Sillysanta Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte en hyggelig juletrøje til vores søn. Trøjen ankommer og viser sig, i modsætning til vores forventning, at være i en god kraftig kvalitet. Desværre har syersken haft en smule travlt og har ikk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlet hos Silly Santa af flere omgange efterhånden. De har super lækre hoodies, pyjamasser til hele familien og lækre onesies, alt sammen med forskellige temaer og print, så der stort set er n... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dejlig oplevelse med SillySanta.dk. Købte produkter, hvoraf det ene sæt desværre var for stort og skulle returneres. Dejlig nem returneringsproces. Det eneste som kunne hive alle 5 stjerner hje... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har købt 4 rensdyr heldragt til julebilledet. Havde først købt noget lækkert nattøj mine børnebørn og mig -mormor skulle filmes i. Men så var de skiftevis syge børnebørnene og tøjet givet til børnen... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

123 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Blødeste og lækreste jule-sweater

Den allerskønneste blødeste og lækre julesweater, jeg får så mange komplimenter når jeg har den på, mit julehumør får lige en tak opad, hvis det ellers var muligt.
Som sædvanlig hurtig levering og god hjælpe med oplysning om størrelser og pasform

26. November 2024

Dårlig oplevelse med levering

Ingen svar på chat og varen bliver leveret efter kl. 23 - hvilket er helt urimeligt at skulle vente oppe på.

Kl. 22.34 skriver de så at buddet ikke kan levere alligevel! Køb aldrig derfra!!!!!

16. Dezember 2024

Total mismanagement

Vi var meget glade, da vi modtog beskeden om, at den pyjamas, vi ønskede, var tilgængelig igen og bestilte med det samme. Den blev simpelthen annulleret 24 timer efter ordren blev afgivet. Varen er udsolgt. Som kompensation var der kun en kode til gratis fragt - som om vi nogensinde ville bestille der igen. Du føler dig også virkelig snydt, fordi forsendelsen ville have været gratis alligevel givet værdien af ​​vores varer. Virkelig dårlig logistikstyring. Vi er rigtig kede af, at vi ikke har en pæn pyjamas nu. Vi har heller ikke fået vores betaling tilbage endnu.

16. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

har bestilt 3 gange på hjemmeside i løbet af 2024, alle gangene er de rigtige vare kommet frem 2-3 dage efter bestilling.

11. Dezember 2024

Dårlig oplevelse

Jeg bestilte fire trøjer. Efter 10 dage får jeg at vide at to af dem ikke er på lager. Da jeg så ønsker at annullere hele min ordre, får jeg at vide at det kan jeg ikke, da den er afsendt. Jeg havde dog ikke modtaget oplysninger om at den skulle være sendt på dette tidspunkt, det modtog jeg dagen efter..
Som så mange andre skriver, trak de pengene for alle fire trøjer med det samme, på trods af at der gik 11 dage før de sendte dem afsted.

12. Dezember 2024

Lyn hurtig levering

Lyn hurtig levering, korrekt ordre og god kvalitet 😍
Jeg bestilte mandag og de kom tirsdag.
6 jule sæt og et til vores hund 😀

9. Dezember 2024

Mega god service

Jeg modtog desværre en sweater med en lille fejl i. Jeg skrev til Sillysanta samme dag som jeg modtog pakken. Næste dag fik jeg besked om at en ny trøje var på vej og jeg modtog den kort derefter. Mega god service, og virkelig fin sweater.

3. Dezember 2024

Fantastisk service
Jeg bestilte to for éns pris, én til mig og én til min datter. Jeg havde så ikke lige fået set på størrelserne. Pakken ankom få dage efter og det gik op for mig at de jo var kæmpe store ( hvis man er en 12 årig pige ) så jeg skrev og spurgte om jeg kunne ombytte den ene. Jeg fik lynhurtigt svar og en retur label.
Så jeg bestille en enkelt i børne st og da de havde modtaget min pakke fik jeg det fulde beløb for min ordre nr 2 retur.
Det er virkelig god service, derfor 5 stjerner.
Kan varmt anbefale denne side.

10. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Benyt IKKE denne virksomhed!

Min kæreste bestilte en julesweater en onsdags, som skulle bruges til en julefrokost lørdag. Da de lover 1-2 dages levering, var vi overbevist om at den ville nå frem. Men vi så ikke skyggen af et trackingnummer. Køb jeres julesweatere et andet sted.

Opdatering: Da vi ENDELIG får fat i dem, oplyser de, at de ikke har varen på lager (de sælger altså varer de slet ikke har..). Der er SÅ ringe, at vi selv skal kontakte dem, for at finde ud af dette.. igen: Hold jer LANGT væk fra denne virksomhed!

4. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Glemte dele af ordren 2 gange!

Jeg bestilte 4x juletrøjer, 4x nattøj og 2x strømper den 15/11. I første omgang, den 28/11, modtog jeg halvdelen af ordren - jeg manglede bl.a. 3 juletrøjer til den 1. december.

Nu har jeg så fået tilsendt “resten”, men igen må jeg konstatere, at der mangler et sæt nattøj.

Det er desværre blevet til en kedelig oplevelse, og jeg køber ikke hos SillySanta igen.

5. Dezember 2024

Lyn hurtig levering

Lyn hurtig levering. Jeg bestilte en julegave hjem fredag aften og allerede søndag middag kunne den afhentes i pakkeshop.

29. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte 2 stk jule sweater og en til…

Bestilte 2 stk jule sweater og en til katten fredag 30/12 - allerede søndag d 1/12 kunne jeg hente pakken der var sendt med GLS.
Meget meget fine julesweaters i god kvalitet.
Handler der helt sikkert gerne igen.

1. Dezember 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kundeservice ikke eksisterende

Kundeservice er ikke eksisterende og de har ikke styr på deres forsendelser.
Vi bestilte en del varer på deres hjemmeside
Leveringen var langsom, og da forsendelsen endelig kom frem var der flere varer der manglede

Det er tæt på umuligt at komme i kontakt med deres kundeservice, og vi står nu i en kæmpe knibe fordi de varer vi for en uge siden regnede med at have til weekenden ikke er kommet.

Produkterne er for så vidt OK, men forvent at de ikke yder nogen form for service når noget går galt

29. November 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

14 dages leveringstid

Jeg bestilte 5 trøjer.
Men leveringstiden blev absolut ikke overholdt og de trak pengene fra min konto længe før de sendte produktet, hvilket ikke er lovligt.
Da jeg kontaktede dem på mail for at annullere købet, blev det hastet igennem og trøjerne kom nogle dage senere.
Jeg følte mig usikker og dét gør desværre, at jeg vælger en anden side en anden gang.
Leveringstiden blev ca 14 dage i stedet for 2...

13. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr