En webbutik som snart är störst. Bra och överskådlig "butik" med smarta kategorier och undergrupper Rikligt utbud med riktigt bra priser företrädesvis riktat till den köpkategori som förväntas. B... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Utmärkt service och kundkontakt! Jag fick hjälp att hitta reservdelen jag behövde till min motorsåg (en partner 350). Glömde självklart att lägga den i varukorgen när jag köpte online men efterso... Mehr ansehen
Ett garantiärende som löste sig perfekt.. Sven är en tillmötesgångde enterpenör och kommer dessutom med förslag på åtgärder. Han är snabb att svara på mail, även när jag kontakade honom på en hel... Mehr ansehen
Beställde ett friktionsgummi till en Alko snöslunga från Svenska reservdelsspecialisten AB. Var osäker på om det var ett seriöst företag och hittade inga omdömen men eftersom det inte var några jättep... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Reservdelar till trädgårdsmaskiner, skogsmaskiner alla märken
Kontaktinformationen
Schweden
- skogsverktyg.se
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jättebra bemötande o service
Jättebra bemötande o service. Bor man i Piteå med omnejd kan man hämta beställda varit inom nån timme.
Proffsigt o enkelt!
Bra pris och ruggigt snabb leverans
Bra pris och ruggigt snabb leverans, beställde på söndag em och fick varorna på tisdagen.
Snabb leverans, snabb och profrsionell återkoppling och bra priser. Väldigt nöjd och kommer använda dom igen

Snabb leverans🌞
Bra produkt som stämde med beskrivningen👍🏼
Super snabb frakt
Super snabb frakt, jag beställde igår och fick mitt paket idag 👍

Antwort von Skogsverktyg
Behövde ett nytt momskvitto för ett köp…
Behövde ett nytt momskvitto för ett köp som var ett år tillbaka. 5 min senare hade dom fixat ett nytt åt mig...
toppen.
Jim.
Skickade mail för en vecka sedan
Skickade mail för en vecka sedan! Inget svar ännu..
@Skogsverktyg ni kan ju öppna er mail o söka på order nr#52042.
Mycket dåligt...

Rigtig god vejledning
Rigtig god vejledning, og hurtig ekspedition
Firmaet kan kun anbefales også til Danske kunder med onlineshop 👍👍
Jag har bara positiva saker att säga om…
Jag har bara positiva saker att säga om tjänsten i denna webbutik. Kundtjänsten var vänlig och hjälpen med att hitta de saknade delarna var också stor.
Produkten fanns i lager och otroligt…
Produkten fanns i lager och otroligt snabb respons.
Mycket snabb återkoppling och…
Mycket snabb återkoppling och tillrättaläggande av fellev.
Värt att notera att lellev inte var Skogsmaskiners fel utan feluppgifter från Honda.
Återkommer gärna
Snabb leverans, direkt i postlådan !
Kan inte önska mer !
Kanon bra service å snabb leverans.
Väldigt bra service
Väldigt bra service. Även artiklar som inte fanns på hemsidan gick att beställa hem snabbt och lätt efter en snabb mailkontakt. Svårslagna priser
Självklara valet för att köpa delar!
Senaste året har jag reparerat cirka 40-50 motorsågar och röjsågar. Skogsverktyg har varit och kommer fortsätta vara det ställe där jag köper 99% av de delar jag behöver. Grym service, stort utbud, hög kvalitet på produkterna och bra priser!
5/5 stjärnor
Verkligen en topphandlare
Verkligen en topphandlare. Mycket kompetent, utmärkt samarbete och kommunikation, stort sortiment, förmånliga priser och snabb leverans.
Alltid bra service!
Alltid bra service!
Har handlat från skogsverktyg flertalet gånger.
Snabba leveranser och snabba kunniga svar på alla mina frågor.
Rekommenderas varmt!
Bedrövligt företag
Bedrövligt företag. Beställde en produkt som jag returnerade direkt utan att jag använt den i originalförpackning.
Jag betalade frakten.
Döm av min förvåning då de ska ha betalt för ompackning och frakt!!!
PRODUKTEN VARKEN MONTERADES ELLER ANVÄNDES. DEN KOM I EN KNÖGGLIG KARTONG. SÄNDES TILLBAKA DIREKT. JAG BETALADE FLERA HUNDRA VIA POSTNORD FÖR FRAKT TILL ER.
Ni verkar inte förstå svenska. Ni fakturerar mig för en returfrakt jag redan betalat till Posnord.
Ni fakturerar mig för ompackning. Av vad?
Ni kräver mig på en summa för frakt och ompackning som motsvarar 25% av produktens pris. Med den returfrakt jag betalade till Postnord så motsvarar kostnaden för returen från Postnord+er returfrakt+ngn typ av ompackning 50% av produktens pris.
Helt knäppt, fel och dessutom oskäligt
Nä för mig är ni ett bolag som inte är seriöst. Min åsikt tänker jag sprida så fler förstår vad ni egentligen sysslar med
NI SKICKAR DÄREFTER FAKTURA PÅ FRAKT OCH OMPACKNING!
DET GÖR ER TILL ETT BLUFFÖRETAG
Ett riktigt bluff-företag
Varning varning

Antwort von Skogsverktyg
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.