Shenmen Akupunktur Bewertungen 124

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået behandling hos Shenmen Akupunktur igennem mange år. Har haft flere skader og problemer som behandler Anders altid har klart at finde en løsning til. Anders er en yderst kompetent akupunktør.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg lider af en kronisk gigtsygdom og har prøvet mange typer behandling - også flere forskellige akupunktører. Men Anders´ behandlinger er de mest effektive jeg har prøvet. Voldsomme inflationer... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har gennem tiden prøvet 4-5 forskellige akupunktører. Anders er helt klart ham, jeg kan anbefale varmest. Han har gennem tiden hjulpet mig med mit knæ, søvnproblemer, immunforsvar, hoste, øret m.... Mehr ansehen

1. Akupunkturklinik
  2. Alternativmediziner
  3. Klinik für traditionelle chinesische Medizin
  4. Klinik für Schmerztherapie

Vom Unternehmen geschrieben

I Shenmen Akupunktur lægger jeg meget vægt på den nære kontakt med patienten og igennem en kinesisk korrekt diagnose at give dig den bedst mulige behandling. Jeg har mere end 15 års erfaring og er uddannet i København, Kina, Tyskland, England og Israel. Mit speciale er stress, angst, søvnløshed og muskulære lidelser samt meget andet.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Effektivt og behageligt

Har været her flere gange, med forskellige problemer, og har altid været en rigtig god oplevelse.
Anders, er utrolig imødekommende og ærlig omkring hvad han kan hjælpe med.
Kan bestemt anbefale.

19. Oktober 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Acupuncture you can trust!

Anders has helped me at different stages with back pain, preparing for pregnancy or just restoring my body’s balance. He is professional, reliable and always listens. I would highly recommend acupuncture with Anders.

24. Juni 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig dygtig - Super behagelig!

Anders fra Shenmen er ikke kun super behagelig men også utrolig dygtig! Han har hjulpet mig flere gange. Sidst smed jeg krykkerne efter første behandling(!) for en hårdt forvredet ankel som jeg slet ikke kunne støtte på da jeg gik ind af døren.

28. Mai 2020

Han er sit fag bevidst!

Anders er den bedste Akupunktør. Nogle gange, når jeg ligger på briksen med nåle, kan jeg mærke, at behandlingen allerede virker der!
Jeg vil varmt anbefale Anders!

20. Mai 2020

Competent, friendly and effective

I Think Anders really has the talent to make feel people welcomed, listened and taken care of. Even in English! His Clinique is really charming and reflects his energetic personality. I can only recommend paying him a visit right in the heart of Nørrebro.

12. Mai 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anders er en utrolig dygtig og…

Anders er en utrolig dygtig og behagelig behandler. Den akupunktur jeg har fået har hjulpet mig igennem svære perioder med frustration og sygdom. Jeg oplever altid et energiløft når jeg går derfra, og kan mærke det arbejder videre i dagene efter.

25. Februar 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Behandlingerne har gjort en kæmpe forskel. Mine bedste anbefalinger.

Jeg har kæmpet med gentagende hjernerystelser og følgebivirkninger, men effektive behandlinger hos Anders/Shenmen Akupunktur har gjort en kæmpe forskel for mig. Behandlinger der har gjort, at jeg meget kunne vende hurtigt tilbage til en hverdag og mit arbejde. Anders er vanvittig dygtig og yderst behagelig. Særligt vil jeg påpege hans nærvær, indlevelsesevne og rolige forstående personlighed, der har gjort mig helt tryg i behandlingerne - og hjulpet mig igennem svære dage.
Siden jeg i 2017 blev ramt af hjernerystelse og piskesmæld, har jeg prøvet flere alternative behandlinger, men intet har været så effektivt som hos Shenmen. Tak Anders, mine bedste anbefalinger til dig!

19. Februar 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anders har behandlet mig for hovedpine…

Anders har behandlet mig for hovedpine ifm. en hjernerystelse og jeg kan varmt anbefale ham. Han er kompetent, forklarer hvad han gør og er meget grundig med at sætte sig ind i, hvad symptomer man har. Min hovedpine forsvandt efter en god håndfuld behandlinger og nålene, han satte i huden, satte med al tydelighed gang i systemet. Jeg var en smule skeptisk over for denne type af alternativ behandling, men jeg er blevet positivt overrasket over effekten af behandlingen.

18. Februar 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg lider af en kronisk gigtsygdom og…

Men Anders´ behandlinger er de mest effektive jeg har prøvet.
Voldsomme inflationer og spændinger er forsvundet efter få behandlinger. Ting hvor jeg normalt har måtte få blokader på hospitalet. Det er simpelthen så godt.
Ud over det føler man sig set og lyttet til.
Anders kan kun få mine bedste anbefalinger.

23. Januar 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Effektivt, troværdigt og absolut anbefalelsesværdigt!

Med bare to behandlinger lykkedes det Anders Thorhauge, at behandle et 'forstuvet' knæ, så jeg var i stand til at gennemføre konfirmationsfest samt efterfølgende rejse med konfirmanden til New York.

Ret fantastisk bedrift fordi jeg dårligt kunne støtte på benet før første behandling, og derfor var tæt på at aflyse rejsen til New York. Også værd at nævne, at jeg efter to behandlinger var i stand til at gennemføre en konfirmationsfest som blev holdt hjemme og hvor jeg selv stod for maden til 36 gæster.

Anders hjalp mig desuden med kontakt til akupunktør på Manhattan i fald jeg skulle få brug for behandling på rejsen. Det viste sig ikke at være nødvendigt, men meget betryggende at rejse med kontaktinfo. til kvalificeret behandler som forud tilkendegav, at hun var tilgængelig i de dage jeg evt. ville få brug for behandling.

Jeg har ikke tidligere erfaring med brug af akupunktur - altså lige fraset Frederiksberg Hospitals fødsels-igangsættende akupunktur, som jeg desværre må melde ikke havde den store effekt.
Besøget hos Anders og Shenmen virkede på mit knæ og skulle jeg få brug for smertelindring i anden sammenhæng, så ville jeg ikke tøve med at kontakte Shenmen for at høre, om det var noget som akupunktur kunne have en gavnlig indvirkning på.

19. Mai 2018

Highly Recommended

I had never tried accupuncture before going to Shenmen. I was in a desperate situation, having lost all my energy and an alarming amount of weight. Despite thorough hospital testing I had no diagnosis and no idea what to do to change my deteriorating condition.
Anders very quickly identified my symptoms as low kidney energy and after 4 sessions I am feeling much better and hopeful of a full and rapid recovery.
I am extremely grateful for the kind, professional and effective treatment and advice I received. I would not hesitate to recommend Shenmen to anybody.

7. März 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr