Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerst zien dan geloven zeggen ze altijd toch , mensen deze pil werkt uitstekend wil wel een tip geven aan de toekomstige mede shark gebruikers ONTBIJT EERST GOED !! Want geloof me pil werkt meteen je... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik ben super tevreden met deze pillen! Ben in anderhalve maand 6 kilo kwijt, dit was nooit gelukt zonder de capsules. Leuk dat anderen ook meteen het verschil zien, dus aan complimenten geen gebrek... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heb het product echt nog niet gekocht ga dat zeker wel doen alleen de persoon achter dit product wordt alleen al enorm gewaardeerd veel leuke gesprekken met hem. Einde van deze maand het product zel... Mehr ansehen

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel

Vom Unternehmen geschrieben

afslank pillen

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

389 Bewertungen

35 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling nooit geleverd

Bestelling nooit geleverd. Betaling blijft openstaan op klarna. Zolang de pillen niet geleverd worden in Belgie . Betaal ik niets

2. Dezember 2024
Sharks Pil-Logo

Antwort von Sharks Pil

Beste,

U had al een geschil bij klarna aan gevraagd en die heeft u verloren omdat u het pakket wel heeft ontvangen, wij vinden u review niet aanvaardbaar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

sinds eind maart begonnen 30 kg…

sinds eind maart begonnen 30 kg afgevallen je hebt geen honger maar bent fit je hebt gewoon overal zin in geen nadelen ik zou zeggen probeer het en je krijgt geen spijt 100 procent garantie

15. Oktober 2024

Blijft een top product

Blijft een top product! Bestel al sinds het begin.
Kort samengevat: Extreem veel energie, kilo’s vliegen eraf & je zit lekker in je vel!
Klantenservice is ook erg snel & dat is heel fijn!

28. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ik heb er gewoon geen woorden voor

ik heb er gewoon geen woorden voor. Na een keer innemen had ik zo veeeeeel energie kan ik niet eens beschrijven ik had ook een betere mood,en ging gelijk naar de sportschool heb veel calorieën verbrand die ik nog nooit alleen kon doen.Je moet het wel heel vroeg innemen is veel beter anders wordt slapen beetje moeilijk.Kreeg de hele dag echt helemaal geen honger maar moest toch zeker wat gezond eten anders ga ik me duizelig voelen.Ik zal hier zeker weer komen na dat ik klaar ben met mijn pillen echt een top Service!!! Ik raad iedereen aan☺️☺️

11. August 2024

Iedereen die afvallen wilt

Iedereen die afvallen wilt: dit werkt echt! Ik heb van alles geprobeerd om van de laatste 7 kilo vocht af te komen. Niets werkte me benen deden pijn en loodzwaar. Ik nam na lichte ontbijt 1 pil in.... WHOOOO wat een energie boost. Ik kreeg overal tintelingen. Was zo energiek en alert. Geen honger wel dorst. Na appen uit paniek begreep ik pas dat ik GOED MOET ONTBIJTEN. Dus goed ontbijten, vroeg innemen en na paar dagen zie je je gewicht dalen! Ik ben al 2kilo vocht kwijt na 3x innemen. Ik heb ervoor gekozen halve pil te gebruiken omdat dat bij mij het beste past. Ik gun t iedereen en NEE ik ken ze verder niet.

12. Juli 2024

Fijne klantenservice

Fijne klantenservice, kan soms laat reageren ivm drukte, maar ze geven altijd antwoord! Had laatst een bestelling geplaatst, te weinig capsules ontvangen. Nadat ik dit had aangegeven, werd t ook meteen opgelost en kreeg ik het restant ook daadwerkelijk opgestuurd (zonder welles nietes hoofdpijn!). De pil zelf geeft je ook daadwerkelijk een energieboost!

3. Juni 2024

Afslankpillen

Eerst was het even spannend om te proberen. Het product geeft een goede energie boost. En je verliest daadwerkelijk kilos per week🙏. Good Job Sharks

5. Juni 2024

-20 kilo

Laten we eerlijk zijn, wie gaat dit geloven dacht ik altijd, tot ik na mijn bevalling de kilo's niet meer weg kreeg, en hopeloos de pillen heb bestelt, best met veel hulp van de verkopen, lang over na gedacht en toch maar bestelt, en uit mijn ervaring, praat niet voor een ander, ben ik blij ik ben max 20 kilo kwijt geraakt, want ze zorgen ervoor dat je veel gaat drinken en minder snel naar eten grijp, dat is wat ik wilde.
Nou ga ik het nog een keer bestellen maar puur voor op vakantie, want daar komen de meeste kilo's weer aan.

12. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr