Simply Teen Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superbra produkter, trevlig kundservice som snabbt svarar på frågor och löser eventuella ’problem’. Jag är 45 år och dottern är 16 år och produkterna funkar lika bra på oss båda! ☺️

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betalade 1200 för hudvård som jag fått höra väldigt bra om. Hade höga förväntningar men första dygnet blev jag extremt torr och började flagna. Jag tog en paus från produkterna och började ta dom vara... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Have now been able to try this new brand for a while and I am so impressed with the results and how it reached my goal after a long day with a lot going on. I'm very picky and at the same time I thin... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Amazing products that made my face feel so much better. Really deep cleans and the moisturizing serum is magic. Great now when the winter is coming and the skin is extra dry. Love that it is so clea... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Großhändler für Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Simply Teen är en hudvårdsserie som är framtagen för alla åldrar och alla besvär med akne som genom några enkla steg skapar en hudvårdsrutin som är lätt att följa. Vi har fyllt Simply Teen med nyttiga och effektiva ingredienser som är noggrant utvalda för att komplettera varandra genom hela serien. En Stjärn ingrediens som du hittar i samtliga av Simply Teens produkter är en aminosyra som heter Dendriclear™ som är en riktig Game Changer när det kommer till acnebenägen och stressad hy. Dendriclear™ både förebygger och läker samt gynnar hudens microbiome och naturliga skydd.

Kontaktinformationen

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bra produkter,

Bra produkter,
Har nästan helt fått bort min akne som jag lidit av hela gymnasiet är så glad 😀

12. September 2024

Antwort von Simply Teen

Tack för din fina feedback! 🌟 Vi är så glada att höra att våra produkter hjälpt dig med din akne – det gör oss verkligen stolta! Fortsätt gärna att dela med dig av dina framsteg, och tack för att du låter oss vara en del av din hudvårdsresa. 😊✨

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Have recently tried 4 and 5

Have recently tried 4 and 5, have mature older skin, products make my skin feel tighter and fresher, highly recommended.

16. Juli 2024

Antwort von Simply Teen

Thank you so much for your feedback! 🌟 We’re delighted to hear that our products have given your skin a tighter, fresher feel. It’s wonderful to know they’re working well for mature skin too. Thank you for recommending Simply Teen! 😊✨

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag ej fått varan!! har beställt och betalat för varan…

Jag har beställt och betalat för varan men ändå inte fått den.
Hur går jag vidare?

5. März 2024

Hej!
Jag beklagar verkligen det inträffade och förstår din frustration. Vi tar detta på stort allvar och kommer att omedelbart undersöka vad som har hänt med din beställning.
Vi ber dig vänligen om lite tålamod medan vi tar itu med detta. Vi kommer att undersöka situationen noggrant och återkomma med en uppdatering inom 1-2 timmar.

Vi beklagar än en gång för eventuella besvär detta kan ha orsakat och tackar dig för ditt tålamod och förståelse.

Vänligen
Simply Team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

These products have changed my life!!

These products have changed my life. Today I can go to school without makeup, something that I couldn’t even dream of a few months ago. My skin is now smooth, glowing and spot-free! And best of it all - I’ve gained back my confidence again!
I would recommend these products with my whole heart. Don’t ever want to stop using them!

26. Februar 2024

Antwort von Simply Teen

Thank you so much for sharing your incredible journey with us! We're truly thrilled to hear how these products have positively impacted your life. The fact that you can now confidently go to school without makeup and enjoy smooth, glowing, and spot-free skin is truly heartwarming.

Regaining your confidence is a significant achievement, and we're honored to have played a role in that transformation. Your recommendation means the world to us, and we're here to support you on your skincare journey. If you ever have questions or need assistance, feel free to reach out. We're grateful to have you as part of the Simply Team community, and we look forward to continuing this journey together!

Jättenöjd med produkterna

Jättenöjd med produkterna. Har för tillfället 1,3,4 och 5 och alla har varit väldigt sköna mot huden. Hudrutinen känns verkligen "simple"!

28. Januar 2024

Hej,

Vi är överväldigade av din positiva feedback och är så glada att höra att du är jättenöjd med våra produkter! Att du upplever hudrutinen som "simple" är precis det vi strävar efter - att erbjuda en enkel och effektiv lösning för din hudvård.

Vi uppskattar verkligen att du delade din erfarenhet med oss. Tack igen för att du valde våra produkter!

Hydrating Booster 100%

Make a huge different after only one apply, i can truly recommend it to all skin types and ages.

14. Januar 2024

Antwort von Simply Teen

So happy to hear that you love it as much as we do!

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr