Hurtig levering og den hyggelige lille notits og ikke mindst Skipperpiben, den var dog forsvundet fra bordet, da jeg havde monteret fyret hahaha. Jeg er dog ikke imponeret af den lille switchmode p... Mehr ansehen
Fantastisk kundeservice og fra man bestiller sine varer er det lige før de er fremme dagen efter. Selv om du har spørgsmål til produktet, og man ringer til kundeservice, og han var optaget og ikke kun... Mehr ansehen
Trods I anbefalede mig et fyr der skulle kunne dække behovet på en 60f båd, men ikke kunne blæse helt frem til min forreste kahyt på min 47f båd trods mine varmerør og samlinger er som de skal være, f... Mehr ansehen
En rigtig fin butik her handler jeg igen, samtidig anbefaler jeg gerne jeres butik. Jeg har handlet 2 gange dog vil jeg huske den første pakke der kom med en Lakridspipe i og anden gang som den bedst... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Shop12volt finder du et bredt udvalg af produkter inden for 12 volt løsninger, dieselfyr/oliefyr, vandvarmer, solcelleanlæg og små vindmøller – ideelle til både, autocampere
Vandværksvej 9, 5400, Bogense, Dänemark
- info@shop12volt.dk
- shop12volt.dk
Fin Service her handler jeg igen
Fin Service her handler jeg igen, samtidig anbefaler jeg gerne jeres butik.
Jeg har handlet 2 gange dog vil jeg huske første gang som den bedste, i første pakke lå et vistkort personlig skrevet samt en dejlig lakridspibe 👍☺️ i anden forsendelse var lakridspiben ikke med sikkert en forglemmelse 😉😅

Meget hjælpsom
Meget hjælpsom, venlig og hurtig betjening - kan anbefales 👍

Hurtig og professionel betjening
Hurtig og professionel betjening, og afsendelse af varen,kan kun varmt anbefales.

Super forløb
Super forløb, alt som aftalt og med gode råd med på vejen. Har købt et Autoterm 5kw, det kører super og med nem installation.
De bedste anbefalinger til Martin og shoppen

Super godt produkt
Super godt produkt, kan anbefales.
God virksomhed der er der for dig hvis der er problemer.

Antwort von Shop12volt ApS
Hurtig og komplet ekspedition.
Lagde en ordre lørdag eftermiddag, ordren blev afsendt søndag, og jeg modtog pakken mandag. Flot og hurtig ekspedition, alt efter aftalen. Klar anbefaling herfra.

Fantastisk service niveau
Fantastisk service niveau ! Ville gerne se fyret inden køb og det var selvfølgelig ingen problem. God og kompetent vejledning, endda sms med link til isolering til rørene ! :) Kan kun anbefale at købe dine fyr her !

Antwort von Shop12volt ApS
Der er bare god service 👍👍

Antwort von Shop12volt ApS
Personligt firma der gør lidt ekstra ud af købsoplevelsen
Hurtig levering, god pris på varmeblæseren og det bedste var en håndskrevet hilsen bag på visit-kortet.
Skønt med et personligt firma der gør lidt ekstra 👌

Antwort von Shop12volt ApS
utrolig hjælpsom og hurtig levering og…
utrolig hjælpsom og hurtig levering og virker somom de har styr på deres produkter hvis man spørger ind til noget

Antwort von Shop12volt ApS
Fremragende service fra martin ingen…
Fremragende service fra martin ingen ballade.. lakrids piberne er den femte stjerne..
Mvh.. ordre.nr #99

Antwort von Shop12volt ApS
Hurtig levering, på en søndag.
Kan klart anbefales herfra

Antwort von Shop12volt ApS
Det var veldig oversiktlig nettbutikk…
Det var veldig oversiktlig nettbutikk og varene ble raskt ekspedert så jeg er veldig fornøyd med servicen

Service via tlf var prima
Service via tlf var prima
Lynhurtigt levering
Produkt som beskrevet
Perfekt handel

Antwort von Shop12volt ApS
Havde i dag besøg af Martin og hans…
Havde i dag besøg af Martin og hans søde kone , Martin havde hjulpet mig med at monterer fyr I vores lm27, jeg kunne ikke få fyret til at gå på appen på telefonen, dette var Martin mand for , jeg har aldrig oplevet så god kundeservice før, det er dog det videste. Kan kun anbefale shop12wolt.

Antwort von Shop12volt ApS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.