Absolutely gorgeous nails! This was the best nail salon experience I’ve had in the city center. The sweetest lady and her husband run the salon, and they made me feel so welcome from the moment I arri... Mehr ansehen
Simpelthen uden tvivl det bedste sted at få lavet pedicure i kbh! Prahpai er den sødeste og mest omhyggelige negleteknikker. Stedet er stille og roligt og rengøring er helt i top. Kan ikke anbefale no... Mehr ansehen
Efter at have prøvet en del neglesaloner i området har jeg nu fundet min favorit! Salon SKØNSKØN er en smuk og hyggelig lille oase med rengøringsniveau i top. De laver smukke og holdbare negle,... Mehr ansehen
Store Kongensgade 42, 1264, Copenhagen, Dänemark
- +45 53616266
- Info@skønskøn.dk
- skønskøn.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastiske oplevelser!
Jeg har været kunde hos Praphai i to år nu og er meget tilfreds! Jeg får fast lavet manicure (shellac) ca. en gang om måneden. Inden jeg kom hos SKØNSKØN var mine negle meget svage, de havde tendens til at blive skadet (buet), flosse i kanterne og knække hvis de fik lidt længde. I løbet af et par måneder fik Praphai rettet mine negle til, så de nu har en smuk facon, er stærke og lange, og manicuren kan holde helt op til 6 uger uden at få skader. Derudover er servicen helt i top! Praphai lytter til alle ens krav og bruger den nødvendige tid til at få lavet det til perfektion.
Massagen hos SKØNSKØN er også helt i top og en selvforkælelse uden lige. Jeg kan varmt anbefale SKØNSKØN!
Tænk på dig selv!
Tænk på dig selv!
Det er ok at mange ”praler” med hvor mange skridt de har gået hver dag – men tænker du på at det er dine fødder det ”går ud over”.
Derfor er det tid til forkælelse og efter min tur i London og mange, mange KM i benene – forkælede jeg mine fødder hos byens bedste til det –
SKØN SKØN i Store Kongensgade 42 som laver fødder og negle – Jeg svæver derfra hver gang – Prøv det !
Den bedste massage jeg har fået
Den bedste massage jeg har fået, i de smukkeste omgivelser. Jeg går derfra hver gang med fornyet energi og glæde og velvære i hele kroppen. Den varmeste anbefaling fra mig.
Fantastiske behandlinger
Jeg har nu gået hos SkønSkøn i 6 måneder og jeg er lige tilfreds hver gang. Jeg får både spa pedicure og massage af Praphai og hun er helt fantastisk til begge dele. Jeg bliver ved med at komme tilbage og glæder mig hver gang
SKØNSKØN er den bedste neglesalon i City
SKØNSKØN er den bedste neglesalon. Altid går man derfra glad i låget over smukke negle, omhyggeligt udført i rene og smukke omgivelser af en sød og venlig neglespecialist. Jeg bliver ved med at komme tilbage her og kun her!
Fantastisk massage!
Fik den mest fantastiske massage af både krop og fødder! Glæder mig allerede til at komme tilbage! Massagerummet er så smukt, stemningen afslappende og hver del af kroppen bliver masseret med stor omhu - Praphai ved præcis hvad hun skal gøre! TAK!! Største anbefalinger!
Skønskøn er udsøgt forkælelse
Skønskøn er udsøgt forkælelse. Det er en oplevelse at blive behandlet og væsentligt mere delikat end så mange andre behandlere i samme prisniveau. Gør noget godt for dig selv.
Fantastisk service og måske byens…
Fantastisk service og måske byens skarpeste og mest kompetente behandling af hænder og fødder.
Efter en halvmarathon prøvede jeg deres massage til de ømme muskler - hvilket var magisk
Den bedste neglesalon i København!
Skønskøn er den bedste salon i hele København. Der er rent og pænt, og Praphai er utrolig sød og ikke mindst dygtig. Jeg får altid kun lavet negle hos hende! Kæmpe anbefaling herfra!
Skøn skøn lever op til sit navn !
Skøn skøn lever op til sit navn, og er i den grad blevet mit yndlings sted når jeg skal have en god pedicure.
Indehaveren Praphai er det sødeste menneske, og hun er så grundig og dygtig. Ikke alene får jeg de smukkeste fødder med den fineste lak, men går også derfra i godt humør og dejlig afslappet.
Jeg er efter 2 besøg blevet fast kunde og kan kun give mine varmeste anbefalinger :-)
Min varmeste anbefaling
Virkelig lækker og professionel spa pedicure. Smuk salon og fantastisk sød indehaver, følte mig i meget gode hænder og kommer helt sikkert igen.
Kan kun anbefale dette sted
Kan kun anbefale dette sted! Praphai er utroligt dygtig, professionel og giver altid den bedste behandling med et resultat af perfektion - desuden er hun det sødeste menneske. Helt klart fem stjerner her fra :)
Så fantastisk et sted med utrolig god…
Så fantastisk et sted med utrolig god og venlig kundeservice. Altid et flot resultat! Jeg kan ikke anbefaler det nok.
Super SKØN og fin oplevelse 🌸
Super SKØN og fin oplevelse 🌸
Grundig og fint resultat på både manicure & pedicure, dejlig atmosfære og super lækker service. ☺️💫👌
Kommer helt sikkert igen! 🙏
Excellent!
No wonder Skønskøn gets great reviews. It really is extraordinary good! I have tried many salons but nowhere else have I felt SO satisfied. In addition to being very thorough and professional in the treatment itself, there is simply a lovely atmosphere around Praphai. Don't miss this gem of a salon!
Amazing!
Always a perfect result, and Praphai is so welcoming and sweet. I keep coming back :)
Fantastisk og vidunderlig forkælelse!
Fantastisk og vidunderlig forkælelse med formidabel service og hyggelig atomosfære! Kan varmt anbefale SKØNSKØN og har fundet mit nye favorit sted! Mani-pedi spa pakken er helt vidunderlig og gennemført, hvor pedicuren foretaget i massagestol så ryg og nakke også for en tur. Der bruges desuden scrubs, olier og salt i utrolig lækre fod og hånd massage.
Virkelig en afslappende og selvforkælende oplevelse, der varmt kan anbefales!
Bemærk: Der tilbydes shellac, men ikke almindelig neglelak.
Meget god oplevelse
Meget god oplevelse. Sød, grundig og rar. Har ordnet mine negle som var ødelagt hos en anden negleteknikker. Tak for det.
Bedste neglesalon med højt serviceniveau
Jeg glæder mig altid til at komme ind til Skønskøn og blive forkælet. Ikke nok med at man altid bliver mødt med godt humør fra Praphai, så er hun også utrolig detaljeorienteret og dygtig. Jeg går altid derfra meget tilfreds. Jeg kan kun give topkarakter og varmt anbefale Skønskøn.
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Fik lavet de fineste negle til en rimelig pris. Det var et grundigt stykke arbejde og en rigtig sød ejer, som jeg meget gerne vender tilbage til, når neglene trænger igen. De varmeste anbefalinger herfra 😍
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.