сама по себе шапочка хорошая, но швы на ней очень слабые, думаю что долго они не проживут и уже скоро начнут распарываться. так же резинка для моей головы оказалась слишком большой из за чего ночью ш... Mehr ansehen
Pārsteidzoši jauks, pārdomāts iepakojums. Ļoti iepriecinājāt! Un pats produkts, protams, arī brīnišķīgs. No sirds iesaku! 🤎
Silkwide ir labākais zīda izstrādājumu LV brends. Esmu jau pirkusi daudz izstrādājumu gan sev, gan dāvanā. Un allaž labākais iespaids!
Great quality. Good customer service. Definitely will order more in future. Keep up good work. Best wishes for all of you
Exclusive silk store based in Latvia. We use only certified 100% Natural Mulberry silk with thickness 22 - 28 Momme, depending on the product characteristics and customers needs. Our offering consists of silk pillowcases, silk nightwear, silk accessories for hair and sleep & silk bedding.
Riga, Lettland
- +371 27424062
- info@silkwide.com
- silkwide.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
очень хорошее качество и удобно 🤗
50/50
начнут распарываться. так же резинка для моей головы оказалась слишком большой из за чего ночью шапка сползает, надеялась что эта резинка регулируется, но нет
Lielisks produkts
Silkwide ir labākais zīda izstrādājumu…
All good ❤️ You are wonderful💐
Beautiful eye mask
Beautiful eye mask, very comfortable and blocks out unwanted light at sunny mornings
Pleasant and fast communication
Pleasant and fast communication. Understands the client’s needs and quickly ships the package.
Incredibly swift shipping
Incredibly swift shipping! I’m impressed by the quality of the individual packaging, the exquisite silk texture, and the extensive range of colors.
Ļoti kvalitatīvs produkts
Ļoti kvalitatīvs produkts, pagaidām patīk, lietoju ļoti īsu brīdi, cerams matu stāvoklis uzlabosies :)
Glīti iesaiņots un ātra piegāde!
Lielisks produkts
Lielisks produkts, man beidzot ir tāda tumsa kādu es vēlos un tad, kad es vēlos! Ļoti ērta un patīkama maska.
Amazing quality
Amazing quality, loooved the whole experience. Delivery is quick, products are wonderful!
Brīnišķīgi produkti un ātra piegāde:)
Ātra piegāde un kvalitatīva prece
Ātra piegāde un kvalitatīva prece. Forši arī, ka ik pa laikam ir atlaides.