Shutterbugcph Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Sindssygt dårlig service!!

Sindssygt dårlig service!!! Ekspertisen var så uforskammet og sur begge gange jeg var i butikken. Desuden er det meget dyrere end andre steder. Kommer aldrig nogensinde igen!

22. Juli 2026

God og hurtig service

Jeg indleverede en film til fremkaldelse i deres fysiske butik, og skulle have de fremkaldte billeder sendt hjem. De var søde til at hjælpe med at få sendt en ny film, med billederne. Super god service i butik og online, og hurtigt fremkaldelsen og forsendelsen. Vil klart anbefalde dem.

16. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De har virkelig en dårlig…

De har virkelig en dårlig kunderservice. Laver en bestilling som de glemmer at sende afsted hvilket jeg finder ud af efter 14 dage. Den bliver så lavet på ny og har nu ventet i 6 uger selv om beskeden var 3 uger. Ringer man til dem vender de ikke tilbage. Det er ikke et sted jeg kommer igen…

7. Januar 2026

Elendigt serviceniveau

Elendigt serviceniveau. Venter måneder på en ordre og deres evne til at ringe tilbage som aftalt kan ligge et meget lille sted. Få hundrede meter derfra ligger der en forretning der er en helt anden klasse.

6. Januar 2026

God oplevelse i lørdags

Handlede i butikken i lørdags. Jeg fik god rådgivning til at løse min udvfordringer med rengøring og print af dias. En kunde før mig fik ligeledes en god information og vejledning til print af fotos.

3. Januar 2026

Vil IKKE anbefale dem

Må sige, at de har en ubehagelig kundeservice. Bestiller fremkaldelse af engangskamera og får ikke det antal billeder om jeg har indleveret. De kan ikke forstår, at man som kunde gerne selv vil have lov til at sortere billeder. Derudover skriver de meget uhøflige e-mails, der nedgør ens viden om foto (deres arbejde, ikke mit). I bund og grund ikke en god oplevelse og vil klart ikke anbefale dem eller deres services.

20. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

tredje gang de glemmer min bestilling

Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med Shutterbug. Det er nu tredje gang, jeg har bestilt fremkaldelse af billeder, og de har igen glemt at sende min ordre. Når man så kontakter dem for at få hjælp, bliver man mødt med irritation, som om man er til besvær – i stedet for at de tager ansvar og hjælpe med at finde ens bestilling. Det virker, som om aktivt ikke gider yde ordentlig kundeservice, og det efterlader et virkelig dårligt indtryk. Jeg kan desværre ikke anbefale dem.

21. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Håbløs kundeservice på et niveau med…

Håbløs kundeservice på et niveau med Joe and the juice. 460.- kr for print er hvad det er, men når man som ny kunde spørger om hjælp til at oprette dokument rigtigt, fik jeg ihverfald som hjælp en kommentar med "har du prøvet photoshop" fra jeres rimelig ugidelige medearbjeder. Ejeren af butikken havde i øvrigt mere travlt med at drikke kaffe og hyggesnakke med sin ven ved langbordet, og havde da ihvertfald ikke tid til at lave et simpelt print - "det bliver i morgen" blev der sagt. Dette er altså en heads up til butikken om at i lever af jeres ry og rygte og nok lige skal tænke en ekstra gang over hvordan i møder nye kunder i jeres butik. Desværre første og sidste gang jeg benytter mig af jeres middelmådige kundeservice.

3. März 2025

Filmruller

Fandt et par gamle filmruller som havde ligget næsten 15 år. Sendte dem af sted til Shutterbug og dagen efter modtog jeg de digitale billeder. Nemt, hurtigt og uden problemer.
Tak for det. De billeder er af stor værdi, så det var dejligt at de kom sikkert frem.

28. Februar 2025

Forfærdeligt.

Forfærdeligt.

Efter at have bestilt pasfotos af vores baby, som kom ud med en grim grønlig tone, der fik både hende (og baggrunden omkring hende) til at se helt forkert ud, anmodede min forlovede høfligt om en ny redigering med vores lille barn på armen.

Hun fik dog uhøfligt besked på, at der ikke var nogen pletter på de pågældende billeder, og at "dette ikke var et studie." Efter at have hørt ovenstående, skrev jeg en mail og bad om en refundering, mens jeg påpegede de åbenlyse tekniske fejl, der var tydelige for det blotte øje på de produkter, vi havde modtaget.

Jeg fik straks afslag på min anmodning om refundering og blev bedt om at ændre min tone, hvis jeg forventede service.

Som fotograf og kreativ sjæl selv, med en global portefølje, der spænder over adskillige store brands, publikationer og medier, finder jeg den chokerende mangel på professionel integritet på dette sted intet mindre end skandaløst og utroværdigt for fotografibranchen. Især tonen og den afvisende natur i samtalen med min forlovede – en kvinde med et barn på armen, som høfligt påpegede grundlæggende fejl i et produkt – er fuldstændig uacceptabel.

Derfor kan der ikke siges noget pænt om en virksomhed, der opfører sig med en så grundlæggende mangel på professionalisme.

2. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr