Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette firmas adm.direktør er ikke til at stole på. Han skylder penge ved et firma som han har købt en maskine ved. Og når man kontakter ham tager han ikke telefonen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fin og hurtig levering. Varen levede dog ikke op til mine forventninger. Firmaet reklamerer med penge retur efter 10 dage. Efter at have sendt tre mails - alle ubesvarede, ringede jeg. Indehaveren pås... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg har købt et par shorts gennem ekstern forhandler. De sidder virkelig godt og der er helt fantastisk shaping effekt i dem - meget bedre end jeg havde forventet. Desværre støjer det rigtig meget,... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Desværre opfylder de shabes(buksen)ikke helt beskrivelsen. Der står den ikke "ruller".. Derfor købte jeg den, men den ruller ned og dette er ret ubehageligt da det så strammer ekstra omkring maven.

1. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

SHABES er shapewear til den moderne kvinde. Dig, som ikke vil gå på kompromis med materialer og kvalitet. Dig, som vil have Shapewear med høj komfort og optimal funktionalitet!

2,3

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gedigen shaping-bodystocking til…

Gedigen shaping-bodystocking til prisen. Jeg ville dog ønske at shabes også lavede en bodystocking mes stof, der dækker brystet som fx en alm. undertrøje.

9. Oktober 2023

Antwort von SHABES

Tusind tak for din feedback - Det sætter vi virkelig pris på :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service , og varen stemmer overens, og varen var hurtig fremme

21. September 2023

Antwort von SHABES

Tusind tak for din anmeldelse - Det sætter vi virkelig pris på :)

Det passede perfekt

Det passede perfekt, og gjorde det, der skulle

20. Juni 2023

Antwort von SHABES

Tak for den gode Feedback, Pia! Vi er super glade for at produktet levede op til dine forventninger

God shape effekt, men..

Desværre støjer det rigtig meget, når jeg går i dem, fordi mine lår rører ved hinanden. Derfor kommer jeg aldrig til at bruge dem :(
Jeg ville dog, hvis jeg havde haft muligheden, uden at tøve have byttet dem til et par uden ben i, fordi effekten er så god.
Men samtidig synes jeg også, der burde have været taget højde for, at mange kvinders lår rører hinanden, når man går, og det er ikke optimalt, at man ikke kan bevæge sig rundt, uden alle kan høre det.

8. Juni 2023

Antwort von SHABES

Hej Camilla, tusind tak for din feedback!

Vi er kede af, at du oplever dette problem med vores shorts. Da de ikke er købt direkte hos os kan vi desværre ikke tage os af ombytningen dog kan vi anbefale at forsøge at få byttet den hos forhandleren :)

Vi står gerne til rådighed på mail og telefon ved andre spørgsmål.

Bedste hilsner,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klart de bedste shapewear shorts jeg…

Klart de bedste shapewear shorts jeg har haft. De sidder ikke helt oppe under brystet, men nede på maven, hvilket jeg klart foretrækker.

De ruller ikke. Hverken på mave eller lår. Og så er det rigtig behagelig at have på samtidig med, at de holder på topmaven og lårene kysser ikke hinanden.

Klar anbefaling. Jeg kommer i hvert fald til at købe flere par.

31. Mai 2023

Antwort von SHABES

Hej Mille, mange tak for din anmeldelse!

Vi er super glade for at du er tilfreds med kvaliteten og den shaping effekt som shortsene giver.

Hurtig levering. Tak

16. März 2023

Hej Anne-Mette
Tak for din feedback, vi er glade for at høre at alting gik som det skulle med din ordre

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De får 3 stjerner fra mig og det er pga…

De får 3 stjerner fra mig og det er pga kvalitet på bukser syndes ik deres str guide passe skulle ha haft nr større også ruller de kan ik se de gør en forskel

25. Juli 2022

Tak for din anmeldelse!

Vi beklager hvis størrelsesguiden har været forvirrende og derved har forhindret dig i at finde den rette størrelse. Vi står selvfølgelig altid klar ved telefonen eller på mail til at svare på spørgsmål ift. størrelsen.

Gerne ombytter vi også størrelsen gratis.

Elendigt produkt

Elendigt produkt, til en enorm høj pris
Ruller i taljen

13. Juli 2022

Hej Helle,

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg kan ikke finde nogen ordre med dit navn eller ved navn Helle som har refunderet sin ordre indenfor den tid. Kan du evt. sende dit ordrenummer til hello@shabes.dk? Er bange for det er den forkerte side du har anmeldt 😊

Bedste hilsner,

Team Shabes ❤️

Anbefales varmt herfra

Super service. Fik tilsendt et nyt par G-string trusser, som passer perfekt, så dem må jeg have nogle flere af.
Som kunde skal man dog vælge størrelsen større end den anbefalede størrelsesguide, men så får man til gengæld en perfekt pasform i bedste kvalitet.

30. Juni 2022

Hej Karina

Tusind tak for den fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at g-strengen giver dig den effekt du ønsker og tak for feedbacken ift. vores størrelsesguide ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super godt produkt I god kvalitet

Super godt produkt I god kvalitet. Købte g-strengen for længe siden, og synes den er behagelig at have på, i forhold til andet jeg har prøvet.
Samt en god service, kan klart anbefale det

15. März 2022

Antwort von SHABES

Tak for den fine feedback!

Dejligt at høre at alt var som det skulle være med gennemførelsen af ordren og at g-strengen giver dig den ønskede shaping effekt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har været super glad for min High-Cut…

Har været super glad for min High-Cut Bodysuit. Jeg er især glad for det er en thong-model, idet den bliver usynlig under tøjet, og jeg ikke skal bekymre mig om linjer. Det er klart det vigtigste for mig. Derudover har jeg været godt tilfreds med Shabes' service.

15. März 2022

Antwort von SHABES

Tusind tak for den søde feedback ❤️

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Desværre opfylder de shabes(buksen)ikke…

14. März 2022

Antwort von SHABES

Hej Merete, tak for din anmeldelse!

Vi beklager at du oplever dette med vores produkter. Vi står altid gerne til rådighed ved spørgsmål til pasform eller størrelse!

Team SHABES

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækkert shapewear i super kvalitet

Lækkert shapewear i super kvalitet, lever op til forventningerne :-)

23. Februar 2022

Antwort von SHABES

Tak for den søde feedback! Dejligt at alting er som det skal være ❤️

Mangler penge efter returnering

Jeg har returneret en dragt den 8. februar. Har fortsat ikke modtaget mine penge retur. Har skrevet til dem både i går og i dag og har intet hørt.

22. Februar 2022

Antwort von SHABES

Hej Lena, tak for din feedback!

Vi beklager ventetiden på din returnering. Jeg kan se, at der blev taget hånd om det og vi håber at det gjorde oplevelsen bedre i sidste ende.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Venlig betjening og gode produkter i…

Venlig betjening og gode produkter i lækker indpakning.
At I har forbedret retursystemet, glæder mig. Det var for langsommeligt at få kontakt med Jer. Super behandling da det lykkedes.

27. Januar 2022

Antwort von SHABES

Tak for den fine anmeldelse!

Vi beklager at du havde svært ved at få fat på os. Under alle omstændigheder er vi glade for at vi fandt en løsning og kunne vende det om til en god oplevelse!

Team SHABES ❤️

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr