Jeg har tidl. fået lavet 3D læber af Sheila, jeg fik så mange komplimenter. Denne gang, fik jeg så udover touch up af læber, lavet øjenbryn (hairstrokes), og det ser fantastisk ud, det er som at få et... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Jeg fik lavet både hairstroke og powder brows flere gange. Resultatet er meget naturligt og flot, vil helt sikkert anbefale Shelicious til andre.
Har fået lavet Hairstroke bryn og Nano lips (3D-læber), resultat er meget flot og naturligt. Alt var bare så fint og betryggende, Sheila Brøndbjerg er yderst perfektionistisk og professionel. Ma... Mehr ansehen
Giver Shelicious mine varmeste anbefalinger. Klinikkens ejer er yderst professionel, og virkelig dygtig! Jeg valgte 3 behandlinger( 3D bryn, 3D læbe, designliner), og var meget tryg ift. den vejlednin... Mehr ansehen
For anden gang har jeg været SheLicious Excellence, hvor jeg har fået lavet mine bryn. Jeg kan varmt anbefalde dem! 🌸 De er meget dygtig og ved hvad de laver! Jeg er tryg, når jeg ligger mig i stolen ved Sheila og det kommer jeg til at gøre mange gange!
I had microblading done 2-3 years ago with Louise and the shape was so nice but she moved to another city and I needed a touch up so I decided to do a touch up with the owner of Shelicious in Aalborg....(big mistake!!!) My brows were looking ashy and she said I couldnt get microblading and that I should do powder brows to correct the color. I told her that I didnt want big brows if anything even smaller than what I already had and that I wanted ombre brows. When I looked at my brows after the touch up, I was in shock!!! They were biggg and uneven but she said I needed to wait 6 weeks for the brows to heal. I kept writing to her about it and I even went to see her because I was worried but she showed no empathy and was angry that I was bothering her about it. After some weeks my brows peeled off and I told her that the brows are not good, I told her that the brows are not only thick but I have two different brows, my right brow is s lot higher and thicker than the left brow and she didnt do the ombre brows I had asked for. To sum up, my brows look horrible, uneven and still ashy...a nightmare! But what does she do? She blocks me from facebook and says that she doesnt want to do the second touch up and bye! She blocked me so that I am not able to leave her a bad review. Is that the way she treats her customers when they are not satisfied? This behaviour is totally crazy, childish and she does not care about her customers.
It has been 7 weeks since she did my brows and they look horrible!!! Now I have to do several sessions of laser to remove what she did. This is the worse experience of my life. She takes no responsability for what she did and shows no sympathy. If you are thinking about doing your brows with her, I would say: dontttt do it!!!!! You will regret it!!!!
People used to tell me that my brows looked so perfect and how beautiful they were but now after her touch up people say: what happened to your brows???
Jeg har fået “nye bryn” hos Sheila og jeg er SÅ tilfreds med resultatet.
Da jeg kom ind på klinikken vidste jeg ikke på forhånd helt præcis hvordan de skulle laves, men Sheila hjalp mig med beslutningen og jeg er så glad for hendes vejledning.
Håndværket er i top 🤩 En behandler der ved hvad hun har med at gøre og forstår at læse kundens ønsker og ikke mindst ansigt.
Fantastisk arbejde og god behandling. Vil helt klart anbefale at få behandlinger der😍
Update:
Wow, næsten hvert eneste ord i Shelicious' svar til dette review er løgn... Hvor lavt kan man lige synke?
---
Jeg vil på det kraftigste anbefale alle, der vil have lavet permanent makeup, til at holde sig LANGT væk fra Shelicious.
Her er en kort opsummering af min forfærdelige oplevelse hos hende sidste år (jeg poster først mit review nu pga. corona og dødsfald i familien - men jeg synes, at sandheden skal frem!):
Jeg fik lavet 2 behandlinger hos hende: begge optegning af "hybrid bryn", på hendes anbefaling.
Behandlingen var EKSTREMT smertefuld - og jeg er på ingen måde ømskindet. Det var - uden overdrivelse - et sandt smertehelvede. Og indehaveren af Shelicious var bestemt heller ikke en positiv oplevelse: hun var direkte uvenlig, hilste ikke ved ankomst, ville ikke svare på spørgsmål inden behandlingen, og virkede generelt komplet uinteresseret i at give mig en god og tryg oplevelse.
Derudover blev resultatet absolut forrykt - jeg endte med to skæve, halvt optegnede bryn, som ovenikøbet også havde forskellige form og tykkelse! Det var vildt flovt at gå rundt med dem, indtil de var helet -- og for at gnide salt i såret, holdt hun hårdnakket på, at hun var fuldt ud tilfreds med resultatet, da jeg efterfølgende viste hende de helede "bryn": jo jo, de var skam 100%, som de skulle være, basta bum...
Okay..??
Totalt rådvild og ulykkelig søgte jeg efterfølgende råd hos flere andre danske permanent makeup-behandlere. Jeg viste dem mit resultat og fortalte dem, at jeg havde betalt 3.500 kr. for det. Jeg fik prompte at vide af dem alle, at jeg var blevet snydt på det groveste, og at de var dybt chokeret over, hvordan mine nye "bryn" så ud... Flere af dem undskyldte sågar på deres fags/professions vegne, fordi det "på INGEN måde er acceptabelt"...
Og de gav mig alle nogenlunde den samme forklaring på det forfærdelige resultat: nemlig at Shelicious flere steder havde lagt farven alt for dybt - hvilket også forklarer det voldsomme smertehelvede, hun udsatte mig for, ved at skære SÅ dybt + hvorfor jeg blødte så kraftigt, at hendes affaldsspand var fuld af vatklumper gennemvædet i mit blod + hvorfor farven så omvendt andre steder var 100% forsvundet, efter at brynene helede... (NB: de var forsvundet MEGET mere, end hvad man kan/bør forvente.)
De 5 behandlere understregede også, at man ALDRIG må skære og lægge farve så dybt ned i huden, som Shelicious gjorde ved mig, da det gør, at farven er næsten umulig at fjerne igen. Dette betyder, at man oftest - også i mit tilfælde - heller ikke kan bruge yderligere "tatovering" til at forsøge at rette op på det mislykkede resultat (som ellers er normen.) Forklaring: hårstråene (dvs. farven), der er lagt for dybt i huden, kan nemlig både være for tykke, for mørke, og/eller være formet forkert, til at de kan dækkes/rettes. Så i min tragiske situation havde jeg reelt set kun ét valg, hvis jeg ikke ville gå rundt med det grimme, mislykkede resultat - laser. Og det er desværre der, jeg endte: jeg var nødt til at få "brynene" fjernet med en (DYR) omgang laser. Og da min hud var helet, måtte jeg så betale for nye bryn hos en ORDENTLIG behandler. Jeg har regnet på det, og alt i alt endte dette mareridt med at koste mig lidt over 13.500 kr.!
13.500 kr. for noget, der skulle have været en sjælden selvforkælelse (til 4.000 kr. alt i alt), og noget, som jeg havde ønsket mig og sparet op til, i lidt over 4 år... Tusind tak, Shelicious.
Nå ja - også "tak" for den ubehagelige, afvisende og overlegne mail, som hun sendte til mig, da jeg fortalte hende, lige efter at brynene var helet, at jeg var virkelig ked af resultatet... Jeg fortalte hende også, at hele 5 af hendes kollegaer syntes, at det var et absolut forrykt resultat, og en skamfuld behandling, hun udsatte mig for. Hendes svar: ALLE 5 "er ikke uddannet ordentligt", hvis de ikke kunne genkende hendes overlegne talent + at jeg på det nådigste godt måtte komme ind igen og få brynene "rettet til" - for 500 kr. ekstra, selvfølgelig - selv efter jeg havde sagt, at jeg ikke havde tiltro til hende som behandler mere og derfor ikke ville tilbage... "Tak", fordi hun nægtede at vedkende sig sit ansvar for behandlingen og resultatet...
Konklusion:
Hvis I gerne vil have en god, positiv og tryg oplevelse, med et smukt resultat, anbefaler jeg absolut ikke Shelicious. Det har næsten været en direkte traumatiserende oplevelse...
Og! Dansk Kosmetolog Forening har siden oplyst mig om, at Shelicious åbenbart har en forsikring, der rent faktisk dækker mislykkede behandlinger som mine, uden at det koster behandleren en krone -- og alligevel valgte hun ikke at hjælpe mig ud af denne vildt ubehagelige situation, som hun bragte mig i. Det virker til, at hun vil hellere have hovmod og stædighed, end glade kunder, der både får gode resultater, og gode kundeoplevelser... Det er så skamfuldt.

Antwort von Shelicious
Hvis du skal have lavet permanent makeup, så skal du tage til Shelicious. Indehaveren er simpelthen så dygtig til at lave bryn, meget professionel og ved hvad det drejer sig om.
Jeg kunne aldrig finde på, at få lavet mine bryn andre steder end her.
Der er ærlig snak hele vejen igennem.
Endelig et sted hvor kvalitet og pris rent faktisk hænger sammen og man går glad og tilfreds ud af døren.
Jeg fik lavet mine bryn i december 2019. Yderst tilfreds.
Jeg oplever altid en god behandling hos Shelicious. Resultaterne er flotte og Sheila er ærlig omkring hvad man kan forvente . Jeg er kommet i klinikken fast i 3 år og får lavet mine bryn. Senest jeg besøgte klinikken oplevede jeg stor flexibilitet da jeg egentlig havde booket to behandlinger, men ikke læst godt nok op på det, og havde egentlig forventet at miste mit depositum på den ene, men sheila foreslog selv at vi lod det stå til næste behandling.
Jeg kommer i hvert fald igen :)
Dygtigste behandler! Vil aldrig lade andre lave mine bryn, læber og eyeliner 😊
Helt fantastisk kundeservice og behandling hos Shelicious! Jeg blev anbefalet stedet, og jeg ELSKER mine nye lækre bryn! Ingen andre skal lave mine øjenbryn end Shelicious! Helt klart en kæmpe anbefaling herfra!
Fantastisk kundeservice!!!! Hun er pisse dygtigt! Vil ALDRIG have andre til at rør mine bryn eller læber!!! Hun ved hvad hun laver og gør det til UG! kan VIRKELIG anbefale SheLicious!
Fantastisk dygtig, og kan virkelig sit håndværk. 👏 Man er på ingen måder i tvivl om at det er hendes kæmpe interesse, og at hun aldrig vil lade en gå ud af døren med et dårligt resultat... 👏 Jeg tager turen fra det Sønderjyske, og har gjort det de sidste par år (opfyldning af bryn) Turen værd og aldrig nogen anden. De bedste anbefalinger herfra!
Dårlig kundeservice!
Meget uprofessionelt.Da jeg i dag, 3 uger før den tid jeg skulle have behandling ringede for at afbestille, fik at vide at hun skal beholde, 50% af betaling lige gyldig at jeg ingen behandling eller tiden fik🤷♀️.Attituden fra ejer er forfærdiger og uforskammet. Hun henstiller sig hele tiden til hvad hun har ret, jeg fik ikke lov for at snakke og komme til en mulig løsning, hun tænke slet ikke på kundens oplevelse eller behøver, hun er den ultimative penge maskinen, aggressive og uhøflige person jeg har mødet !!! Jeg synes det er ikke i orden, uretfærdig og en dårlig stil. Jeg personlig fik en maget dårlig oplevelse som desværre kan ikke ændres 👎
Jeg råbet!?? Jeg fik ikke en gang lov at snakke, der var dig som råbte hele tiden! Der for skulle jeg lagt på!! For din uhøflig og aggressive reaktion, jeg ville på den pæneste måde at vi kunne finde på en løsning, men du er en som kan slet ikke snakke. Alligevel fik jeg ikke penge :) retur, du vand det hele... hvad klager du over?
Professionalisme star med den måde du behandler dine kunder, og kan se at det ikke er den første dårlig anmeldelse du fik på den samme grund.

Antwort von Shelicious
Professionel og omhyggelig med sit arbejde . Har lavet korrektion af mine øjenbryn som var lavet andet sted og meget skæve . Flot lavet trods svær opgave .
Professionelt og dygtigt arbejde - Shila giver god vejledning og stiller ikke et bedre resultat i vente, end hun 110 % kan levere. Kan kun give 5 stjerner og al ros med Shelicious.
Flot, ren og moderne klinik, professionelt og sødt personale. Et sted der giver en fantastisk oplevelse.
Jeg er kommet i shelicious siden december 2016 hvor jeg fik lavet de fineste hybridbryn. Siden er jeg kommet i klinikken for at få lavet eyelash extensions. Sheila er top dygtig, professionel og går ikke på kompromis. Har en ærlig og ordenligt tilgang til sine behandlinger. Jeg kunne ikke drømme om at gå andet sted hen hverken til permanent makeup eller vipper.
Shelicious har mine varmeste anbefalinger.
Kom for nogle måneder siden med grimme kedelige bryn lavet et andet sted og kom ud med de flotteste bryn.... Der ikke noget at sætte en finger på. Jeg var aldrig i tvivl om at jeg var det bedste sted men resultatet blev alligevel endnu bedre end forventet. Jeg har også netop fået lavet mine læber og mine læber er stort set ophelede efter 2.behandling og er måløs
Over så flotte og perfekte de er blevet :) Jeg har virkelig de flotteste bryn og læber, og hviler nu mere i mig selv og helt tilfreds med mit spejlbillede.
Hvis du er nervøs eller i tvivl om du skal have lavet permanent makeup. Bryn, liner eller læber så har du ikke længere nogen grund hvis du besøger Shelicious.
Her er der invisteret i uddannelse og sikret at alt er i orden. Farverne er kvalitetssikret og ændre sig ikke i alle mulige nuancer med tiden.
Jeg har stor respekt for kvaliteten. Har selv fået lavet liner og bryn plus for volumevipper.
Jeg er uddannet materialist, makeup artis og certificeret Airbrush artis, så jeg ved om nogen hvad kvalitet handler om. :)
Skønne omgivelser og skønne piger.
Det er alle pengene værd...👌🏻
Jeg tager turen fra København til Viborg for at få ordnede mine bryn hos SheLicious.
Ejeren er super professionel og ekstrem dygtig. Hun er servisemaindet og meget seriøs. Jeg har, uden undtagelse, altid følt mig tryg og er blevet godt og venligt behandlet.
Hos SheLicious bliver jeg altid møde med smil, interesse og venlighed, derfor bruger jeg en dag og rejseudgifter på behandlinger hos SheLicious.
5 stjerner herfra.
Jeg var afsted for første gang i 2014 for at få rettet mine bryn efter at jeg havde fået lavet dem hos en anden klinik. Da jeg kom var mine bryn skæve, ikke lige lange og havde hver deres farve. Havde nærmest opgivet og få pæne bryn. Men det lykkedes ejeren af klinikken og redde mine bryn, resultatet er blevet så flot. !
Fik sådan en go behandling hos Shelicious. Blev guidet igennem behandlingen, ejeren var i det hele taget rigtig sød og god til at informere mig om hvad hun gjorde og hvad der skulle ske og derfor giver jeg 5 stjerner .. Nu er jeg kommet der siden 2014 og er kun gået derfra med gode resultater.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.