Super god service
Super god service, helt fra første møde, og til nu, hvor markisen er monteret.
Rigtig god kvalitet, og god pris.
Kan varmt anbefale Sjællands Markiser.
Hos Sjællands Markiser er det altafgørende for os, at kunden føler sig tryg, har tillid til os og produktet. Derfor fører vi kun markiser i top kvalitet i samarbejde med Brustor, som er de bedste på markedet indenfor markiser.
Lurhøjvej 9, 4683, Rønnede, Dänemark
Super god service, helt fra første møde, og til nu, hvor markisen er monteret.
Rigtig god kvalitet, og god pris.
Kan varmt anbefale Sjællands Markiser.
supergod service prof folk god hjælp til at vælge stof og levering og opsætning til tiden og hjælp til oprydning og sætte ting på plads bagefter kan ikke rose de folk nok
Effektiv og god vejledning. Levering til tiden.Solid opsætning og til en god pris.Jeg har haft kontakt med mange leverandører som alle været ca 25 % dyrere for densamme løsning. Kan varmt anbefales.
Super dialog og rådgivning af Rene. Vi fandt den rigtige løsning ift. størrelse og motor - kan anbefales
Hele vejen fra indledende snak, opmåling, bestilling, montering og efterfølgende dialog har vi haft en yderst god oplevelse med Sjællands Markiser.
Servicen har været helt i top og vi er meget glade for vores store pergola med elektrisk markise og de fire udvendige rullescreens på vores sydvendte vinduer.
Selvom vi bor i Københavnsområdet og firmaet ligger i Rønnede, var der ingen opgave der var for lille til at de lynhurtigt rykkede ud på vores adresse.