Chris langs geweest kort maar krachtig advies Zorgt voor flinke kostenbesparing En stuk minder zorgen wat voor mij ook erg belangrijk is Top!!
Onlangs contact gehad met Serviceloket Nederland, contact persoon was Marvin Hoogstra. Marvin is een vriendelijk persoon en hij zoekt uit welk contract het best bij iemand past. Het gaat ons veel gel... Mehr ansehen
Chris is bij mij langs geweest en heeft mij goed geholpen. Hij heeft alles duidelijk uitgelegd. Vanaf volgende maand begin ik met besparen voor mijn zaak en huisadres. Ik ben super blij met Chris als... Mehr ansehen
Na 5 jaar genieten van een mooie deal moest ik nu weer een nieuw contract afsluiten. Toen belde Serviceloket Nederland waar ik een afspraak maakte met Gabriëlla. Direct een vertrouwd gevoel, vriendel... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Goed geholpen door Chris
Goed geholpen door Chris. Alles duidelijk uitgelegd en veel geld bespaard
Quincy Gall was heell duidelijk en…
Quincy Gall was heell duidelijk en prettig in omgang
Chris is bij ons langs geweest
Chris is bij ons langs geweest, een hele bijzondere aardige jongeman. Hij heeft ons geholpen aan een nieuw energiecontract waarmee we €80 in de maand gaan besparen. Heel erg bedankt!
Bedankt Tim voor de goeie hulp
Bedankt Tim voor de goeie hulp. Alles netjes en correct.
Goede ervaring met Serviceloket…
Marvin is een vriendelijk persoon en hij zoekt uit welk contract het best bij iemand past. Het gaat ons veel geld besparen. Mocht u ook willen overstappen, neem dan contact op met Serviceloket Nederland en vraag naar Marvin.
Zeer tevreden en goed advies van Quincy!
Keurig geholpen door Tim Udding
Goed geholpen via Quincy
Goed geholpen via Quincy. Hij was niet opdringerig en heeft mijn een goed advies gegeven. Alles van a tot z duidelijk bekeken, en we hebben het samen goed afgesloten.
Fijne ervaring
Mijn gratis adviesgesprek met Marvin Hoogstra is achter de rug en ongedwongen kon ik meerdere leveranciers kiezen. Keuze uit vaste contracten, dynamische contracten, groene stroom en ga zo maar door. Beknopte samenvatting: Behulpzaam en transparant!
Ik ben geholpen door Marvin Hoogstra…
Ik ben geholpen door Marvin Hoogstra Het was een erg fijn gesprek en het scheelt mij door zijn advies 150,- in de maand. Betrouwbaar en transparant. Super blij mee!
Goed geholpen aan een nieuw energie…
Goed geholpen aan een nieuw energie contract, goed advies van Quincy Gall en duidelijk en fijn geholpen.
Quincy gall was bij ons geweest.
Quincy gall was bij ons geweest.
Goede samenwerking en een neiuw contract
Quincy
Quincy
Dank je wel voor de goede uitleg en service
Goed geholpen door Tim aardige jongen…
Goed geholpen door Tim aardige jongen en eerlijk
Geholpen door Quincy Gall
Geholpen door Quincy Gall. Goed geadviseerd en duidelijke uitleg.
Prettige samenwerking
Fijn en transparant geholpen door Quincy Gall, nogmaals bedankt!
Zeer goede uitleg
Zeer goede uitleg. Aardig persoon. Alle vragen werden goed beantwoord. Betrouwbaar uiterlijk en fijne manier van communiceren. Het betrof Marvin Hoogstra.
Quincy zeer nette man
Quincy zeer nette man. Kwam met simpele en duidelijke uitleg.
Eerlijk en helder
Quincy langs geweest eerlijk en helder verhaal. 3 contracten omgezet.
Verkeerde misleidende informatie
Was vooraf wel wat huiverig toen ze belde om een afspraak te plannen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Maar toch gedaan. Tijdens het gesprek met Tim voelde het verder wel goed en had ik echt het gevoel dat hij ons zakelijk en privé het beste contract adviseerde. Het ging wel allemaal heel erg snel. Later ben ik natuurlijk alles rustig gaan nalezen en bleek dat hij een contract voor 5 jaar had afgesloten. Bij navraag zei hij zelf, dat dat het kosteloos opengebroken kon worden en dat de prijzen aangepast zouden worden als de energieprijzen zouden dalen, maar in de algemene voorwaarden van de energieleverancier stond dat absoluut niet. Heb gevraagd of hij dat dan schriftelijk wilde bevestigen. Maar dit is niet gebeurd. Heb zelf contact opgenomen met Clean Energy en die vertelden me ook dat dit absoluut niet waar is. Dat er altijd een boete aan vast zit. Ik heb daarom ook direct het contract geannuleerd. Gelukkig was het nog binnen de 14 dagen. Maar heb hier wel een vervelend gevoel over. Hopelijk is het zakelijke contract wel de juiste keuze. Maar dat is dynamisch en ieder moment opzegbaar.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.