Ud over et levende community, hjælpsom support, konstant udvikling, generelt god karma og at du ikke er bundet på hænder og fødder...så beviser Shoporama virkelig sit værd når det gælder hastighed og... Mehr ansehen
Jeg flyttede Tildinhund fra et andet system til Shoporama, og supporten var med hele vejen. Jeg fik kæmpe hjælp, og alt blev håndteret så smertefrit som muligt. Det gav en tryg overgang, og jeg s... Mehr ansehen
Har haft 2 webshops kørende på shoporama platformen og var 200% tilfreds. Hastigheden var den bedste på markedet, backend-interfacet var nemt og fungerede bare, fuld frihed på design (html+css), nem o... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
God service, nemt at arbejde med
Jeg har nu haft min webshop gennem Shoporama i nogle år, og i forbindelse med en nylig opgradering af shoppen, har jeg trukket rigtig meget på Morten, da jeg ikke er noget geni i fht. kodning og "computersprog". Kombinationen af, at Morten har skabt et intuitivt system på dansk til at bygge og styre en webshop samt Mortens altid hurtige hjælp og vejledning, så kræver det ikke en hel uddannelse i kodning at drive en webshop.
Og så er det bare et kæmpe +, at man skriver med et ægte menneske der taler dansk, når man har brug for hjælp til noget.
Mange tak til Shoporama.
Mange tak til Shoporama for at guide mig igennem opsætning mm. til min nye ølshop Humledrik.
Platformen er stabil, overskuelig og lynhurtig
Der er mange spændende funktioner, som er indbygget i det tema jeg har valgt og som jeg glæder mig til at gøre brug af til min ølshop
Ønskeliste
Nyhedsbrev modul
Oplysende statistikker
POS system med lager funktion.
Blog Modul
og meget meget mere, tjek det selv ud.
Supporten som er på dansk, er hurtig, kompetent og imødekommende, og man føler sig godt hjulpet, når der opstår spørgsmål..
Kan varmt anbefales hvis man vil i gang med webshop
Susanne
Humledrik
Bed and Beer Fyn
Fantastisk hjælp ved flytning af webshop
Det gav en tryg overgang, og jeg stod aldrig alene med spørgsmål eller udfordringer. En virkelig positiv oplevelse.
Heidi — Tildinhund
Stabil og brugervenlig webshopplatform
Stabil og brugervenlig webshopplatform
Vi har Butik Rikke kørende på Shoporama og er rigtig tilfredse. Platformen er stabil og overskuelig, og gør det nemt at drive en professionel webshop.
Supporten er hurtig, kompetent og imødekommende, og man føler sig godt hjulpet, når der opstår spørgsmål.
En webshopløsning vi trygt kan anbefale.
— Butik Rikke
Jeg oplever en elendig support
Jeg oplever en elendig support - svartider på mellem 10 og 30 dage. Der bliver kun svaret på 1 eller 2 spørgsmål, hvorefter jeg må spørge igen og igen.
Aftaler om telefonsupport - foreslået af Shoporama - bliver ikke overholdt. Jeg har siddet klar ved telefonen hele 3 gange og er blevet brændt af.
Jeg bliver kun, fordi alle varer et tastet ind i systemet, min primære omsætning kommer fra min fysiske butik og jeg er dum nok til at tro på, at det bliver bedre.
Hurtig dansk support og god platform.
Vi har nu brugt Shoporama i +3 år og er meget tilfredse med platformen. Brugervenligt system med lynhurtig dansk support. Systemet integrerer fint med andre platforme f.eks. Klaviyo og Profitmetrics.
Derudover er vores webshop hurtig og Shoporama har et fint netværk af programmører tilknyttet.
Har brugt Shoporama nu i 5 år
Har brugt Shoporama nu i 5 år. Er fuldt ud tilfreds med systemet. Har netop valgt at opdaterer vores webshop, og her faldt valget igen på Shoporama.
Fantastisk og lynhurtig support
Fantastisk og lynhurtig support.
Systemet er nemt og brugervenligt at finde rundt i og du har adgang til alle de tekniske ting ift. SEO etc.
Vil klart anbefale Shoporama.
Shoporama er ikke kun et shopsystem
Jeg startede ud på Shoporama i 2014, og har efter sigende den ældste shop (CymbalONE) online idag.
Shoporama er ikke kun et shopsystem. Det er et community. Det er muligheden for at lære, dele og møde nye mennesker - hvis man har lyst.
Shoporama er et lille firma, og det har flere gange gjort det muligt at få implementeret små tweaks og ændringer i systemet - nogle gange på bare 15 min. (ikke at det bare er noget man gør, men er forslaget godt nok bliver der altså lyttet).
Det eneste jeg kunne ønske mig bedre er brugervenligheden i backend. Det er lidt af en jungle at finde rundt i, selv efter snart 10 år. Til gengæld er systemet hurtigt, SEO-venligt og stabilt.
Supporten er ikke bare god, den er sommetider også sjov 😆
Bedste anbefalinger herfra!
Shoporama er et virkelig godt shopsystem !
Shoporama er et virkelig godt shopsystem. Så kunne man give mere end 5 stjerner, så fik de også det!
Vi flyttede playshop.dk til Shoporama platformen fra en Prestashop løsning i efteråret 2021, og har ikke fortrudt eller haft nogen former for tvivl efterfølgende. Vi har i dag en super hurtigt, og 100 % up to date webshop. Alt i forhold til SEO er gjort let, så det er bare at få noget kaffe i kruset, og komme i gang med det der virkelig gør en forskel.
Shoporama indeholder alt hvad du skal bruge for at blive en succesfuld e-købmand. Der er virkelig tænkt på selv de mindste ting, og alt er ret let at tilgå. Herunder også alle de indbyggede integrationer til en lang række af de 3. softwareapplikationer, man normalt bruger i en onlineshop. Så gør dig selv den tjeneste, at tjekke deres lange liste over features, for den er god nok ;)
Vi kontaktede Shoporama, som hjalp os med at finde en designpartner til vores behov. Selvfølgelig koster det lidt penge at få designet en webshop efter eget ønske, men alt i alt har det været alle pengene værd. Der findes også flere gratis skabeloner, men er du allerede i gang med en webshop (som playshop.dk - siden 2015), så er en designpartner klart den letteste og hurtigste vej til komme i gang med et platformskifte til Shoporama.
Tjek evt. playshop.dk ud – Vores site er lavet til en pris, de fleste kørende shops brude kunne betale.
Nicklas Bak
playshop.dk
Greenharmony.dk skiftede fra Magento…
Greenharmony.dk skiftede fra Magento til Shoporama 2021, og den beslutning har vi ikke fortrudt et sekund. Backend er super brugervenligt og systemet kan det hele.
Er man er i tvivl om det mindste, så er der altid masser af både kompetent, hurtig og gratis hjælp at hente fra det store hjælpsomme broderskab af Shoporama-webshopejere. Det er faktisk virkelig imponerende, så stærkt et community, der er bygget op omkring dette webshop-system.
5 stjerner og den varmeste anbefaling herfra!
Lækkert system
Lækkert system, god support og flinke folk.
Hos Børn i balance har vi med stor glæde brugt Shoporama gennem 5-6 år. Vi imponeres stadig over det community der er skabt blandt brugerne. Hastighed på shoppen er meget imponerende
Hos Børn i balance har vi brugt Shoporama platformen i 5-6 år. Vi kom fra en anden hosted løsning, men faldt hurtigt for den no nonsens tilgang Shoporama er mester i.
Der er en dejlig intuitiv tilgang til funktionerne i shoppen og der er som regel ikke langt fra en bruger ide til udførelse - så længe det ikke går ud over hastigheden. For er der noget Shoporama holder sig for øje er de hastigheder man kan få ud af shoppen.
Har vi så noget tilfælles os der bruger Shoporama - ja, det har vi. Vi har en fælles FB gruppe hvor der ikke er langt fra spørgsmål til hjælp. Der er hyggelige og udbytterige symposier, temadage, fælles arbejdsdage etc. Som ny bliver man hurtigt optaget i familien.
Vi kan kun anbefale Shoporama
Vi er flyttet over til Shoporama fra en…
Vi er flyttet over til Shoporama fra en anden webshop udbyder og vi er bare fuldt ud tilfredse. Det er et meget nemt og brugervenligt system for både os og vores kunder. Så vi kan kun anbefale andre Shoporama.
Shoporama - et super shopsystem.
Efter en del research omkring shopsystemer faldt mit valg på Shoporama, da jeg tilbage i 2017 startede min webshop op. Et valg som jeg på intet tidspunkt har fortrudt.
Selv uden nogen erfaring overhovedet ift. ecommerce
så er systemet let at komme i gang med, da det er super intuitivt at bruge.
Systemet er udviklet til e-handel og man får en masse ting foræret ift. arbejdet med SEO mv. med de mange features, der er indbygget i systemet. Mangler man en specifik funktion, så kan det ofte hurtig kodes. I den forbindelse er der er altid god hjælp at hente både hos supporten og de udviklere, der arbejder med systemet.
Ud over alle de tekniske fortræffeligheder, så får man med en Shoporama shop også mulighed for at blive en del af et helt fantastisk netværk. Her er der altid mulighed for at få hjælp til konkrete problemstillinger samt sparring og vidensdeling ift. de udfordringer man møder som selvstændig.
Mette, Gladegaver.dk
Verdens Bedste Shopsystem
Da jeg stod overfor at skulle vælge shopsystem til Feststemning.dk, var der ingen tvivl om, at det skulle være Shoporama. For en person som mig uden teknisk snilde er det super brugervenligt, overskueligt og let tilgængeligt. Dertil kommer en support, der altid svarer hurtigt og knivskarpt tilbage samt et velfungerende Shoporama-community med andre Shoporama-brugere på Facebook, hvor ingen spørgsmål er for små eller dumme, og hvor hjælpen altid er nær. I mine øjne er det verdens bedste shopsystem!
Helt ærligt
Helt ærligt, så er det vanskeligt, at give en "almindelig" bedømmelse, som er som de anmeldelser man normalt kender.
Der er to dele af Shoporama (de to altafgørende dele), som man køber ind på - men særligt én, som er del 2.
1) En shop-platform, hvor man rent SEO-mæssigt/hastighed-mæssigt ud-af-boksen har en fordel frem for mange andre kendte shop-platforme.
Udover hastighed, høj stabilitet uden udfald og en super god support - så lyttes der ikke mindst til shopejernes behov (og de implementeres!). Og der er absolut ingen fine fornemmelser hos ejerne - det er nok det jeg bedst kan li' - sammen med del 2.
2) Et webshop-community uden sidestykke - som de fleste i marketing-branchen sukker efter.
Et community hvor vi ikke kun udveksler idéer og giver feedback. Vi mødes som venner, hjælper og støtter hinanden i at blive bedre, tjene mere og ha' det godt.
Shoporama er ligeså meget en bevægelse, som en forretning - hvis man ønsker det :)
Skal det uddybes/bakkes op, så kontakt én (evt. mig) som har haft en Shoporama-shop i flere år. Eller én af de mange brancheeksperter, som har været foredragsholder på en af de mange workshops, der afholdes året rundt.
Just my 2 cents :)
Vi er vildt glade for Shoporama
Vi er vildt glade for Shoporama!
Vi skiftede fra en woocommerce hjemmeside over i Shoporama - og det gjorde da livet noget nemmere. Den hjælp vi har fået her, er langt mere end hvad vi ville have haft råd til et andet sted. Systemet kører upåklageligt, og er nemt at finde ud af, selv for to tøser som aldrig har drevet webshop før.
Vores eksponering steg eksplosivt, fra det øjeblik vores hjemmeside var flyttet over til shoporama.
Vil anbefale det til enhver tid :-D
Skide godt system
Efter en god del tid er vi endelig kommet over til ShopOrama og det er vi fuldt ud tilfredse med! Det er blevet meget nemmere mht. support af webshop og vi kan nemmere åbne nye webshops end vi kunne før. Vi vil helt klar anbefale ShopOrama til alle som vil noget indenfor E-handel!
ShopOrama er den perfekte platform
ShopOrama er det perfekte webshop system for min forretning. Jeg skiftede for et par år siden fra WooCommerce, og har ikke set mig tilbage siden. At komme på ShopOrama har både styrket min forretning og mit netværk, gennem til dels et lækkert, lynhurtigt og spækket shopsystem. Og til dels gennem de gode arrengementer og events som jeg har deltaget i i ShopOrama regi.
Jeg vil anbefale ShopOrama til alle der tager deres webshop seriøst.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.