De fineste kvalitets smykker til en fantastisk pris. Jeg er selv sportsudøver og er ikke typen der tager smykker af ved bad, svømning, løb eller når jeg sover, så de fleste af mine smykker... Mehr ansehen
Jeg bestilte et par smukke øreringe, som ankom allerede dagen efter. Der var desværre et problem med den ene lås, som ikke ville holde lukket. Sidsel og hendes team i kundeservice sendte mig e... Mehr ansehen
Jeg havde købt nogle øreringe/hoops med perlevedhæng, men perlen på den ene ørering faldt af en dag på turen fra smykkeskrin til badeværelse. Simple Femme var så søde at sende ny til mig. Jeg skrev ti... Mehr ansehen
Har handlet et par gange hos Simple Femme, og jeg kan klart anbefale denne smukke hjemmeside🥰 Super smukke smykker og super god og hurtig service. Elsker hendes personlige hilsen i de små pakker❤️Si... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
SIMPLE FEMME er et feminint online univers af simple og stilrene smykker og accessoires.
Elmevænget 9, 4600, Køge, Dänemark
- info@simplefemme.dk
- simplefemme.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Hjerte Øreringe
De er så smukke mine hjerte øreringe, er mega glad for dem. Låsen måtte godt være lidt større er lidt lille syntes jeg, eller er jeg super tilfreds.
De fineste kvalitets smykker til en…
De fineste kvalitets smykker til en fantastisk pris.
Jeg er selv sportsudøver og er ikke typen der tager smykker af ved bad, svømning, løb eller når jeg sover, så de fleste af mine smykker har en kort leve tid (forståeligt nok). Men simple femmes halskæder er dem der har holdt sig flottest og aller mest intakt af alle mine smykker. Ferskvandsperlekæderne er af ufattelig høj kvalitet ❤️
Jeg er også ejer af de guldbelagte øreringe, og de er ligeså stadig i den fineste kvalitet.
Der er netop blevet tilføjet endnu 2 sæt smykker til ønskelisten.
Tak for de fine smykker.
Kæmpe anbefaling herfra.
Virkelig flotte smykker i en super god…
Virkelig flotte smykker i en super god kvalitet. Jeg har kun de varmeste anbefalinger til Simplefemme ♥️
Alle gaver til hustruen bliver købt her
Mange flotte smykker og altid behjælpelig hvis man har spørgsmål eller andet bliver der svaret med det samme, samt hurtigt levering mår man ikke er i så god tid:)
Tidsløst og smukt design
Tidsløst og smukt design, jeg har efterhånden købt en del smykker hos Simple femme, 10/10 for kundeservice og hurtig levering. Og 10/10 for kvalitet til prisen.
Så mange fine smykker og hurtig levering
Så mange fine smykker. Jeg bestilte et par øreringe en perlehalskæde og modtog dem allerede næste dag.
Øreringene og halskæden er lige så fine som dem jeg så på deres insta. Har også fået mange søde kommentarer for mine smykker.
Kvalitet og design er helt perfekt
Webshoppen er nem og overskuelig. Smykkerne levede 100% op til forventningerne. Generelt er kvalitet og design helt perfekt. Jeg glæder mig til at bestille nye øreringe snart igen. 👏🏻
Kvalitet, priser og service i særklasse
Super fine smykker - god kvalitet til virkeligt fornuftige priser. Altid hurtig og meget imødekommende service🙏🏼
Meget fine og smukke smykker
Meget fine og smukke smykker. Fint pakket og med hurtig levering. Nyder dagligt mine flotte smykker fra Simple Femme.
Altid god service!
Jeg har handlet flere gange hos Simple Femme og har altid været meget tilfreds! God service og meget hurtig levering allerede dagen efter. Jeg vil helt sikkert handle der igen! 😊
Hold da op, sikken en service. Jeg bestilte to par af de samme øreringe og modtog fluks en mail, om det var korrekt, at jeg skulle bruge to par.
Bestilte den ene dag og modtog dagen efter, det er da hurtig. Og så er øreringene mega flotte. Bestiller gerne igen.
Synes ikke produktet lever op til mine…
Synes ikke produktet lever op til mine forventninger.
God service hurtigt levering
Blot rigtig smukke øreringe
Blot rigtig smukke øreringe
Jeg har aldrig hørt om Simple Femme, førend jeg skulle finde nogle øreringe med perler.
Jeg vil helt sikkert handle der igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.