Sigensgaard Bewertungen 351

4,7

Jeg fik præcis det, jeg havde bestilt, kvaliteten var om muligt bedre end forventet til prisen og den ene tunika var en knap så hidsig orange som på billedet (en klar fordel, men derfor 4 stjerner fre... Mehr ansehen

Virkelig god hjemmeside og et personale der er fantastisk til at hjælpe. Jeg fik ved en fejl bestilt en vest i en forkert farve , ringede til Dorte , og på under 5 min var pakken pillet fra GLS /stakk... Mehr ansehen

Endelig fundet det rette sted at handle tøj og som lever op til mine forventninger. Har hidtil købt tøj der enten var for stort eller småt,nu virker det og kun fordi på hjemmesiden er en udførlig bes... Mehr ansehen

Jeg er lykkelig for endeligt at have fundet en butik med tøj i min str og min smag. Det synes jeg, at jeg har haft meget svært ved tidligere. Jeg har handlet hyggebukser i forskellige farver. Hørblu... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft

En webshop til dig med krøller på siden. Hos Sigensgaard er kunden altid i højsædet, vi gør en dyd ud af, at være med til at finde de styles som passer bedst til dig. Derfor har vi en åben kundeservice, hvor man er mere end velkommen til at ringe, hvis man har brug for rådgivning eller bare er i tvivl om det mindste. Vores vision er at alle skal have mulighed for at klæde sig smart i tøj af høj kvalitet til overkommelige priser. Vores fokus er på salg af tøj i størrelserne 42 til 56. Lige meget alder vil du altid kunne finde tøj, sko, tasker, smykker og tilbehør, der passer perfekt til dig og din stil. Hos Sigensgaard.dk forhandler vi de nyeste og mest trendy brands på markedet. Du finder flere brands, som du kender; Only Carmakoma, Gossip, Kaffe Curve, Festival Strømper, Sandgaard, Studio, Pont Neuf, Wasabi, Sigensgaard med flere. Derudover finder du nye og upcoming brands, der fokuserer på design og kvalitet ved at tænke ud af boksen.

4,7

Hervorragend

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Tilfreds

Købte et sæt tøj. Fin kvalitet. Svarer til str.
Rimelig hurtig forsendelse. Er meget tilfreds.

28. November 2024

God handel

Har modtaget min vare, (havde bestilt en t shirt og en tunika). Tunikaen havde en fin rød farve, og t shirten er meget behagelig at have på.
Meget tilfreds med mit køb.

19. November 2024

Super godt udvalg

Super godt udvalg, høj kvalitet og meget hurtig afsendelse af ordre. Har bestilt derffra flere gange og gør det gerne igen.

19. Oktober 2024

Jeg er lykkelig for endeligt at have…

Jeg har handlet hyggebukser i forskellige farver. Hørbluser der matcher. Brun skjorte med camouflagebukser er mit sidste køb. Det lever helt op til mine forventninger. Jeg har altid modtaget mine varer et par dage efter bestilling. Stor anbefaling herfra.

25. Oktober 2024

Fin butik med fine varer

Det er en dejlig butik med fine ting og der er hurtig levering alt helt perfekt. Men lidt ærgeligt at det koster 59 kr at returnere en vare. Men jeg kan helt sikkert anbefale sigensgaard

18. Oktober 2024