Sillysanta Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlet hos Silly Santa af flere omgange efterhånden. De har super lækre hoodies, pyjamasser til hele familien og lækre onesies, alt sammen med forskellige temaer og print, så der stort set er n... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dejlig oplevelse med SillySanta.dk. Købte produkter, hvoraf det ene sæt desværre var for stort og skulle returneres. Dejlig nem returneringsproces. Det eneste som kunne hive alle 5 stjerner hje... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har købt 4 rensdyr heldragt til julebilledet. Havde først købt noget lækkert nattøj mine børnebørn og mig -mormor skulle filmes i. Men så var de skiftevis syge børnebørnene og tøjet givet til børnen... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

123 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Tip-top service og tøjkvalitet

Jeg bestilte julenattøj til hele familien. Kvaliteten var tip-top!

Hurtig levering, jeg kan kun give min bedste anbefaling.

Eneste minus er, at man ikke kan betale med et “rent” Dankort, selv om Dankortet er afbilledet v. betalingsdelen. Men det løste jeg med et familiemedlem.

15. Dezember 2025

I ordered from them 3 times. NEVER again

I ordered from them 3 times.
Ist order recieved.
2nd order cancelled.
3rd order cancelled.
Stating sizes are out of stock is misleading when those items in the size required are still outlined as in stock on the site.
A discount code means nothing if it doesn't work, because I've been issued the code previously anx used on an an order that was refunded. So therefore didn't work when reissued again. No response when I queried that!
Won't be ordering from them again for a 4th time as whats on the site, doesn't reflect what they have.
I dont appreciate the passive aggressive email when I outlined my disappointment.
The site is misleading.
The most crucial time of year for the business, and they haven't got it right.

19. Dezember 2025

Lækker py

Bestilte en py, passede den perfekt, lækkert stof og super behagelig at have på. Var SÅ glad, at jeg bestilte en mere, dog i en anden farve 😀
Du kan sagtens købe herfra!
Du får, hvad du ser på billederne ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

11. Dezember 2025

Defekt syning

Vi købte en hyggelig juletrøje til vores søn. Trøjen ankommer og viser sig, i modsætning til vores forventning, at være i en god kraftig kvalitet. Desværre har syersken haft en smule travlt og har ikke fået syet samlingen under den ene arm ordentligt, så den går op under brug, øv. Men uden nogen form for diskussion refunderer Silly Santa hele beløbet, inkl. forsendelse, 2 dage efter at vores henvendelse. Se dét er ordentligt kundeservice. Det er en mindre skade, og mange ville nok have nøjedes med et nedslag i prisen, så vi syr nu selv den syning og knægten glæder sig til at få trøjen på igen 😀

Dejlig bløde trøjer

Dejlig bløde trøjer, som holder pasformen og farven efter vask.
Derudover er der hurtig levering, fik trøjen dagen efter jeg havde bestilt. Jeg har brugt denne side de sidste 2 år til at få købt en masse flotte juletrøjer.

9. Dezember 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dejlig oplevelse med SillySanta.dk.

Dejlig oplevelse med SillySanta.dk.

Det eneste som kunne hive alle 5 stjerner hjem, var hvis der i forvejen kom en returlabel i ordren, så det blev endnu nemmere. Det ved jeg andre hjemmesider gør og gør bare nethandlen, så meget nemmere for os kunder.

Men alt i alt en god oplevelse fra bestilling, levering og desværre også returnering.

Massive scam !

Massive scam !
They say 2-4 days delivery. 15 days after I don’t receive anything, I say it and then they send a refund… with 15€ less than I paid !!! Are they kidding me ?
Really don’t order anything to them
Small edit : they don’t send anything to you and say the 15€ taken are « return fees ». Even if you don’t return anything because they don’t send anything 😂

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ordered matching Christmas jumpers for…

Ordered matching Christmas jumpers for me and my daughter. Booked to see Santa so we can match up but evri have delayed my delivery so I tried to reach out to silly asnta customer service. It’s extremely hard to get through them and sadly our Christmas magic is ruined. Please don’t order from them they sell over priced jumpers and don’t even bother to deliver them!!

12. Dezember 2025

Familiessæt

Vi har købt fire fuld dragter så hele familien kan se ens ud. Størrelserne passer som de skal dragterne er behagelig at have på og ser rigtig fine ud, vi er 100 % klar til julen.

2. Dezember 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Elendig leveringsoplevelse

Jeg skulle modtage en ordre som bliver aflyst af Burd fire gange. Jeg kontakter Sillysanta.dk som er flinke og laver en refundering. Troede jeg. Jeg skriver igen 9. december og så får jeg min refusion d. 11. december. Egentlig er det hele Burd Delivery's skyld!

25. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen mulighed for ombytning ifm. tilbud

Bestilte en julesweater til gave, som desværre skulle byttes til et nummer større. Sweateren blev købt til kr. 209,- + fragt. Jeg får nu oplyst (det er kun én uge siden, at købet blev foretaget), at det ikke er muligt at bytte, men kun returnere, og jeg skal bestille en sweater på ny til fuld pris kr. 349,- + fragt. Returomkostninger kommer der selvfølgelig også på, så sweateren ender nu med at blive over dobbelt så dyr som først beregnet.
Meget ærgerligt at man ikke kan ombytte til en anden størrelse, når man har købt et tilbud hos jer. Ingen anbefalinger herfra.

8. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan klart anbefale at handle hos…

Jeg kan klart anbefale at handle hos SillySanta.dk. Vi har bestilt fire stykker julenattøj, og vi er overraskede over den høje kvalitet. Lækkert bomuld, varmt og pænt. Vi er også meget glade for den hurtige levering og fornuftige priser. Jeg handler helt sikkert hos dem igen.

8. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

AVOID - daylight robbery!

I bought an item from sillysanta, size was too small so I asked for a refund or exchange. The only way to obtain details for refund or exchange was to fill in their online form. I have emailed them probably about 10 times and filled their online form about 20 times in about two weeks, no reply whatsoever. They are basically stealing in this regard; they said on their website before I bought the item that refunds can be made if within 100 days. I asked for a refund / exchange on the day of receiving the item and trying it on. I am extremely disappointed by the lack of communication. I will be taking this further to the ombudsman. I would advise that you do not purchase anything from sillysanta as they will outright ignore you when you need to return or exchange an item, even though their website states you can get a refund/exhange. Unlike other companies, they have neglected to tell you in advance how to obtain a refund, which is most likely because they know they will not give the refund as they will ignore all communications!!

24. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lever fuldt ud op til forventningerne

Der er hurtig levering. Vi bestilte julesweatre og de lever fuldt ud op til vores forventninger. Kvaliteten er god, farverne er som vist på billedet, og størrelsessvarende til vores normale tøjstr. Priserne synes vi var helt rimelige. Helt sikkert et sted vi vil handle igen. Vi har haft en god oplevelse med dette sted.

5. Dezember 2025

Love it ...

Both this year and last year I bought several new PJ's for my family and we love them. They are both comfy and look great..... It makes us happy.... Love love love....

3. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr