Das sagen Bewerter
Return shipping costs are 25 euros. That is insane for returning one item.
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
SisterS point is an upcomming fashion brand - the collections are created with inspiration from catwalk and with the motto: 'good style does not have to be expensive'. The SisterS point stores get new styles each week, which make a constant variation of the seasons hottest trends in the stores. Our customers are fashion-oriented girls who which to dress in a unique and original outfit. Stores in Denmark: SisterS point Amager Amager Centret, Reberbanegade 3, 2300 KBH.S Tlf.nr.: 32 54 00 09 SisterS point Herning Herning Centret, Merkurvej 56, 7400 Herning Tlf.nr.: 97 21 03 05 SisterS point Hjørring Østergade 30.st.40, 9800 Hjørring Tlf.nr.: 98 98 66 06 SisterS point Horsens Søndergade 28, 8700 Horsens Tlf.nr.: 75 62 77 77 SisterS point Kolding Kolding Storcenter, Orangegade, 6000 Kolding Tlf.nr.: 75535372 SisterS point Nyk. Falster Jernbanegade 25, 4800 Nyk. Falster Tlf.nr.: 54 85 02 43 SisterS point Odense Rosengårdscentret, Ørbækvej 72, 5220 Odense SØ Tlf.nr.: 66 15 11 66 SisterS point Vejle Bryggen, Søndertorv 2, 7100 Vejle Tlf.nr.: 32 19 30 30 SisterS point Viborg SCT. Mathias gade 31B, 8800 Viborg SisterS point - Frederikssund Sillerbroen, butik 2.34, Nygade 1, 3600 Frederikssund
Kontaktinformationen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Return shipping costs are 25 euros
Return shipping costs are 25 euros. That is insane for returning one item.
Virkelig god oplevelse!
Virkelig god oplevelse! Jeg har bestilt herfra to gange nu, og begge gange er min pakke kommet virkelig hurtigt. Allerede efter 2 dage, begge gange. Derudover er fragten gratis, så det hele spiller bare! Deres tøj er også virkelig flot
God kundeservice og hurtig levering
God kundeservice og hurtig levering
Quick delivery and good styles.
Klamt tøj
Købte en eller sød trøje, men da den ankom var der pletter på og den var overhovedet ikke samme farver som beskrevet og vist!? Har returneret den og stadig ikke fået pengene tilbage?
Ubehagelige og uforstående mennesker
Ubehagelige og uforstående mennesker, der ikke benytter en særlig pæn tone.
Har købt mange gange ved Sisters Point…
Har købt mange gange ved Sisters Point og altid med stor succes.
Dålig service och inget svar från…
Dålig service och inget svar från kundtjänst.
Jag köpte en klänning som jag sedan vill reklamera då denna är felsydd. Därefter får jag svar att dem inte hört om problemet innan så därför kan klänningen inte reklameras utan jag får återsända enligt deras regler för retur. Jag får inget svar om retursedel och kan därför inte lämna tillbaka klänningen om jag inte skickar det på egen hand med post vilket skulle kosta halva priset av vad klänningen gör. På deras hemsida står det att man kan skicka tillbaka med en retursedel till en kostnad om 80 sek. Eftersom att denna inte finns blir priset omkring 400kr. Dålig service vilket är synd då klänningen förutom felen är fin och allt detta pga att ingen kund hört av sig om felet innan.
Varning för den här sidan
Varning för den här sidan! Deras returpolicy är sämsta möjliga. De skickar inte med någon retursedel och frakten får man betala själv. Från Sverige kostade frakt och tull 130kr. Brevet kom inte fram vilket gjorde att det kostade mig 680kr med klänningen jag returnerade samt frakt och tull. Spårbart paket skulle kosta över 200kr. Beställ inte härifrån! Mvh Anna-Karin Sjöqvist
Bestilte et par bukser fra sisters…
Bestilte et par bukser fra sisters point xx desiree fin og hurtig levering men dsv al for store så de blev sendt til bage og jeg fik en størlse mindre stadig 2 cm for store med mindste størlse og det går nok. Har brugt dem 2-3 gange og jeg bemærker at elastikket øverst i bukserne er begyndt at dreje lodret rundt og skave ved ikk om det er en fejl på bukserne eller om det er meningen.
Har ventet på jakke sigen d.22/9-23 og…
Har ventet på jakke sigen d.22/9-23 og stadigvæk intet modtaget. Når jeg skriver er det samme besked jeg får hvergang, at den er sendt. Men pengene er trukket.
Jeg købte tøj d 14/8
Jeg købte tøj d 14/8. Pengene blev trukket på min konto men jeg har ikke fået tøjet. Jeg har rykket flere gange og hver gang skrives samme besked at pakken er på vej. Jeg har set at kjolen stadig er i jeres reklame.
Super service
Jeg købte en kjole på webshoppen, som viste sig ikke at være så pæn til mig. Fik ikke sendt den retur inden 14 dage, og den lå bare i indpakningen fra Sisters Point. Skrev til dem om jeg måtte returnere, selvom der var gået mere end 14 dage, og det måtte jeg. Dagen efter jeg sendte kjolen, var pengene på min konto.
Bestilte min kjole og havde den dagen efter!
Kontaktede webshoppen ang. kjolen, hvor jeg fik rigtig god service!
Bestiller en vest som desværre var for lille. Sender den retur. Undre mig efter en uges tid over jeg ikke har hørt noget. Kontakter sisters point som kan fortælle at min pakke desværre er forsvundet i post nord. Men de sætter pengene retur på min konto, uden noget bøvl. Det syntes jeg er god service.
Køber aldrig tøj derfra igen
Har købt en kjole fra sisters point. Efter første vask er den allerede gået i stykker, Jeg har vasket den på finvask, 30 grader og 600 omdrejninger og i vaskepose, som der stå på vaske anvisningen, men alligevel gik kjolen i stykker. For så at vide at man ikke kan få pengene retur, fordi de ikke har oplevet det problem før. Sikke en møj service, aldrig køber jeg noget hos sisters point mere, virkelig skuffet oplevelse.
Hurtig levring
Hurtig levring, men ret dyrt hvis man skal sende en vare tilbage, og så virker det ret dumt at man skal bestille et helt nyt par når man bare vil have en anden størrelse. Og dyr tilbage levering (45kr)
Derudover er deres størrelser meget små
Ikke tip top kundeservice
Rigtig tilfreds med selve produktet, men da jeg modtog et par bukser med to forskellige længder på buksebenene, fik jeg at vide, at jeg kunne bestille et par nye. De ville dog ikke dække fragten. Kan ikke være rigtigt, at man skal betale fragten to gange, når der er fejl på varen.
Hurtig levering, ingen problem med retur, rigtig god oplevelse!
Jeg bestiller en kjole d. 23. dec, og d. 27. bliver den leveret. Det havde jeg overhovedet ikke regnet med, havde faktisk først tænkt at den ville komme i det nye år. Det var en rigtig god overraskelse! Desuden var den desværre for stor og jeg skulle returnere og købe en ny i den rigtige størrelse. Den nye kjole kom lige så hurtigt, desuden blev mine mails besvaret inde for 24 timer og pengene var desuden retur samme dag som jeg fik mail om Sosterdpoint havde modtaget returvaren.
Handler GERNE her igen! Rigtig god oplevelse!
Jeg bestilte i går før kl 15
Jeg bestilte i går før kl 15, og min pakke kom i morges! Her op til jul forventer man måske ikke det vilde, men det er helt vildt dejligt, at pakken kom så hurtigt! Jeg ville dog ønske, at I pakkede tøjet i noget, før I pakker dem i poser. Min pose var der nemlig hul i, så tøjet kunne nemt blive beskadiget. Mit fejler heldigvis ingenting, men blot en opfordring til jer.
God jul!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.