulle jeg betale for det. Men han kunne ikke sige hvordan det ville komme til at se ud.
Så jeg tog skoene med mig og har nu to uens sko.
Dårligt arbejde. Og rigtig dårlig service.
Kunne jeg havde givet 0 stjerner havde han fået det.
Har ødelagt et par støvler ved at sætte en ny lynlås i der ikke virker.
Vil ikke erkende fejl og lave den så den virker til fair/ fast pris
Vi kommer aldrig igen
Dårlig service og mangel på færdigheder i arbejdet. Jeg skulle have fået lagt sål på mine dyre Hermes sandaler, som nu ser helt forfærdelige ud. I stedet har skomageren lavet et mærke på siden og slidt siderne under processen. Da jeg påpegede det, påstod han, at mærket var der i forvejen, hvilket det ikke var, de var HELT NYE og så begynder han at nævne 35 års erfaring i min bar r… Derudover ber han mig om ikke at vende tilbage til butikken og nægtede at udbedre fejlen. Jeg fraråder alle at besøge denne skomager, medmindre du ønsker dine sko ødelagt!!!!
Hurtig og venlig betjening. Tillykke med den nye butik Torvegade, Nørresundby
Service og håndværk er et godt par. Vil anbefale, at man søger et andet sted hen, hvis man ønsker begge dele.
Jeg bad om at få limet sålerne fast på to par nye sandaler med dårlig limning fra ny. Da jeg kommer for at hente dem, er der sat nye hæle på. Det havde jeg ikke bedt om. Skomadsen beholder dem og limer resten af sålen fast som aftalt. Jeg regner med, at den første aftale, vi har, står fast - og at skomageren tænker håndværk og service som lige vigtige. Men da jeg kommer forlanger han betaling for det, jeg ikke har bestilt. Han nægter imidlertid pure at have begået en fejl og spørger aggressivt, om jeg ikke synes, han skal have betaling for sit arbejde.
Jeg har intet at sige om håndværket. Men jeg bryder mig ikke om den ubehagelige tone og manglende service. Derfor søger jeg et andet sted hen med mine sko en anden gang.
Komplet uduelig og inkompetent opførsel ifbm forespørgsel om blokning af sko.
Der er absolut ingen respekt for at der er tale om en endog meget dyr sko, som jeg udtrykkeligt gør klart skal håndteres med påpasselighed. Og ikke desto mindre vælger medarbejderen at tage skoen og gøre præcis hvad jeg netop havde sagt han IKKE skulle gøre. Med to sorte pletter, i en helt lys skindsko, til følge.
Magen til uduelig og fuldstændig ignorant service har jeg aldrig oplevet før.
Jeg kommer aldrig til at bruge den skomager igen!
Dårlig service. Repareret sålerne på et par sko men har så tilføjet en dyb rids i siden i stedet og var ikke særligt samarbejdsvillig da det blev nævnt han mente at den var der inden hvilket den absolut ikke var. Bruger ikke denne skomager igen.
Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse hos Skomadsen. Han ødelagde lynlåsen i min støvle og prøvede at skyde skylden over på mig, selvom det var tydeligt, at han udemærket vidste, at skylden var hans. Han opførte sig dybt komisk og forsvarede sig som et lille barn ville gøre. Selvfølgelig kan lynlåsen gå i stykker, mens der arbejdes på skoen, men en hæderlig mand havde blot sat en ny lynlås i med det samme. Han havde tilmed i første omgang ikke limet skoene, som jeg ellers betalte for. Aldrig har jeg oplevet så elendig service, og jeg vil fraråde alle at bruge denne skomager.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.