LB Truck Service ApS / Shoplbtruck Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ekstraordinær service. Efter at jeg havde bestilt en stabler, forsøgte LB Truck at kontakte mig på alle de telefonnumre, de kunne finde på mig for at minde mig om, at jeg var meget tæt på ordrestørrel... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Der var meget lang ventetid på den palleløfter jeg havde bestilt, men jeg blev ringet op dagen efter min bestilling og informeret om at det var uvist hvornår den ville komme på lager. Efterfølgende er... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering af el-stabler. Stableren manglede godkendelse klistermærke hvorefter LB Truck sendte en mand ud med det samme- meget hjælpsom og hjalp tilmed med godkendelse af vores anden el-stabler.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en pallerløfter, billig pris, virker som go kvalitet, der over også rigtig hurtigt levering, dog fik jeg ikke besked om leverings dato/tidspunkt men heldigvis var konen hjemme da vognmand kom... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

LB Truck Service beskæftiger 13 medarbejdere – flere som har arbejdet med trucks i 30 år. Den store erfaring er selvsagt en fordel for vore kunder, og vi er stolte af løbende at have udvidet både kompetencer, services og produktkataloget i årenes løb.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bestilte en pallerløfter

Bestilte en pallerløfter, billig pris, virker som go kvalitet, der over også rigtig hurtigt levering, dog fik jeg ikke besked om leverings dato/tidspunkt men heldigvis var konen hjemme da vognmand kom forbi.

22. März 2023

Hej Mogens
Tusinde tak for din dejlige tilbagemelding, vi sætter stor pris på at det er let at bestille og en god service og hurtig levering af jeres ordre er altid af højeste prioritet. Det er vildt fantastisk med alle disse stjerner, snart har vi rækken mere end fyldt med 5 dejlige stjerner ? Tak for nu.

Hej Jan
Tusinde tak for din flotte tilbagemelding, vi sætter en ære i service og hurtig levering af ordrene. Det er vildt fantastisk med alle disse stjerner, snart har vi rækken fyldt med 5 dejlige stjerner, gad vide om man kan opnå en ekstra ? Tak for nu.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering. Vh. Ulrik

1. März 2023

Antwort von LB Truck Service ApS / Shoplbtruck

Tak for din super dejlige tilbagemelding Ulrik, nu må vi snart ha rækken fyldt med 5 dejlige stjerner. Tak for denne gang;)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, personlig service samt god information med et strejf af lokal patriotisme - rigtig god ide med vedlagt reklame for FUR ved levering - Kan bestemt anbefales...

11. Oktober 2022

Alt var helt fint 👍

6. September 2022

Antwort von LB Truck Service ApS / Shoplbtruck

Tusinde tak for din anmeldelse Addy, og endnu en hel håndfuld stjerner, det kan ikke blive bedre.
Vi ser frem til dit næste besøg i vores shop.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service ved henvendelse til…

God service ved henvendelse til butikken. Hurtig afsendelse og en supergod vare

17. August 2022

Antwort von LB Truck Service ApS / Shoplbtruck

Mange tak for din anmeldelse Henrik, og en hel håndfuld stjerner, det kan ikke blive bedre.
Vi ser frem til dit næste besøg i vores shop igen.

Rigtig god oplevelse!

Fin pris, fin palleløfter og hurtig service!

8. August 2022

Antwort von LB Truck Service ApS / Shoplbtruck

Tak for din flotte tilbagemelding, snart har vi rækken fyldt med 5 dejlige stjerner, gad vide om man kan opnå mere end 5 ? Tak for nu.

Antwort von LB Truck Service ApS / Shoplbtruck

Hej Nicolaj godt at høre, vi er altid glade for de mange flotte stjerner som i alle giver os, vi ser frem til dit besøg igen på vores shoplbtruck.dk Mvh Olav

Super sted at handle

Super sted at handle - klart et sted at anbefale

23. Februar 2022

Antwort von LB Truck Service ApS / Shoplbtruck

Tusinde tak for din anmeldelse, med en hel håndfuld stjerner, det kan jo ikke blive bedre.
Vi ser frem til at du besøger vores shop igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og en gratis kasket med i…

Super service og en gratis kasket med i købet👍🏻🙂!

16. Februar 2022

Antwort von LB Truck Service ApS / Shoplbtruck

Mange tak for din anmeldelse, med en hel håndfuld stjerner, det kan ikke blive bedre.
Vi ser frem til at du besøger vores shop igen.

Olav fra LB Truck Service.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr