Simpel Fødsel Bewertungen 128

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En stor anbefaling fra mig❤️ Jeg fik lavet en hindeløsning, og det er uden tvivl noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i min graviditet. Charlotte er utrolig dygtig, og hendes rolige o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik foretaget hindeløsning af Charlotte. Jeg vil bare lige give en mega stor anbefaling herfra, hvis at der er andre, som også er gået over termin og overvejer hindeløsning. Hun er professi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg besøgte i dag Charlotte i hendes skønne oase i Guldbæk - sikke en magisk og helt særlig oplevelse! Jeg er gravid 40+0 og havde bestilt tid til en hindeløsning, hvilket jeg aldrig har prøvet før. J... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

3 graviditet og denne gang skulle der ske noget andet. Med drømmen om at gå i gang selv denne gang, skulle Charlottes hindeløsning, rebozzamassage og ekstra øvelser afprøves. Reelt set er der begyn... Mehr ansehen

1. Hebamme
  2. Geburtsvorbereitungskurs

Vom Unternehmen geschrieben

Selvstændig jordemoder med fokus på dig som gravid, dit barn og din partner. Jeg styrker og guider dig igennem graviditeten med træning, fødselsforberedelse, jordemoder konsultationer og ammevejledning. For kvinder med graviditets gener eller komplikationer har jeg stor succes med mit Særlig Træning for Gravide hvor vi på et lille hold arbejder med graviditetsrelaterede problemer og smerter i varmt vand. Efter fødslen har jeg den første træning med specifik fokus på styrke din krop efter graviditetens belastninger. Træningen starter målrettet og vi øger styrke og intensiteten i takt med udviklingen. Jeg er din jordemoder og ikke systemets - Jeg er mig og du er dig og sådan møder vi hinanden for du er mit fokus.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Nærværende og tryg behandling

Jeg fik foretaget en hindeløsning hos Charlotte.
Charlotte var rummelig, imødekommende og nærværende under hele behandlingen. Det var en tryg oplevelse og hun var grundig til at informere undervejs.
Jeg vil bestemt anbefale Charlotte til andre gravide.

25. Juli 2025

Fantastisk oplevelse

Jeg har, hos Simpel Fødsel, fået lavet en 3D-scanning af kroppen til en figurine. Jeg havde en meget positiv oplevelse, i de rolige, trygge og naturrige omgivelser, som skabte en skøn stemning. Jeg havde både min mor og hendes veninde med, og vi var alle enige om, at det var en rigtig god oplevelse.

Charlotte tog imod os med en stor imødekommenhed og tog sig tid, ikke kun til selve scanningen, men også til at lytte, svare på spørgsmål og fortælle lidt om de forskellige redskaber og teknikker som kan være med til at skabe lindring under graviditet og fødsel. Tilliden til hende kom helt naturligt, og jeg følte mig hurtigt set og i gode hænder.

Det var en oplevelse jeg er meget glad for, og jeg kommer meget gerne igen 🥰

3. September 2025

Fødselsforberedelse med Charlotte

V i valgte at købe et privat fødselsforberedelseskursus hos Charlotte, og det viste sig at være den absolut bedste beslutning! Vi kan næsten kun ærgre os over, at vi ikke havde gjort det allerede tidligt i graviditeten, så vi havde haft endnu længere tid til at bygge videre på alt det, vi lærte hos Charlotte.

Forløbet har givet os en stor følelse af tryghed og ro samt en fornemmelse af at være så godt forberedte, som man kan være. Vi fik ikke kun konkret viden om fødslen, men også en dybere forståelse for de mange scenarier, der kan opstå undervejs – og hvordan vi bedst kan håndtere dem sammen.

Charlotte er en utrolig dygtig formidler, og det skinner tydeligt igennem, hvor passioneret hun er for sit arbejde. Hun er opmærksom, lyttende og virkelig god til at læse rummet og tilpasse undervisningen til netop vores behov og ønsker. Vi oplevede, at hun gav sig tid (meget mere end vi forventede) til at svare på alle spørgsmål og samtidig sikrede, at vi følte os set og hørt som par.

Alt i alt var dagen både lærerig, nærværende og meget beroligende. En investering vi på ingen måde fortryder, men tværtimod kun kan anbefale andre kommende forældre at gøre.

De varmeste anbefalinger fra Minel og Camilla

16. August 2025

Forkælelse for gravide

Jeg har fået en hindeløsning og en graviditets massage, ved mit barn nr. 3. Charlotte tager imod mig med åbne arme i hendes smukke kuple og får en til at føle sig tryg og godt tilpas. Undervejs i behandlingen er Charlotte rigtig godt til at spørger ind og sikre sig at man er med. Det gør at hindeløsningen er en god oplevelse frem for noget der skal overstået.
Jeg fik også en massage hvilket var helt fantastisk, hun er så dygtig og det var så skønt. Noget alle gravide burde forkæle sig selv med.

4. August 2025

Fantastisk graviditetsmassage

Fantastisk graviditetsmassage hos Charlotte i de smukkeste omgivelser. Som altid mærker man hendes nærvær og varme, der inviterer til sårbare, forløsende og indsigtsfulde snakke.
Tak❤️

19. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk oplevelse og sted

Helt fantastisk oplevelse og sted. Fanger en hvor man er. Fortæller alt hvad der vil komme til at ske så man er forberedt inden. Har kontakt med en under hindeløsningen så man ikke bare føler at man ligger der og er en “dukke”. Havde forventet at jeg ville løbe ud efter at hun havde “rodet” rundt i mit underliv. Men var faktisk klar på at sidder og hyggesnakke efter😂😅

12. August 2025

Magisk oplevelse og sted 🏡

Magisk oplevelse og sted 🏡
Har været til fødselsmodning ved søde Charlotte som er enormt dygtig, faglig og passioneret. Charlotte er meget omhyggelig med at forberede på det der skal ske, både overfor mig men også min partner, og gennemgår det hele ned til mindste detalje.
Gennem hele behandlingen holder Charlotte en i hånden og guider gennem det hele. Hun sørger hele tiden for at man ved hvad der foregår 🫱🏻‍🫲🏼.
En vild oplevelse at mærke sin krop på den måde, men man føler sig tryg gennem det hele 🥰

Stor anbefaling herfra 🫶🏻

3. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var en tur forbi igår

Jeg var en tur forbi igår, for at få hindeløsning. Super dejlig oplevelse, ingen smerte forbundet.
Nu venter jeg bare i spænding om der skal holdes fødselsdag i weekenden 😊

8. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kompetence og viden bag hver eneste berøring

Jeg kan på det varmeste anbefale Simpel Fødsel! Jeg har været til graviditetsmassage i den mest fantastiske jordemoderklinik, som oser af ro, varme og omsorg. Allerede når man træder ind ad døren, mærker man en særlig atmosfære – her er der virkelig tænkt på den gravide.

Efter et hårdt vendingsforsøg havde jeg brug for at blive forkælet og få lidt omsorg for kroppen, og det var præcis det jeg fik. Massagen blev udført med stor faglighed og forståelse for den gravide krop. Det var ikke bare velvære – der blev behandlet de helt rigtige steder, og jeg følte mig både lettet og afspændt bagefter.

Man mærker tydeligt, at der er store kompetence og viden bag hver eneste berøring, og det skaber tryghed og tillid i en tid, hvor kroppen virkelig har brug for det.

7. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk og tryg oplevelse i de mest…

Fantastisk og tryg oplevelse i de mest magiske rammer 🙌🏼 Troede ikke at en hindeløsning kunne være sådan en god oplevelse, men Charlotte kan lave en helt speciel stemning. Jeg fik hindeløsning og rabozzo kl. 13, veerne startede umiddelbart efter og min datter var født under 24 timer senere

29. Juli 2025

Anbefalingsværdigt

Jeg har haft to aftaler hos Charlotte. Til den første aftale blev jeg scannet til en statuette gennem forevigliv.dk og til den anden aftale, fik jeg graviditetsmassage. At modtage graviditetsmassage er den bedste ting jeg har gjort for mig selv i graviditeten og det er absolut anbefalingsværdigt!

28. Juli 2025

Dejlig oplevelse hos Charlotte

Dejlig oplevelse hos Charlotte. Fik gravidmassage (i gave), så vidste ikke, hvad jeg skulle forvente. Men Charlotte, og de fantastiske rammer for massagen, gjorde det til en tryg og god oplevelse. Sådan en omgang bør være obligatorisk for alle gravide - bedste anbefalinger herfra.

18. Juli 2025

Perfekt og afslappende massage

Min graviditetsmassage var en overraskelse, så helt præcist hvad der skulle ske var jeg lidt uvidende om. Men da jeg trådte ind i kuplen hos Charlotte, følte jeg mig straks i trygge rammer. Hun fortalte og tog sig god tid til at fortælle, hvad der skulle ske og hvordan det ville foregå.
Hendes meget rolige sind og hendes utrolig dygtige kompetencer gjorde at jeg slappede af og fik det bedste ud af massagen og mærkede hvordan jeg kunne øve mig i at slappe af og nyde det fuldt ud🙂

Jeg vil anbefale ALLE at besøge Charlotte. Tak for en god oplevelse🙏🏼

22. Juli 2025

En fantastisk oplevelse!

En fantastisk oplevelse som gik udover alle forventninger. Charlotte er utrolig imødekommende, lyttende og forstående. Hun ved hvad hun laver og man er i trygge hænder hele vejen igennem. Jeg har tidligere haft en ubehagelig oplevelse med hindeløsning. Men Charlotte guidede mig gennem en helt ny oplevelse med hindeløsning, hvor jeg virkelig lærte at arbejde og mærke min egen krop. Et smukt og idyllisk sted i kuplen - Charlotte får de varmeste anbefalinger🥰

12. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse med gravidmassage…

Fantastisk oplevelse med gravidmassage hos Charlotte. Hun er varm og imødekommende. Lytter og er forstående og giver fantastisk massage, hvor hun kommer godt omkring hele kroppen. Jeg havde ikke lyst til, at gå derfra🥰 Stedet, naturen og kuplen er prikken over i'et! Kæmpe anbefaling

7. Juli 2025

Fødselsmodnende rebozzo og hindeløsning

Andet besøg i kuplen i skoven. Jeg fik lavet hindeløsning og fødselsmodnende rebozzo en søndag eftermiddag. Det var en super god oplevelse! Charlotte tager sig virkelig god tid og er meget opmærksom på individuelle behov og at skabe en afslappende atmosfære. Jeg gik ikke i fødsel, men kunne klart mærke min krop arbejde efterfølgende, så det har helt sikkert bidraget til modningen.
Endnu en gang de varmeste anbefalinger herfra.

22. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Charlotte er en rar og imødekommende…

Charlotte er en rar og imødekommende jordmoder, som virkelig forstår at indrage og forklare, så man føler sig i trygge hænder.
Jeg fik lavet en hindeløsning, da jeg var gået over termin. Det var en virkelig god oplevelse som på ingen måde var ubehagelig eller gjorde ondt. Det var virkelig en god og sanselig oplevelse, derudover så virkede det fantastisk, dagen efter havde jeg min dreng i armene❤️

18. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr