Simple Homes A/S Bewertungen 43

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde endnu en god oplevelse med Simple Homes 👍 Lejede en luksus vip toiletvogn til fest. Vognen blev professionelt opsat, og desuden var vognen helt ny 👏 Dejlig plads på begge toiletter, m... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tag ikke Michael Rosendals ord for gode vare. Tjek selv vogne igennem før i køber! Fik hans ord på at købe en skadesfri vogn som var i orden. Følgende var ikke i orden: - Afløbslan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft fornøjelsen af at leje deres saunavogn flere gange, og hver gang har været en fantastisk oplevelse! Saunavognen er virkelig lækker. Servicen er helt i top - personalet er venligt, profe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Simple Homes har leveret varen. Med styr på tingene og orden i deres kommunikation. Vi er kun blevet mødt at yderst behagelige mennesker og mere ordentlig service. Kan varmt anbefale at leje en vogn h... Mehr ansehen

1. Immobilienvermittlung

Vom Unternehmen geschrieben

Simple Homes er Danmarks førende inde for beboelsesvogne og genhusning til f.eks. forsikringsskader, ombygninger, renoveringer eller andre midlertidig genhusninger. Vi har også et stort lager af toilet og sanitetsvogne af mange forskellige typer.

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi lejede en mini mobil badvogn i…

Vi lejede en mini mobil badvogn i forbindelse med renovering af vores badeværelse. Vi skulle kun bruge bad men alle var udlejet og de have denne mini mobil badvogn tilbage, så den tog vi. Vognen holdte her 1,5 time efter jeg kontaktede dem første gang pr mail. Ligeledes blev vognen afhentet igen hurtigt efter korrespondence. Super nemt. Og egentlig en rigtig god løsning for os. Alt fungerede fint og var nemt og ligetil. Vi lejede den 1 mdr.
Vil da anbefale andre at benytte sig af det samme. Det bliver jo aldrig det samme som et rigtig badeværelse, men under renovering er det jo en nødvendighed, og for os gav det god mening og var nemt og ligetil. :-)
Kun positive ting at sige herfra.
Mvh Maria

22. Mai 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung
Simple Homes A/S-Logo

Antwort von Simple Homes A/S

Hej Maria.
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at I har været tilfredse med vognen.
Mvh. Berit - Simple Homes

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tag det som et sted at være.

Tag det som et sted at være.. vi boede i en vogn mens vi renoverede... der løber vand ned af væggene i vognen, den ene radiator virkede ikke, til sidst kunne køkken skabene dårlig åbne fordi taget bulede ned af... men rengøring der bliver noteret alt.. de tager billeder af fugerne i vognen som er beskidte og ja de er beskidte og ja de er fyldt med skimmelsvamp for der er meget dårlig udluftning i vognen, så hvis man skal benytte en så gør det endelig om sommeren, for det er en meget kold fornøjelse og især når den ene radiator ikke virker...

29. April 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung
Simple Homes A/S-Logo

Antwort von Simple Homes A/S

Hej Bianca.
Vi kan nemmere hjælpe jer, hvis I tager kontakt til os imens at I har vognen, og ikke efter at den er returneret.

Hvis ikke vognen opvarmes tilstrækkeligt, eller at der udluftes tilstrækkeligt, så vil der dannes kondens, det er korrekt. Vognene er meget tætte, og når en helt familie bor på få kvadratmeter, skal der udluftet godt flere gange dagligt. Der er ventilationsriste i alle rum og to stk. mekanisk udluftning.
Opvarmes, udluftes og rengøres der ikke tilstrækkeligt, så kan det danne grobund på mug og skimmel.
I havde fået udleveret en affugter som kan afhjælpe problemerne. Hvis I har haft brugt denne, ville I ikke opleve kondensproblemer.

Jeg kan se at I selv har opstillet og tilsluttet vognen. Hvis I ikke har opstillet vognen på fast belægning/plads. Eller sørget for tilstrækkelig understøtning, så vil vognen synke med tiden, og I vil opleve at f.eks. døre kan lukke dårligere eller at skabslåger kan begynde et gå imod loftet, som det er tilfældet her. Hvis vognen har været opstillet og understøttet korrekt, vil den ikke gå imod.

Vi bestilte en ny radiator til jer straks vi blev gjort opmærksom på at den ene ikke virkede. Det skal jeg selvfølgelig beklager, og den er givet videre til vores klargøring.
Så det var kun få dage hvor der manglede 1 ud af 4 radiatorer.

Disse vogne er bygget til at bruges hele året rundt. Og i de nyere vogne har vi gået skridtet videre og monteret ventilation med varmegenvinding så man kan undgå affugteren.

Mvh. Michael.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr