She Stands Bewertungen 66

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Opnieuw prachtige sieraden van She Stands. Heb nu ringen gekocht, ze zijn heel mooi en fijntjes en goed te combineren! En het hartjesarmbandje voor mijn kleindochter. Zo blij ook weer met deze sie... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtig kettinkje ontvangen, precies zoals op de website staat. Via mail contact gehad over het aanpassen van de lengte, super service!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit was mijn vijfde bestelling bij She Stands. Ik ben nog steeds zo tevreden met alle sieraden die ik heb gekocht, ze blijven mooi en tijdloos! Communicatie was ook super fijn toen ik mijn geperson... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Blij met mijn goldfilled oorringen van Shestands! De kleur is en blijft mooi. Ze waren mooi verpakt en ik gebruik het doosje nog steeds. Dank Lonneke!

Unternehmen hat geantwortet

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Mooie stijlvolle sieraden

Mooie stijlvolle oorbellen. Goede en mooie kwaliteit. Je krijgt echt waar voor je geld!

19. Juli 2024

Antwort von She Stands

Dank je wel, Annemarie! Veel plezier met de oorbellen :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel blij met mijn mooie ketting

Heel blij met mijn mooie ketting! Snelle levering en prachtige kwaliteit. Hoop er jaren plezier van te hebben.

13. Juni 2024

Antwort von She Stands

Fijn om te horen! Ik hoop dat je inderdaad heel lang plezier van de ketting zult hebben :)

Geweldig!

Geweldig!
Snelle communicatie en verzending. Heel persoonlijk en prachtige sieraden! Zou het iedereen aanraden

15. Mai 2024

Antwort von She Stands

Dank je wel, Veronique! Veel plezier met de sieraden :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne communicatie en prachtige sieraden

Snelle levering, fijne communicatie.
Ontzettend mooie sieraden en ontzettend fijn geholpen. Verrast met een prachtige ketting en armband na de geboorte van onze dochter. Als kers op de taart is zelfs speciaal voor mijn dochter hetzelfde armbandje gemaakt.

1. Mai 2024

Antwort von She Stands

Jaa, zo bijzonder dat ik deze sieraden voor jou en jouw dochtertje mocht maken! Bedankt voor de mooie review :)

Workshop sieraden maken

We hadden SheStands gevraagd voor een workshop sieraden maken voor een Vrijgezellenfeest. Dit was helemaal tot in de puntjes voorbereid door Lonneke. Wat een top ervaring! Lonneke helpt je goed van te voren door keuzes te geven & tijdens de workshop is er ook een mogelijkheid tot verandering van je van te voren bedachte idee!

Kortom, een super leuke ervaring en echt aan te bevelen.

11. Mai 2024

Antwort von She Stands

Superbedankt voor deze mooie review, Anika! Het was erg leuk om de workshop voor jullie te verzorgen :)

snelle levering

snelle levering, lief kaartje, snel geld retour.
Mooie sieraden.

15. April 2024

Dank je wel! :)

Alles perfect! Love my earrings

Super mooie oorbellen, snel en vriendelijke reactie op instagram berichten en super snel verzonden :) Ik ben er echt super blij mee! De beste zelf-verjaardagscadeautje :)

26. Februar 2024

Superfijn om te horen, Ane! Zo leuk om jezelf een cadeautje te geven <3

Sieradenset bruiloft: WAUWIE!

Prachtige sieradenset voor mijn vriendinnetje (bruid) besteld, heel blij mee! Echt prachtig! Snel verzonden en leuk verpakt!

15. Februar 2024

Antwort von She Stands

Jaa, ZO leuk Lisa! Thanks voor de mooie review :)

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring! Goed geholpen en mooie armband!

5. Februar 2024

Antwort von She Stands

Thanks Bram! Leuk dat ik het armbandje voor jullie mocht maken :)

Prachtkwaliteit!

Prachtige sieraden die ook nog eens een cadeautje zijn om uit te pakken. Je merkt dat Lonneke echt tijd en liefde in haar sieraden, klanten en bedrijf stopt. Ik draag de oorbellen elke dag en ze blijven super mooi!

14. Januar 2024

Een mooi site

Een mooi site
Fijn contact gehad over een verandering van het sieraad

22. Dezember 2023

Antwort von She Stands

Dank je wel, Willy! Veel plezier met het armbandje :)

She Stands

Prachtige mooie sieraden die ik elke dag met veel liefde draag.

29. November 2023

Jaa, te leuk! Heel veel plezier er nog mee <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nadat een pipoorbel was kwijt geraakt…

Nadat een pipoorbel was kwijt geraakt heb ik contact met het bedrijf gezocht ze boden me gelijk een nieuwe oorbel aan en deze heb ik inmiddels ontvangen super wat een service .

14. Dezember 2023

Antwort von She Stands

Hi Agnes, veel plezier weer met de oorbellen! :)

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr