oplichters! Aangifte doen mensen via aangifte.politie.nl Bedrijfsgegevens Simpelwerkt: Adres: Bredaseweg 185, 4872LA Etten-Leur KVK: 91083753. BTW: NL004864113B29 Telefoon: +31 76 781 0113.... Mehr ansehen
Simpelwerkt
Beste geinteresseerden, weet niet zo goed wat een veilige manier is om elkaars gegevens te delen om een vuist te maken naar simpelwerkt. Kan mijn telefoonnummer hier achterlaten, maar weet niet of hie... Mehr ansehen
Pure oplichting!! Op 13 oktober een De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B - Volautomatische espressomachine - Zwart besteld voor € 225,-. Mail ontvangen voor de overboeking op Bank: ING BANK N.V. IB... Mehr ansehen
Aanvankelijk was ik sceptisch over mijn bestelling.Want het duurde lang voordat ik een reactie kreeg .Meestal gaat dat heel snel.Toen gekeken of dit bedrijf een fysiek vestigingsadres had en telefonis... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ons verhaal Geboren en gevestigd in het mooie Nederland, is Simpelwerkt.nl het hoogtepunt van een gepassioneerde reis om een bedrijf te creëren dat zich toelegt op het verbeteren van de levens van onze gewaardeerde klanten. We begrijpen dat het hart van elk huis in de keuken ligt, en we geloven dat hoogwaardige apparaten en huishoudelijke producten essentieel zijn om het dagelijks leven gemakkelijker, efficiënter en leuker te maken.
Bredaseweg 185, 4872 LA, Etten-Leur, Niederlande
- +31 76 781 0113 Gratis Verzending
- info@simpelwerkt.nl
- simpelwerkt.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Zojuist aangifte gedaan bij politie
Zojuist aangifte gedaan bij politie. Raad ik iedereen aan. Ik vreest dat ik naar mijn geld kan fluiten.
Oplichterij online winkel
Tien dagen geleden heb ik een koffiezetapparaat besteld. Na de betaling kreeg ik een e-mail waarin stond dat het apparaat binnen 3 werkdagen zou worden verzonden. Toen ik op vrijdag de website controleerde om mijn bestelling te volgen, besefte ik dat de site helemaal niet werkte, en ik begreep meteen dat ze me hadden opgelicht. Ik heb onmiddellijk een klacht ingediend bij de politie.
Het bedrag dat ze mij hebben opgelicht was 300 euro.
oplichters
oplichters! Aangifte doen mensen via aangifte.politie.nl
INFO OPLICHTER UIT KvK (t.b.v. aangiftes):
- Naam: Inna Puzhailo
- Geb.datum: 03-09-1984
- Tel.nr: 06-453 391 99
- Mail: puzhailoinna(at)gmail.com
SCAM!
SCAM!! OPLICHTING!! Koffie apparaat gekocht en nooit ontvangen
100% scam!
Ordered a product that I never received. After a few days I received an email that the product was delayed by a few days (in Germany, same story that others received). Never got an answer on a request for an update. Now the website is down and email-address doesn't resolve anymore.
Please file a report of web shop fraud, so the police can try to get our money back and stop these criminals from repeating this practice.
SimpelWerkt zijn oplichters
Op 12 oktober een Ring deurbel besteld (120 euro) . Omdat SimpelWerkt geen ideal link heeft via een bankoverschrijving betaald. Deurbel zou op op 17 of 18 oktober geleverd worden, echter niets geleverd. Telefonisch contact proberen op te nemen maar telefonisch niet bereikbaar. Ook e-mails gestuurd echter en geen reactie. Later is ook de site verwijderd. Mogelijk nu ook gehackt.
Aangifte gedaan van oplichting bij de politie en doorgeven aan de acm consuwijzer.
Het zijn oplichters
Het zijn oplichters. Je krijgt niets geleverd
Ook wij zijn helaas opgelicht door simpelwerkt
Op 7 oktober een jbl xl radio (100 euro) besteld en helaas via een bankoverschrijving betaald omdat er geen ideal link was (achteraf dom...)die op 12 oktober geleverd zou worden, echter na een mailtje dat er vertraging was in Duitsland zou er op 16 oktober met zekerheid geleverd worden.
Echter niets geleverd die dag.
Contact proberen op te nemen maar de site ligt er uit , telefonisch niet te bereiken en ook geen reactie op de e mail .
Aangifte gedaan van oplichting bij de politie en doorgeven aan de acm consu wijzer.
Advies aan iedereen die hiervan de dupe is om dit te melden bij acm consuwijzer en aangifte te doen bij de politie.
Besteld
Besteld, niet geleverd.
Trustpilot heeft voor mij definitief afgedaan nadat ze eerder al eens een negatieve recensie verwijderd hadden omdat het genoemde bedrijf het niet met mij eens was. Ondanks dat ik trustpilot de hele mail wisseling stuurde werd mijn recensie verwijderd.
Ook hier was het allemaal positieve reviews, die naar later bleek allemaal fake waren. Kortom, de nepperds blijven staan en de kritische worden verwijderd.
Nooit meer trustpilot, ze faciliteren oplichters.
Scam site
Scam site. Zag er erg goed uit. 'IDEAL' bankoverschrijving was achteraf natuurlijk wel een red flag.
Simpelwerkt levert geen goederen na…
Simpelwerkt levert geen goederen na betaling.
Advies aangifte doen bij de politie ivm oplichting
Zoals anderen ook opgelicht
Zoals anderen ook opgelicht. Advertentie kwam bij het zoeken naar het product bovenaan in google, direct na bol.com. Daar is dus flink in geïnvesteerd.
Voor het bestellen van een stofzuiger van €550 heb ik nog telefonisch contact gehad. Ik wilde weten of het wel de complete set was, vanwege de 10% lagere prijs dan bol.com.
Na een professioneel klinkend keuze menu kreeg ik een goed Nederlands sprekende man aan de telefoon. Hij heeft mij vriendelijk te woord gestaan en zei mij dat het het complete product was, maar hij het goedkoper kon aanbieden omdat hij het uit Duitsland importeerde. Hierop heb ik het besteld. Op dat moment waren er ook nog geen negatieve reviews online.
Ik heb tot op heden niets ontvangen en kan ook geen contact meer krijgen. Ik heb inmiddels ook aangifte gedaan bij de politie.
Ik volg graag deze review pagina voor eventuele vervolgstappen.
Ellendelingen
Ellendelingen, trap er niet in.
Ik heb geld via ideal overgemaakt en niets ontvangen.
Mijn zuurverdiende geld gewoon opgelost in het niets.
Besteld en betaald maar de Sonos Era is…
Besteld en betaald maar de Sonos Era is nooit geleverd!
Het bedrijf is van aardbodem verdwenen....
Inmiddels aangifte bij de Politie gedaan en de bank ingelicht.
Heel slecht
Heel slecht, Bedrijf levert niet en vervolgens is het onvindbaar.
Oplichting dus.
Pas op met Simpelwerkt
Pas op met Simpelwerkt! Na betaling verdwenen als sneeuw voor de zon!
geen levering!!!
Rekenmachine besteld..
Rekenmachine besteld... duurde lang voordat het kwam of t&t ontving. Wilde checken waar het bleef.. toen website uit de lucht was rook ik al onraad en 06-nummer niet in gebruik. Normaal ben ik daar ook scherp op maar nu baal ik dat ik hier in ben getrapt. Ik ga zeker aangifte doen.
Nooit iets ontvangen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.