Siressentials Bewertungen 83

TrustScore 1.5 von 5

1,4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

OPLICHTERS- Volgende x toch beter reviews lezen, een bestelling geplaatst voor meer dan €100, in de maand maart , nu in juli is er nog steeds niet geleverd, na 1,5 maand wachten gevraagd of we de... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Afgelopen jaar lederen jas besteld, is gewoon dezelfde troep van aliexpress, en daar betaal je dan dik boven de 100 voor. erg jammer weer, hier dus niet kopen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Goede morgen, Hoever bent U inmiddels met het traceren van mijn schoenen waarvoor ik 4 maanden geleden op 04-03-2025 € 59,50 heb betaald en nog steeds niet ontvangen. Er is al de nod... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

OPPASSEN OPLICHTERS!!! Als dit bedrijf al levert, dan doorgaans niet hetgeen je besteld. Bij retourzendingen, krijg je je geld niet terug. Is een malafide constructie met China en deze producten w... Mehr ansehen

1,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bij deze firma nooit iets kopen

Bij deze firma nooit iets kopen, wat zij op hun site zetten klopt helemaal niet. ik had een leder jas gekocht waar men zij dat het echt leder was.
echter bij ontvangst was dit plastic ook de maten kloppen niet

19. Februar 2025

Waardeloos!!

Waardeloos!!! Duurt drie weken voor je product (kleding) aankomt, en dan is het geen polo maar een shirt met lange mouw en een kindermaatje!! Ruilen of restitueren kan alleen als ik het product op mijn eigen kosten naar China opstuur. Nu krijg ik 30% van de aankoopwaarde terug en een tegoedbon voor een volgende aankoop. Nou nooit never dus weer Sir. Essentials!!!

18. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit bedrijf liegt dat het gedrukt…

Dit bedrijf liegt dat het gedrukt staat!! Ik heb 3 broeken en een trui besteld ,begin januari,kreeg gisteren het lang verwachte pakket waar ik €135,89 voor had betaald om mijn vader mooie kleding te geven ,dacht ik! De broeken waren nog te min voor een stofdoek, ik ga hier dus never nooit meer wat kopen !! Wat een oplichters bende ...geen goed woord voor over , en ik moet laten weten hoe ik erover denk ? Nou sir pff essentials zo denk ik erover!! Ik hoop dat jullie gauw over de kop gaan met jullie leugens bah!!

14. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede communicatie via mailcontact met…

Goede communicatie via mailcontact met klantenservice. Hierdoor kreeg ik ondanks mijn verkeerde bestelling van de maatvoering toch de juiste maat thuisbezorgd.

mooie kwaliteit van de gewatteerde winterjas. Het zijn chinese maten, dus altijd groter bestellen.

2. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik kreeg niet het artikel dat ik had…

Ik kreeg niet het artikel dat ik had besteld.
Verzendkosten van de retourzending willen ze niet vergoeden. Ze stellen hun eigen beleid boven onze wetgeving. Ik heb inmiddels een jurist ingeschakeld.

Oppassen voor deze oplichtersbende. Bestel hier niets. Het risico dat je onnodige kosten maakt dankzij hun fouten is erg groot

10. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zo kan iedereen rijk worden

Midden december jas besteld. Volgens track en trace op de site afgeleverd.
Nooit mail gehad of iets dergelijks, weet niet eens welke pakket service er is gebruikt. 2x gemaild. " Wordt aan de betreffende afdeling doorgegeven."
Niks.

10. Februar 2025

Zelfs 1 ster is teveel

Zelfs 1 ster is teveel. Wacht al 5 weken op mijn produkt. Als ik een vraag stel via de klantenservice krijg ik een standaard antwoord via Nelvin. Waardeloos

6. Februar 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

EVEN GEDULD....dus

EVEN GEDULD....dus.
Na plm. 3WEKEN werd het artikel geleverd.
Het bedrijf zou dat wat beter en duidelijker op hun site moeten vermelden dat de levertijden wel eens wat langer zijn dat wij als Westeuropeanen gewend zijn...!!
De bodywarmer was zoals op hun site stond met een lekkere, warme voering!
ALLEEN NOOT: de maat L is ietsje aan de kleine kant... (Chinezen...)
Ben tevreden, dus.😊

4. Februar 2025

Besteld bij deze oplichters

Besteld bij deze oplichters, wacht al een maand. zie dat mijn bestelling ergens vast zit, geven niet aan waar het vast zit, track and trace klopt niet. Je bent gewoon je geld kwijt als je hier besteld. geld teruggeven doen ze niet. Blijkt dat deze producten ook uit china komen, De producten die besleld zijn heb ik ook gezien bij Ali en themu voor 90% goedkoper. Jammer genoeg heb ik geen vooronderzoek gedaan. WAARSCUWING KOOP HIER NIET!!!!!!!!

6. Januar 2025

Slechte kwaliteit

3 weken gewacht tot de jas eindelijk binnenkwam.
Maatvoering klopt niet. Kwaliteit zwaar beneden norm.
Jas komt niet overeen met de foto's van de website, zou zogenaamd winterbestendig zijn maar niet waar.
Ziet er ook een stuk lelijker uit dan op de foto's

1. Februar 2025

Zijn producten van Temu

Zijn producten van Temu
Als je geluk hebt krijg je wat je hebt besteld ( maand later )
Retour proces heel slecht
Zelf €30@50 betalen om product terug te sturen
Ik raad aan hier niet te bestellen

20. Dezember 2024

Oplichting/fraude order 2845

Ik ben simpelweg opgelicht. Artikel gekocht en betaald. Vage track an trace code. Bezorgd melding ontvangen. Niets gekregen. Transporteur verwijst naar leverancier en andersom. Ik heb geen hoop meer op een terugbetaling. Dit is een frauduleuze partij zonder goede intenties is mijn indruk. Gelijk weer genezen van deze Aziatische B-garnituur. Klantenservice is vermakelijk; AI gegenereerde ellenlange emailberichten waar geen touw aan vast te knopen is.

31. Dezember 2024

Dropshipper

Eind december besteld via Nederlandse site. Nu eind januari pas verscheept vanuit China. Het betreft hier dropshipping. Niet kopen

27. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een oplichtersbende, een ster is nog teveel

Wat een oplichtersbende, mooie plaatjes die niet in de schaduw staan van het uiteindelijke product. Slecht en goedkoop materiaal, slechte pasvorm. Ik begrijp niet dat dit soort bedrijven zijn toegestaan in Europa waar met bepaald hoe groot een een surprise ei mag zijn.

Sir Essentials is een boevenbende

Twee truien gekocht, op hun advies twee maten groter dan normaal. Truien ontvangen, een met een gat, en allebei veel te groot. Volgens de wet moet Sir Essentials de artikelen kostenloos terugnemen, want k heb de aankoop binnen 14 dagen geannuleerd. Echter, Sir Essentials betaalt slechts 30% terug. Ze gaan niet in op mijn klacht. Hufters zijn het, kkop er niet!

Oplichters !

Oplichters!

Koop hier nirt !

Spijkerjas besteld.
Bleek meer op een slechte kwaliteit blouse.

Retourbeleid van hun is super slecht!

Je houdt het kledingstuk en je krijgt 30 procent van de aanschaf prijs terug gestort.
Of je stuurt het terug naar hun adres in China ,
Kost je tegen de 100 euro .
Dus de verzendkosten overstijgt de aanschafprijs.
Dat schiet niet op !
Dus pak je die 30 procent geld terug .
Zijn gewoon ordinaire oplichters .(was echt een vodje)

Govert

LET OP OPLICHTERS!!!

LET OP! OPLICHTERS!!! Ze leveren niet en houden je aan het lijntje met excuses. Geven de transporteur de schuld en naar je geld kun je fluiten! Wees gewaarschuwd! Bestel hier niks!

18. Januar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr