oplichters! Aangifte doen mensen via aangifte.politie.nl Bedrijfsgegevens Simpelwerkt: Adres: Bredaseweg 185, 4872LA Etten-Leur KVK: 91083753. BTW: NL004864113B29 Telefoon: +31 76 781 0113.... Mehr ansehen
Simpelwerkt
Beste geinteresseerden, weet niet zo goed wat een veilige manier is om elkaars gegevens te delen om een vuist te maken naar simpelwerkt. Kan mijn telefoonnummer hier achterlaten, maar weet niet of hie... Mehr ansehen
Pure oplichting!! Op 13 oktober een De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B - Volautomatische espressomachine - Zwart besteld voor € 225,-. Mail ontvangen voor de overboeking op Bank: ING BANK N.V. IB... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ons verhaal Geboren en gevestigd in het mooie Nederland, is Simpelwerkt.nl het hoogtepunt van een gepassioneerde reis om een bedrijf te creëren dat zich toelegt op het verbeteren van de levens van onze gewaardeerde klanten. We begrijpen dat het hart van elk huis in de keuken ligt, en we geloven dat hoogwaardige apparaten en huishoudelijke producten essentieel zijn om het dagelijks leven gemakkelijker, efficiënter en leuker te maken.
Bredaseweg 185, 4872 LA, Etten-Leur, Niederlande
- +31 76 781 0113 Gratis Verzending
- info@simpelwerkt.nl
- simpelwerkt.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Oplichters
Vorige week bestelling gedaan, bestelnummer #13078.
Betaald, maar niks geleverd gekregen. Reageren niet op mail en telefoonlijn ligt er ook uit. Zou hier niet bestellen. Lijkt helaas oplichting!!
dit bedrijf is onbetrouwbaar
dit bedrijf is onbetrouwbaar. Dit weekend iets besteld, gekeken op trustpilot, alles in orde. Vandaag telefoonlijnen en website offline. Ook de link op trustpilot. Als je iets besteld hebt, dan adviseer ik aangifte te doen.
Een bestelling geplaatst afgelopen zaterdag
Opgelicht!
Een bestelling geplaatst afgelopen zaterdag en gisteren betaald.
Nu lijkt dit bedrijf helemaal niet te bestaan. Totaal niet bereikbaar en de website is uit de lucht.
Voel me zeer belazerd, weg €140,00 voor een stofzuiger. Een waardevolle waarschuwing voor andere mensen
Bestelling gedaan op 10-10
Bestelling gedaan op 10-10, zou vandaag 16-10 worden geleverd maar helaas geen gehoor. Telefoonnummer lijkt uit de lucht te zijn. Ik heb aangifte gedaan van oplichting
Verschillende keren gebeld wordt niet…
Verschillende keren gebeld wordt niet opgenomen , verbinding wordt verbroken ,product waarop ik reageerde is verwijderd, ik vertrouw het niet, nu besteld bij Bol
Bestaat dit bedrijf wel?
Is sta op dit moment op het aangegeven adres van het pand van dit bedrijf. Wat schetst mijn verbazing, het bedrijf is niet te vinden en blijkt hier nooit gezeten te hebben. De receptioniste van het pand geeft aan al meerdere telefoontjes van mensen te heben ontvangen die contact willen leggen, maar kunnen dus niet verder geholpen worden. Ik neem haar advies over, geen zaken doen met dit bedrijf.
Duidelijke en overzichtelijke website
Duidelijke en overzichtelijke website. Eenvoudig bestelproces (werkt simpel). Leuke aanbiedingen.
BESTEL HIER NIET !!
BESTEL HIER NIET !!!
Bestelling gedaan, daarna gebeld, gemaild maar helaas zoals de verwachting al was….. niks niemand en geen bestelling. Voor 300 opgelicht.
BESTEL HIER NIET !!!
OPLICHTERS??!
Bestel hier niets. Ik heb vorige week een bestelling gedaan, netjes betaald maar geen teken van levering. @Simpelwerkt, mochten jullie via deze weg wel getriggerd zijn om contact op te nemen dan weten jullie mij te vinden.
Telefonisch overleg gehad omtrent een…
Opgelicht!!
Telefonisch overleg gehad omtrent een bestelling. Ik werd op een ouderwets betrouwbare wijze te woord gestaan. De prijs van het artikel was zeer zeer billijk.
En hoewel het morgen geleverd zal worden, boezemt bovenstaande me alle vertrouwen in, dat dit ook goed zal komen. Kortom een prettige ervaring met een vakman in plaats van een telefoniste die van toeten noch blazen weet.
Maaaaaaar inmiddels zijn we n paar weken verder...... Niks ontvangen, niemand bereikbaar, mail onbestelbaar. Een ordinaire oplichter dus!
Alles ging vlot ik had nog een vraag…
Alles ging vlot ik had nog een vraag over product en ik belde de klantenservice hoefde niet lang te wachten en ik werd goed geholpen
Zakelijk goede deals
Goede service, vriendelijk geholpen aan de telefoon en voor mij een site om in de gaten te houden vanwege de goede aanbiedingen zowel zakelijk als privé.
Angst weggenomen,altijd belangrijk bij on-line kopen.
Aanvankelijk was ik sceptisch over mijn bestelling.Want het duurde lang voordat ik een reactie kreeg .Meestal gaat dat heel snel.Toen gekeken of dit bedrijf een fysiek vestigingsadres had en telefonisch snel bereikbaar was.Dat klopte allemaal.Nu ben ik gerustgesteld,ook omdat de volgende e-mails van Simpel Werkt zorgvuldig en uitgebreid zijn.Er wordt aandacht aan mij besteed.Vandaar mijn beoordeling.
Koffiezetapparaat besteld
Koffiezetapparaat besteld. Omdat ik het risico niet wilde lopen dat ik het niet op tijd binnen zou krijgen heb ik de bestelling geannuleerd. Aankoopbedrag weer netje terugontvangen.
NEP SITE
NEP SITE! Bedrijfspand waar deze gevestigd zou zijn kent het hele bedrijf niet. Daarnaast zijn de foto's in de reviews op Google van verschillende Marktplaats advertenties gestolen. Kijk uit, prijzen zijn te mooi om waar te zijn, vandaar mijn onderzoek.
Goed bedrijf en fijne klantenservice we…
Goed bedrijf en fijne klantenservice we komen nog terug
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.