Ye fraud website he... Pahele pese legi 1 ghanta faltu lacture degi fir cource kharidne ko bolegi ... Fir koi response nahi degi ... Eye heal ho jaegi sab bakwas ... 2100/- re leke task karwaege link... Mehr ansehen
Sangat adat guru.One mission.Focus one point.Today earning fingar tips.Action is success.Money comes after I am success.Selection is a rejection process.Branding.Decision making.Comitment.Contribute f... Mehr ansehen
Today's session was very good, today we learned these nine points 1. the one who paid is entitled 2. MINIMUMN VIABLE FUNCTIONAL PRODUCT 3. RIGHT ATTRACT RIGHT 4. POSITIONING SHOULD BE RI... Mehr ansehen
अजय कुमार सूद जम्मू से आज रविवार के वेविनार में नेटवर्क परावलम की वजह से क्लास ठीक से नही जायन कर पाया परन्तु कुछ कुछ जो समझ पया कि जो सीख रहे है इन सबपर काम करना है अपना मैसज अपने target तक पहुंचा... Mehr ansehen
Mission: To help 1 Million people attain ShubhVardan for Ultimate Freedom & Transforming them.
Traffic Gate GT Lane, 769001, Rourkela, Indien
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
In today's class of Shubhvardan i have learned about brand awareness , new customer acquisition, enhance reputation and positive public perception. Opportunities and great ambition, focused mind set excellent ideas, perfect plan.
I am learning about how to improve myself.
How to growth our mindset.
This is the first time in India where not only words but actions speak. Sir and his daughter are very nice how to handle us what AI system is and what is the future in coming days. We were impressed after hearing how to make income in a very beautiful way
Today lurning for subah bardan
Amezing class today fifty topics in NOT TO DO
1.motivesin IS CLEARLY
2. Our purpose sude be big.
3. helth, welth relationship
Day First (21-03-2023)
Out of Expectation
Deep clear Learning
2 Generation Get together combination is good
Inner power and discipline with dedication will create my bright future
1. MEANING OF SWASTIK
2. RIDDHI KO SIDDHI TAK LE JANA...
3, UCHCHARAN SE AACHRAN.
4. AACHRAN SE VYAVHAAR
5. RIDDHI- AWARENESS.. SHUB intention se/disha me.
6. SIDDHI- ABILITY, VYAVHAAR me LABH swatah hi hoga.
GOOD KNOWLEGE
GOOD LARANING
I AM EMPLYMENT BASIC NEEDS
Today session very nice, I understand that if I do my work consistently then it's good results
Im today join this zoom meeting now good work explain i will how to move your creativity experience
1 pre details 2 ready marketing 3 high value 4 ready brand 5 marking 6 happily 7 brand value 8 helpfully name brand 8 big market 9 good conted
In this webinar all types of special nich are explained in simple method, any body can earn with any one specific category.
Today's Learning
1. PREM KA MARG SHUDHHATAM MARG HAI
2. DON'T BE CHEAP IN THE JOURNEY OF GREATNESS.
3. CLOUD PE AANA HOGA TO STAY AHEAD IN THE MARKET.
4. KUCH BADA KARNE KE LIYE CHAHIYE PLANNING.
5. VRUDHHI - RIDDHI AND SIDDHI SE AAYEGI
6. PAISA VALUE EXCHANGE HAI
7. WHEN PEOPLE PAY , PEOPLE PAY ATTENTION
8. AAPKA VIRAT RUP HI PARMATMA HAI
9.SWAYAM KO MITANA HOGA , ZERO HONA HOGA
AAJ KE LEARNING MAI AAJ KUCH KHAS SIKHA HAI IN TERMS OF GROWTH.THERE ARE SO MANY THINGS TO LEARN FROM YOU SIR. WE ARE READY TO GRAB THIS.
Acha lag Raha hai aur samz me AA Raha hai ki aage anwala Samy cloud aur internet per hi chalega aur sare business is per hone wala hai
Awasom thought
Rajkumar Jaiswal from Lucknow
Real estate consultant
1 creation