Sjov.dk Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fint udvalg og hurtig levering. Hjemmesiden huskede min varekurv på trods af at jeg gik til og fra. God information i form af bl.a. bekræftelser fra både sjov.dk og leveringsvirksomheden. Varerne i... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte to Needoh bolde, der blev beskrevet som værende fra Needoh. Desværre var det ikke originale Needoh bolde, vi fik tilsendt. Sjov.dk fik dog hurtigt rettet fejlen og nye bolde er på vej. Tak f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte to varer for nogle dage siden hvoraf den ene var rigtig og den anden var en kikkert, som jeg ikke havde bestilt men et kalejdoskop. Jeg sender derfor en mail hvor jeg bliver svaret meg... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte om aftenen og allerede efter et kvarter var det pakket og inden længe var det afleveret i pakkeshoppen. Kun plus herfra ☺️

1. Spielwarengeschäft

Über Sjov.dk

Vom Unternehmen geschrieben

Sjov.dk er en dansk webshop med: Legetøj, TikTok Sjov, Små Gaver & Retro Sjov.

Sjov.dks motto er: Små Gaver, Store Smil

Gaver behøver ikke at være store eller dyre for at være gode. Tit er det overraskelsen - eller bare den gode tanke bag, der varmer og bliver husket.

Der findes ikke noget bedre end at gøre børn glade - og det prøver vi at hjælpe dig med. Vi elsker at handle både med børn og deres mødre hver dag. Vi er heller ikke kræsne, hvis der skulle være en enkelt far eller to imellem ;-)

På Sjov.dk gør vi os umage for at finde de ting, som giver mest legeværdi for pengene. Vi lægger særlig vægt på at levere hurtigt - vi ved hvor svært det kan være at gå og vente.

Tænk på Sjov.dk til fødselsdage, ferier, fester - eller bare når du trænger til at lade fantasien løbe lidt løbsk når du har en fritime eller en frokostpause.

Vi tænker allerede på dig og sidder og venter spændt på om det er dig der skal have den næste pakke... :-)

Vi ses på Sjov.dk

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super fed side

Super fed side!
Min ordre kom kort efter, og så var der endda lagt både klistermærker og en lille ekstra ting i.
Kommer helt sikkert igen!

26. November 2023

Antwort von Sjov.dk

Mange tak for anmeldelsen - vi glæder os også til at handle med dig igen! Med venlig hilsen, Michael, Sjov.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, fine ting.

19. November 2023

Antwort von Sjov.dk

Hej Johanne, tak for en fin anmeldelse, den blev vi selvfølgelig rigtig glade for! Med venlig hilsen, Michael, Sjov.dk

Super hurtig levering.

Super hurtig levering.
Købte en pakkekalender med fidgets og kom i en kasse med 24 pakker og lidt ekstra ting.

Vi glæder os til at se sønnen pakke dem op.

Bestemt ikke sidste gang jeg køber noget der.

24. November 2023

Antwort von Sjov.dk

Hej Morte - vi er så glade for at du er glad for pakkekalenderen, vi håber den spreder god julestemning og julespænding efterhånden som den pakkes op. Med venlig julehilsen, Michael, Sjov.dk

22. November 2023

Hej Sanne - super anmeldelse, tak for den! Med venlig hilsen, Michael, Sjov.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fint udvalg og hurtig levering.

Fint udvalg og hurtig levering.
Hjemmesiden huskede min varekurv på trods af at jeg gik til og fra.
Varerne i acceptabel kvalitet (forskelligt fidget legetøj) i forhold til pris.

19. Oktober 2023

Antwort von Sjov.dk

Haj Alfifa - det var en god og grundig anmeldelse, tak fordi du tog dig tid til det. Med venlig hilsen, Michael, Sjov.dk

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig levering. Vil klart handle der igen

11. Oktober 2023

Antwort von Sjov.dk

Hej Trine - dejligt du gerne vil handle med os igen, det vil vi også gerne :-) Med venlig hilsen, Michael, Sjov.dk

Super

Jeg bestilte 2 anti stressbolde. De kom hurtigt og det er de bolde som jeg bestilte. Super godt 👍

18. August 2023

Antwort von Sjov.dk

Hej Elin - dejligt at du er tilfreds med din handel med os og super dejligt at du tog dig tid til at anmelde os - tak for det! Med venlig hilsen, Michael, Sjov.dk

Helt i orden

Korrekt ordre, ok kvalitet, fin indpakning, hurtig levering :-)

26. Juli 2023

Antwort von Sjov.dk

Hej Sara, tak for den fine anmeldelse - den blev vi rigtig glade for :-) Med venlig hilsen, Michael, Sjov.dk

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

hurtig levering

19. Juli 2023

Antwort von Sjov.dk

Hej Benne - tak for anmeldelse, godt at høre at vores pakker når hurtigt frem - det synes vi er meget vigtigt! Med venlig hilsen, Michael, Sjov.dk

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Skrammel men god kundeservice

Jeg var bestemt ikke tilfreds med kvaliteten af fidget-legetøjet. Skrev en en-stjernet bedømmelse og sjov.dk gik i dialog om det. Så de har god kundeservice, men kan stadig ikke anbefale legetøjet desværre.

14. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Sjov.dk

Hej Sofie. Tak for din anmeldelse. Jeg er er glad for at du synes vi har en god kundeservice og tak fordi du tog dig tid til at forbedre din anmeldelse. Med venlig hilsen, Michael Sørensen, Sjov.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik ikke tilsendt den rigtige vare…

Fik ikke tilsendt den rigtige vare hvorefter pengene straks blev tilbagebetalt og måtte endda beholde det tilsendt produkt.

16. Juni 2023

Antwort von Sjov.dk

Hej Jens - tak for din anmeldelse. Den rigtige vare er desværre i restordre så det bedste vi kunne tilbyde var at give dig pengene tilbage. Godt at du blev tilfreds og mange tak for at du tog dig tid til at anmelde os. Med venlig hilsen, Michael, Sjov.dk

Tommelfingeren op

Jeg har efterfølgende, fået en meget fin service fra Sjov.dk, så kan herefter anbefale Sjov.dk, uden og blinke.
Tusinde tak for eminent service, og god korrespondance 👍🌞

23. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Sjov.dk

Hej Brit - selv tak, og jeg er MEGET glad for at du tog dig til at rette din anmeldelse efterfølgende.
Somme tider laver vi fejl eller en vare kan være defekt, men vi løber ikke fra noget og vi plejer altid at finde løsninger så vores kunder bliver tilfredse igen. Det lykkedes også i dit tilfælde, og så er det bare rigtig dejligt at du bruger tiden på at skrive det her og lægge et par stjerner oveni - TAK for det! Med venlig hilsen, Michael, Sjov.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ekstra gaver uden omkostninger.

Jeg bestilte en del småting fra Sjov.dk. Alt blev leveret inden for den lovede frist, og man blev da helt glad, da det viste sig, at der lå op til flere små gaver i pakken som bonus. Tommel op til Sjov.dk!

24. Mai 2023

Antwort von Sjov.dk

Hej Mette, det var da en god anmeldelse! Det er dejligt at gøre sine kunder glade og dejligt når de hjælper med at dele den oplevelse - tak for det... Med venlig hilsen, Michael, Sjov.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Produktet virkede slet ikke da det kom…

Produktet virkede slet ikke da det kom fra

26. April 2023

Antwort von Sjov.dk

Hej Michael - det er jeg selvfølgelig ked af at høre og jeg forstår godt, at det er en træls oplevelse. Jeg har forsøgt at ringe til dig samt sendt dig en mail og en SMS. Vi refunderer meget gerne dit køb.

Vi håndterer alle vores reklamationer med det samme de kommer til vores kendskab. Skriv eller ring tilbage til mig, så er jeg sikker på vi kan finde en løsning, som gør dig mere tilfreds. Med venlig hilsen, Michael Sørensen, Sjov.dk

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, og fine varer. Jeg handler helt sikkert der igen.

22. April 2023

Antwort von Sjov.dk

Hej Bjørn - tak for den fine anmeldelse, vi glæder os også til at handle mig dig igen :-) Med venlig hilsen, Michael, Sjov.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr