ShoeLine Bewertungen 128

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fra første skridt ind hos ShoeLine kunne jeg mærke positiv energi og varme. Hurtigt blev jeg imødekommet med et velkommen til og service på højt plan, der fik mig til at føle her ville jeg gerne være... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig god første gangs oplevelse. Min pakke kom meget hurtig og var pænt pakket ind osv. kan sagtens handle der igen. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kunne man give flere stjerner, havde jeg gjort det. SÅ god service! Jeg havde bestilt en frakke, leveringen gik virkelig hurtigt og derefter var jeg virkelig positivt overrasket. Man kan se Dian... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service. Havde skrevet min e-mail adresse forkert, og skrev til kundeservice sent om aftenen for at gøre opmærksom på dette - 10 min. Efter var den rettet, med en tilhørende sød besked. D... Mehr ansehen

1. Schuhgeschäft
  2. Geschäft für Modeaccessoires
  3. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

SHOELINE er en ægte familievirksomhed, der er drevet af mor og datter. Det har i mange år været en stor drøm at starte en fælles virksomhed, deraf salg af sko, tøj og livsstilsprodukter. Da chancen derfor bød sig for, pr. den 1/11-2022 at overtage den etablerede og anerkendte butik i Egedals Centret, så gik det pludselig hurtigt. Med Dianas sans for kvalitet/mode, Pernilles erfaring med Sociale Medier (uddannet Multimediedesigner) er vi overbeviste om, at vi kan tilbyde de helt rigtige varer til vores kunder VISION Det er vores ambition, at skabe en virksomhed med de bedste varer, den bedste kundeservice og de bedste muligheder for at handle.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Super hurtig forsendelse

Super hurtig forsendelse. Jeg fik de smukke sko dagen efter jeg havde bestilt og fik ovenikøbet en lille ekstra gave med.

15. Oktober 2025

Kære Lene

Mange tak for dine fine 5-⭐️, de er super værdsat hos os. Dejligt at du værdsatte vores lille ekstra gave :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fede sko og hurtig levering

Fede sko og hurtig levering. Super nemt. Og fik endda en sød håndskrevet besked og en hårelastik med - tusind tak!

16. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære dig

Tusind tak for din positive 5-⭐️ anmeldelse af os - den sætter vi enormt stor pris på💖

Service helt i top

Smil og kundebenlighef

8. Juli 2025

Kære Lone

Tusind tak for din positive anmeldelse - den er virkelig værdsat😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig god første gangs oplevelse

Rigtig god første gangs oplevelse.

4. Juli 2025

Kære Maria

Mange tak for din så fine anmeldelse - den betyder rigtig meget for os💖 Dejligt at høre om den hurtige levering, og at pakken levede op til dine forventninger.

Smilende hilsner fra Diana og Pernille

6. Juni 2025

Kære Anja

Tusind tak for dine fine 5-⭐️, de er virkelig værdsat hos os.

Mega god service

Jeg fik et håndskrevet kort, som jeg syntes var mega sødt og personligt! Jeg bestilte mine stølver som jeg er rigtige glade for og de kom dagen efter😇

26. Mai 2025

Kære Mathilde

Mange tak for din super fine anmeldelse af os - den er virkelig værdsat. 💖 Skønt at høre at du er glad for dine fine støvler samt vores hurtige levering.😍

Virkelig god oplevelse☺️

Virkelig hurtig levering - der gik kun 2 dage til jeg modtog min pakke😍 Fik endda også en håndskrevet besked og en lille gave med☺️ Kan klart anbefales!🩷

3. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Viktoria

Tusind tak for din fine anmeldelse af os - den betyder enormt meget.💖 Dejligt at høre at du værdsatte vores hurtige levering samt personlige besked.☺️

Hurtig og fin ekspedition

Hurtig og fin ekspedition, tak for det ;)

23. Mai 2025

Kære dig

Tusind tak for din 5-⭐️ anmeldelse af os - den er virkelig værdsat.

Alt ok herfra

Alt ok herfra

9. April 2025

Kære Bettina

Mange tak for dine fine 5-⭐️, de er super værdsat hos os.

Fantastisk

Fantastisk
Mega søde😍

1. April 2025

Kære Gry

Tusind tak for din søde anmeldelse af os - den værdsætter vi super meget og bringer smilet frem hos os, tak. 💖

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mangelfuld information om returnering af varer

Mangelfuld information om returnering af vare.

28. März 2025

Kære Ca!

Tak for din anmeldelse, omend vi synes den er noget hård.

Du begrunder din anmeldelse med at der mangler information omkring returnering af vare.

På vores hjemmeside står alt omkring returnering og der skulle også meget gerne ligge en vejledning i hvordan man returnerer, i forsendelsen.

Ligeledes kan man købe en returlabel på shoppen.

Vi har dog ikke et automatisk system, da vi “heldigvis” har meget få returneringer og beklager hvis det er dét der har trigget din 1-stjernede anmeldelse og det har været til gene for dig.

Vi prøver ellers på at gøre os umage med alle vores ordrer og gøre handleoplevelsen ekstra fin.
Vi håndskriver en hilsen samt vedlægger en lille gave, som tak for tilliden ved at handle hos os.

Specifikt for din ordre, overførte vi pengene til din konto, samme dag vi modtog returneringen. Synes ikke det kan gøres hurtigere.

Som du kan læse på alle de andre anmeldelser vi har modtaget, er vi slet ikke vant til at få 1 stjerne - har faktisk udelukkende modtaget 5-stjerner og derfor gør denne lidt ondt på vores faglige stolthed, men én gang skal jo være den første.

Synes du, modsat os, at den er berettiget, så accepterer vi den naturligvis.

Smilende hilsner fra Pernille
medindehaver af Shoeline by Canille

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lyn hurtig afsendelse af bestilte vare

Lyn hurtig afsendelse af bestilte vare, med en lille ekstra gave👍

31. März 2025

Kære Birgitte

Mange tak for din skønne 5-⭐️ anmeldelse af os. Dejligt at høre, at du værdsætter vores hurtige afsendelse og ekstra lille gave 🤗

Lyn hurtig evering

Bestilte min vare fredag eftermiddag, og lørdag formiddag lå den klar i pakkeshop. Varen var præcis, som forventer

18. März 2025

Kære Pia

Tusind tak for din fine anmeldelse - den er virkelig værdsat. Skønt at høre at leveringen gik hurtigt og varen var som forventet 🤗

Super tilfreds

5. März 2025

Kære Poul

Mange tak for din 5-⭐️ anmeldelse af os - den sætter vi enormt stor pris på.

Smilende hilsner fra Diana & Pernille

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr