shouter.app Bewertungen 107

TrustScore 2 von 5

2,1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er ved at blive lidt træt. Jeg har forsøgt at komme i kontakt med supporten, da jeg pga. forskellige teknisk felj i appen hverken kan ændre min mailadresse, eller gennemføre min bankkontoverifi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan på ingen måde anbefale denne app. For nogle år siden fungerede en enkelt opgave fint, men denne gang blev min konto blokeret umiddelbart efter jeg godkendte en hjælper. Ifølge deres AI har j... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Appen virker ikke og de har taget mine penge. Jeg betalte mobile pay til opgaveløseren, da appen ikke virkede. Har derfor betalt dobbelt, da det er umuligt få kontakt med deres support

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 STJERNER FRA MIG! ***** Essy peasy.. Stor eller lille opgave, Det har aldrig været nemmere, shOUTer en hurtig overskuelig måde, at få tingende fixet Helt igennem gennemført og perfekt bruge... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Allround-Handwerker
  2. B2B-Dienstleistungen
  3. Reinigungsservice
  4. Anbieter von Mobilitätsausrüstung
  5. Online-Marktplatz
  6. Maler

Vom Unternehmen geschrieben

Gør som mere end 150.000 andre og find hjælp til livets små og store opgaver på Shouter. Få mere tid på hænderne eller bliv Doer og tjen penge på andres opgaver. Opret din opgave, modtag bud fra MitID-verificerede Doers og vælg det, der passer bedst til dig. Vi håndterer betalingen sikkert, mens du tager dig af detaljerne. Når opgaven er udført og du er tilfreds, frigives betalingen endeligt. Vi dækker et bredt spektrum af opgaver. Her er nogle af de mest populære: Handyman-opgaver - Havearbejde - Leveringsservice - Rengøring - IKEA-møbelsamling - Online freelancearbejde - Fotografering - Teknisk support - Catering - Administrativ assistance - Airbnb-tjenester

2,1

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Effektiv flyttehjælp

Fik hjælp af to fyre til flytning. Det gjorde det så meget nemmere! Tak for den gode hjælp og kæmpe anbefaling :)

2. Juli 2021

Hvem kan? Shouter kan!

Jeg har fået tildelt flere små opgaver gennem Shouter. Typisk handyarbejde, da det er det arbejde som jeg er har fundet mest glæde ved. Deres app er endnu ikke klar men de hjalp mig videre på telefon. Ved seneste opgave blev jeg projektansat i en længere periode og tjente gode penge. Står du og mangler arbejde, kan jeg klart anbefale dig at oprette en profil på deres side.

28. Juni 2021

Shouter - Flyttehjælp!

Som så mange andre hader jeg at flytte og med en dårlig ryg er det ikke helt nemt. Jeg brugte Shouter og det gjorde gjorde det jo 100 gange lettere. Jeg fandt nogle stærkt, hurtige og høflige unge mænd, som hurtigt fik rykket flyttekasserne op på fjerde etage. Det var en super god oplevelse og processen er let og gennemskuelig. Jeg vil klart bruge shouter igen!

28. Juni 2021

Fantastisk service, 10 stjerner 🤳

Fantastisk service, lynhurtig respons og realistiske projekt-priser. Jeg bestilte hjælp til samling af 7 IKEA skabe og efterfølg. rengøring af bil på arbejdet. Alt spillede og jeg er meget tilfredse
10 stjerner.

5. Februar 2021

5 stjerner!

Jeg søgte erfaring og ekstra hænder til renovering af lejlighed (nedrivning af tapet, maling og spartelarbejde). Jeg har været super tilfreds med forløbet. Det var en seamless process at booke og prisen var fin. Arbejdet kunne ikke gøres meget bedre og glæder mig til at bruger Shouter til mit næste projekt!

3. Februar 2021

Seriøs, hurtig og fleksibel

Jeg har hyret Shouter til flere typer opgaver herunder klargøring af både, delevery af både, logistik, tømmer opgaver, montering af køkken, folie indpakning etc. Kendetegnet for alle opgaver har været hurtig og seriøs sagsbehandling med professionel tilgang til at finde den bedste løsning til den bedste pris. Jeg har kun positive anbefalninger herfra fedt koncept, hurtig sagsbehandling, fleksibilitet, forståelse for opgaven og arrangement.

22. Januar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

“Lær mig at sejle” er præcis hvad det…

“Lær mig at sejle” er præcis hvad det lover. Jeg lærte at sejle på bare tre dage og jeg havde aldrig været på en sejlbåd før.

Fantastisk kaptajn og fantastisk koncept.

Kæmpe anbefaling herfra.

17. Januar 2021

Absolut fan

Man bliver altid lidt panisk når man finder julegaverne i sidste sekund, og så i den anden ende af landet. Det var stramt med at få julegaven hjem fra Århus, i tide til at ligge under træet. Om ikke Shouter formåede at finde en der leverede den direkte til døren på rekordtid.
Kæmpe anbefaling - teamet lever og ånder for at connecte folk. Aldrig mødt så passioneret service.

13. Januar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft nogle fantastiske…

Jeg har haft nogle fantastiske oplevelser med Shouter til hjælp af både afhentning og afhængning af et TV . Jeg har også haft stor glæde af deres hjælp til samling af et Ikea skab..

Video shoot og tilrettelæggelse 🎥

Klasse service!

Smed et shout på deres site, og blev connected med en do'er, før jeg vidste af det.

Kvaliteten af arbejdet var i top, og jeg kan kun anbefale andre at give det et skud.

Det er i hvert fald ikke sidte gang jeg shouter 📣

Som doer hos Shouter.dk

Som doer hos Shouter.dk
En simplificeret brugerflade der gør dialog imellem shouter og doer let, og dermed brugeroplevelsen for begge parter god - happy days
Jeg forsætter uforbeholdent mit samarbejde

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor anbefaling til hverdagens…

Stor anbefaling til hverdagens udfordringer.

Som den handyman jeg ikke er, havde jeg brug for en hjælpende hånd til opsætning af nogle hylder og ved hjælp af Shouter fik jeg lige den assistance, jeg havde brug for! I løbet af nogle få timer var alle hylder oppe og hænge og det ser bare kanon ud!

Super let, enkelt og utrolig bekvemt.

En varm anbefaling herfra!

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr