Unternehmen hat geantwortet
Jeg har gennemført en serie PRF/PRP behandlinger hos klinikken, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultatet – og hele oplevelsen. Fra første besøg følte jeg mig tryg, set og i de bedste hæ... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tina hos Skinrehab er simpelthen fantastisk! Intet mindre. Så imødekommende, sød og virkelig professionel. Hun har en stor ro og viden, så man er 100% tryg, når man sætter sig i stolen til en behandl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kosmetisk klinik med Laser hårfjerning. Botox. Filler. Skinbooster. Profhilo. Onda Coolwave. Skinpen Precision.
Rådhusvej 8, 2920, Charlottenlund, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Jeg har gennemført en serie PRF/PRP behandlinger hos klinikken, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultatet – og hele oplevelsen. Fra første besøg følte jeg mig tryg, set og i de bedste hænder.
Tina, som stod for mine behandlinger, fortjener i den grad ros. Hun er utrolig dygtig og fagligt stærk, men samtidig varm, nærværende og omhyggelig i alt, hvad hun gør. Hun tog sig altid tid til at forklare processen, svare på mine spørgsmål og sikre, at jeg var helt tryg undervejs. Hendes rolige væsen og professionelle tilgang gjorde hele forskellen.
Resultaterne taler for sig selv – min hud føles friskere, mere ensartet og naturligt fornyet. Man kan virkelig mærke, at Tina brænder for sit arbejde og for at skabe et smukt og naturligt resultat for sine kunder.
Jeg kan kun give mine allervarmeste anbefalinger til både klinikken og til Tina. Hvis du overvejer PRF/PRP behandlinger, så gør dig selv den tjeneste at booke tid hos hende. Du bliver ikke skuffet!

Antwort von Skinrehab
Kender I den der Stepford Wives Robot-agtige stemning på nogle store klinikker, hvor man rigtig meget får følelsen af bare være et nummer i rækken? Hos Tina er oplevelsen den diametralt modsatte! Hun er empatisk, tilstedeværende og virkelig dygtig. Og så injicerer hun ikke bare løs for mersalg, men er samvittighedsfuld og ærlig - og bruger sin erfaring til at opnå et smukt og naturligt resultat. Jeg er så tilfreds med resultatet af min botoxbehandling, og Tina er helt sikkert blevet min skønheds-hvisker fra nu af :)

Antwort von Skinrehab
Jeg var hos Tina og få lavet Læber for første gang for to dage siden og jeg må bare sige at hun er virkelig dygtig til sit arbejde. For det første var hun virkelig dygtig til at stikke jeg kunne slet ikke mærke når hun stak mig, og så er jeg bare så tilfreds med mine læber, varmeste anbefaling herfra Bornholm🥰🌞

Antwort von Skinrehab
Altid god service og en tryg oplevelse. Det er det eneste sted, hvor jeg har fået smertefri laserbehandling. Kan varmt anbefales!

Antwort von Skinrehab
Tina hos Skinrehab er simpelthen fantastisk! Intet mindre. Så imødekommende, sød og virkelig professionel. Hun har en stor ro og viden, så man er 100% tryg, når man sætter sig i stolen til en behandling.
Jeg kom til Tina efter at have fået lavet læber hos flere af de store klinikker i KBH - og jeg må sige, at ingen laver mine læber flottere end Tina. Jeg vil altid være trofast kunde i Skinrehab og giver klinikken og Tina mine varmeste anbefalinger ❤️

Antwort von Skinrehab
Det er en fornøjelse at træde ind i Tinas klinik, hvor man straks føler sig i gode hænder grundet hendes professionelle og rolige væsen. Derudover er Tina virkelig dygtig og giver altid en god rådgivning og flotte resultater. Det er virkelig bare selvforkælelses at komme forbi Tinas klinik.

Antwort von Skinrehab
Jeg har fået lavet filler i læberne og nød hvor er de bare smukke og Tina sørgede for en fantastisk oplevelse😍

Antwort von Skinrehab
Jeg besøgte i dag klinikken i Rønne, og det var en fantastisk oplevelse!
Tina var utrolig kompetent og behagelig.
Atmosfæren i klinikken var afslappende, og jeg følte mig velkommen fra det øjeblik, jeg trådte ind.
Jeg kan varmt anbefale denne klinik, hvis du ønsker professionel behandling og personlig service! 🌟

Antwort von Skinrehab
Tina er utrolig sød, professionel og meget dygtig - hver gang. Jeg kommer absolut igen. Min bedste anbefaling! Bh Camilla

Antwort von Skinrehab
Jeg bestilte en tid ved Tina da hun første gang besøgte Bornholm og hvor er jeg glad for det! Tina er yderst professionel og samtidig meget behagelig, hun får en til at føle sig i trygge hænder. Jeg blev tilbudt en 14 dages “touch up” uden ekstra omkostninger. Tina er meget reel og jeg følte mig virkelig både set og hørt, og ikke bare som “endnu” en kunde hun skal tjene penge på - tværtimod!
Jeg vil anbefale Tina til alle som ønsker et flot og naturligt resultat, der er kun positivt fra mig.

Antwort von Skinrehab
Efter at have været trofast kunde hos en anden professionel klinik gennem 15-20 år, aflagde jeg for ca. 1/2 år siden Tina et besøg. Hun er så super dygtig og giver den bedste vejledning. Jeg føler mig 100% tryg i hendes hænder.
Hun går meget op i, at jeg som kunde skal være tilfreds med mit resultat og hun yder den bedste og mest kompetente service.
Skin Rehab er mit nye faste sted, jeg går ingen andre steder hen. De får mine varmeste anbefalinger💜🤍💜

Antwort von Skinrehab
Har fået lavet skinbooster, filler, botox m.fl. gennem 1 1/2 år. Hver gang flotte og tilfredse resultater. Tina er meget professionel og god til at vejlede og give info om behandling osv. Tina er super fleksibel mht tidsbestilling og altid venlig. De varmeste anbefalinger herfra.
Maria Hansen

Antwort von Skinrehab
Jeg kan bestemt anbefale Tina hos Skin rehab.
Hun er sød, omsorgsfuld og ikke mindst lyttende og altid omhyggelig med sit arbejde.
Klinik Skin Rehab er hyggeligt indrettet, og man føler sig altid tryg undervejs og tilfreds efter et besøg.
Det er ydermere muligt at bestille tider ret sent på dagen og i weekenden, hvilket er praktisk i en lidt travl hverdag.
Varm anbefaling herfra!

Antwort von Skinrehab
Som selv uddannet kosmetisk sygeplejerske kan jeg klart anbefale Tina. Hun er yderst professionel og man føler sig i virkelig trygge hænder. Hun tager sig tid til at lytte og kommer med gode råd og vejledning. Ja og ærligt så er det virkelig også rart med priser, der ikke vælter hele ens budget ;-). Kæmpe anbefalinger herfra.

Antwort von Skinrehab
En virkelig dårlig oplevelse, som foregik henover Ca 1 år. Forvent ikke god kundeservice eller penge retur for hårfjerningslaser eller botox, der ikke virker som lovet. Jeg føler mig snydt.

Antwort von Skinrehab
Helt igennem fantastisk oplevelse at komme på klinikken. Tina er utroligt dygtig, ikke kun til at føle sig hjemme, rolig, sikker og godt tilpas, men resultatet af behandlingen taler sit helt eget sprog = guddommeligt! Tinas behagelige og top-professionelle væsen får en til at føle sig godt tilpas fra sekundet man træder ind ad døren. Når det handler om ens ansigt, kan man godt have sine forbehold, men Tina er SÅ dygtig til sit fag. Efter konsultationen var jeg mere end tryk ved at lægge mit ansigt i hendes hænder. Mit resultat blev fantastisk, og det er kun takket være Tina, jeg kan ikke anbefale hende nok! Keg er mere end tilfreds 😊

Antwort von Skinrehab
Jeg kan varmt anbefale Klinik Skin Rehab! Jeg har fået behandling med filler, botox og opløsning af tidligere filler ( lavet ved anden klinik) hos Tina, og jeg er virkelig glad for resultatet! Det ser utrolig naturligt ud – præcis som jeg ønskede det. Tina er ikke bare dygtig og professionel, men også utrolig behagelig og sympatisk, hvilket gør hele oplevelsen tryg og afslappet. Hun tager sig tid til at lytte og vejlede, så man føler sig i de bedste hænder. Jeg er glad for at jeg har fundet klinikken og Tina 😌

Antwort von Skinrehab
Jeg har været et par gange hos Tina. Kan kun anbefale at besøge hende, supersød og gå højt op i at give behandlinger som ser naturlig ud. Hvilket Tina også selv udstråler, er ikke over behandlet, som man tit ser hos andre skønhedsklinikker at personalet er. Prøv at besøge hende tage en snak, jeg er helt sikker på at du også vil kunne lide hende.
Bedst af alt har hun minimeret min hovedpine.

Antwort von Skinrehab
Fantastisk, lille og nærværende klinik, med Tina som den sødeste behandler. Jeg var meget nervøs første gang, men jeg har virkeligt været i gode hænder alle de gange jeg har besøgt klinikken. Hun er derudover super fleksibel ift. tider, som har passet mig utroligt godt med mit arbejde.
Jeg kan varmt anbefale Tina.

Antwort von Skinrehab
Hvis jeg kunne give ti stjerner, så ville Tina i Skin Rehab få det. Sikke en imødekommende og professionel behandling jeg fik af hende. Jeg er ovenud begejstret over mit nye, friskere look. Fik filler og Botox, og det tog 8-10 år af alderen i ansigtet på en helt naturlig måde.
Kæmpe anbefaling af klinikken ❤️❤️

Antwort von Skinrehab
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.