Jeg har haft fornøjelsen af et værdigfuldt & givende møde med Mads Nielsen vedr. min firmabetalte pension. Jeg modtog en god & udførlig vejledning, der førte til en markant besparelse til min forde... Mehr ansehen
Meget konstruktiv dialog med Rasmus om de muligheder og ikke mindst faldgrupper der kan være i ens pensions opsparing. Efter 30-45min kan jeg nu tage fat i mit pensions selskab med ro i maven og lave... Mehr ansehen
Fremragende service. Blev spurgt: Hvad koster din pension dig? Jeg måtte ærlig indrømme at jeg ingen idé havde om det, Mads undersøgte det for mig, og jeg er mildest talt overrasket over hvor mang... Mehr ansehen
Som medlem i Facebookgruppen Debat om Bank & Realkreditlån, fik jeg mulighed for at få mine pensioner kigget efter i sømmene. Set i bagklogskabens lys var det en super god beslutning, og kan... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Serén er du og din pension altid i centrum. Vi tror på, at du fortjener friheden til at vælge det pensionsselskab, der bedst opfylder dine behov og ønsker. Vores mission er at sikre, at du får mest muligt ud af din pensionsopsparing. 9 ud af 10 kunder oplever en markant stigning i deres pensionsudbetaling efter rådgivning fra os. Hvordan gør vi det? Vi har en unik økonomisk baggrund og skiller os ud fra den typiske pensionsrådgiver. Dette giver os mulighed for at beregne og sammenligne forskellige pensionsselskabers produkter og performance måned for måned. Transparens er kernen i vores rådgivning. Vi overvåger konstant markedet, så du får de mest opdaterede og præcise informationer. Vores mål er at give dig fuld kontrol og klarhed over dine pensionsmuligheder. Hos Serén handler det om din tryghed og økonomiske fremtid. Kontakt os i dag, og lad os vise dig, hvordan du kan optimere din pensionsudbetaling med vores personlige og uafhængige rådgivning. Din pension, din frihed - Serén er her for at sikre, at du får mest muligt ud af dine penge, så der bliver mest mulig til din pensionsudbetaling.
Kongevejen 400D, 2840, Holte, Dänemark
- +4571997150
- seren@seren.dk
- seren.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
God oplevelse
God oplevelse. Havde møde med Mads, fik præsenteret nogle ret store besparelser. Klart anbefalelsesværdigt.
Super god hjælp fra Rasmus.
Super god hjælp fra Rasmus.
Hele mødet igennem var professionel, tryg og informativ.
Rasmus tog sig tid til at forstå min situation og mine fremtidsplaner, og hans ekspertise og rådgivning har givet mig en meget større klarhed om, hvordan jeg kan optimere min pension.
Super god oplevelse.
Tak til Rasmus, for super kompetent rådgivning, og ikke mindst oplysning om hvor meget jeg betaler i årlige omkostninger.
Desuden fik jeg et fint overblik over mine muligheder og uddybende forklaringer.
Tak for at gøre mig klogere på min pension.
Konge dialog kan varmt anbefales
Efter 30-45min kan jeg nu tage fat i mit pensions selskab med ro i maven og lave nogle mindre ændringer, der potientielt vil sparre mig for 400-500.000kr i omkostninger over de næste ca 20 år.. det er dælme god rådgivning
Jeg takkede ja til et tilbud om at…
Jeg takkede ja til et tilbud om at holde møde med Mads. I løbet af processen var han lyttende og let tilgængelig, når jeg havde spørgsmål. Hele forløbet har været smidigt og problemfrit, og jeg kan kun varmt anbefale både Serén Pensionsmægler og Mads Nielsen til alle, der søger kompetent og personlig pensionsrådgivning.
Tak for en god oplevelse.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse
Jeg har haft en rigtig god oplevelse. Rasmus har hjulpet mig med at reducere mine omkostninger på min pensionsaftale.
Jeg fik tingene fremlagt på en gennemskuelig måde, dette gjorde det var nemt at træffe et valg.
Jeg kan anbefale at tage et møde med Serén.
Kompetent pensionstjek
Min hustru og jeg havde d. 4/9 et on-line møde med Mads Nielsen. Det var nemt og enkelt og det fungerede helt perfekt. Mads var yderst professionel, kompetent - og ikke mindst meget pædagogisk i sin formidling af pensionstjekket. Vi vil på det varmeste anbefale Seren.
Mine varmeste anbefalinger
Jeg har holdt et møde vedrørende pension med Rasmus Mikkelsen fra Serén. Han var meget velforberedt og dybdegående i sine forklaringer. Under mødet fik jeg et grundigt og detaljeret overblik over mine muligheder.
Mine varmeste anbefalinger til Rasmus Mikkelsen og Serén
Havde et rigtig fint møde med Martin…
Havde et rigtig fint møde med Martin fra Serén. Jeg er ret meget inde i pensioner osv, men stadig blev jeg oplyst om ting jeg ikke vidste i forvejen.
Desuden kan Martin hjælpe med, at jeg har endnu flere penge til mig selv, den dag jeg får på pension.
Derudover er Martin dygtig til at få det hele kogt ned på et niveau hvor alm. mennesker forstår det tekniske.
Jeg giver Martin og Serén mine bedste anbefalinger 😉👏
Mads Nielsen gav meget kompetent…
Mads Nielsen gav meget kompetent rådgivning.
Meget behageligt møde.
Mads har sparet mig for mange omkostninger på min pension. Stort 5-tal herfra.
Overraskende rådgivning
Har lige haft møde med Mads Nielsen fra Seren. Et professionelt møde uden forsøg på salg af nogen art. Blot oplysning og rådgivning. Har allerede nu sparet temmelig mange penge og føler mig dum over at jeg ikke selv har været bevidst om hvor mange penge jeg hidtil har betalt i gebyrer. Jeg kan stærkt anbefale et møde med Seren.
Hvorfor har jeg ikke gjort det her for længst?
Jeg blev i starten af ugen virkelig klogere på min pension takket være Mads fra Seren! 🚀💼 På bare 45 minutter fik jeg en mega behagelig og top-professionel pensionsrådgivning. Alt blev forklaret så simpelt og klart – vi snakkede pensioner og forsikringer, og Mads guidede mig igennem, hvordan jeg kunne optimere min pension. 🎯
Nu skal jeg selvfølgelig over det næste år se den positive forskel det kommer til at betyde for min pension og jeg kan til enhver tid springe fra, hvis resultatet ikke lever op til mine forventninger. Men indtil videre kan jeg kun sige: Hvorfor har jeg ikke gjort det her for længst?! Det virker som de absolut bedste minutter, jeg har investeret i min fremtid. Stor shoutout og de varmeste anbefalinger herfra! 🙌🌟
Et professionelt og kompetent forløb
Jeg hører til dem, som jævnligt skifter teleselskab, internetudbyder, el-leverandør, realkredit, bank m.m. for at optimere og spare, så derfor virker det jo underligt at jeg aldrig har gjort noget for at undersøge/optimere mine pensionsforhold.
Men da jeg nærmer min pensionsalderen kastede jeg mig for første gang seriøst over dette sammen med mit nuværende pensionsselskab. Rådgivningen herfra var (forventlig nok) at jeg burde foretage en betragtelig ekstraindbetaling til dem, hvis jeg ville sikre et fornuftigt liv som pensionist.
Lettere chokeret over denne udmelding ledte jeg efter nogen som kunne give mig en "second opinion", og stødte på Serén. Jeg kontaktede Rasmus, og via et par møder fik jeg gennemgået mine pensionskonti, både de aktive og de gamle passive klatpensioner.
Rasmus hjalp mig med "skyts" og argumentation som jeg kunne viderebringe til mit nuværende pensionsselskab for forbedringer.
Resultatet blev en konsolidering af alle de små og større pensionsbeløb jeg havde stående forskellige steder, reduktion af de samlede adm.omkostninger samt optimering af min nuværende arbejdsgiveradm. pension.
Jeg er glad for den professionelle og personlige rådgivning jeg modtog fra Rasmus, og har nu valgt Serén som familiens faste pensionsmægler.
Stor tak til Rasmus og til Serén!
Fantastisk service og effektiv ydelse
Jeg bookede via en gruppe et møde, og blev efterfølgende ringet op af en meget behagelig person, der fik mit samtykke til at kigge pensionsoplysninger igennem.
Efter blot 30 minutter blev jeg ringet op og fik tilbagemelding på mine pensioner, dette om hvilke fordele der ligger for mig i at flytte pensioner.
Det var ikke så lidt der kunne optimeres på!
Alt gik super nemt og glad for at jeg traf beslutningen om at få afklaring.
Tak for en god oplevelse Martin.
Bedste rådgivning nogensinde
Jeg var via firmaet "Din Familiejurist", blevet henvist til Serén Forsikringsmægler Aps for et efterfølgende møde omkrig en optimering af en privat pensionsopsparing. Jeg har i forbindelse med ansættelser i forskellige virksomheder, før haft uvildig rådgivning. Men denne rådgivning slår alt, da jeg fik en yderst kompetent vejledning i en yderst behagelig atmosfære. Og hvis ændringen giver det udbytte der p.t. ser sandsynligt ud, så er dette den bedste rådgivning jeg i mit 45 årige arbejdsliv har modtaget. Tak til Mads Nielsen for yderst kompetent og professionel rådgivning. Efter 25 år i salgsbranchen er “kunden i centrum” en talemåde som giver ekstra mening under Mads’ mødeledelse. Jeg kan kun give Mads og Serén Forsikringsmægler Aps mine varmeste anbefalinger.
Værdifuld pensionsrådgivning
Jeg har i dag fået en behagelig, professionel og særdeles udbytterig pensionsrådgivning af Rasmus fra Seren.
På en let forståelig måde fik jeg gennemgået mine pensioner og forsikringer og jeg fik værdifulde optimeringsforslag og vejledning. Det blev de bedste 35 min jeg længe har brugt på min økonomi. Jeg kan kun ærgre mig over jeg ikke har gjort det for længst. De bedste anbefalinger herfra.
Det gratis pensionstjek
Ud fra en messengertråd om pensionsopsparing kom jeg i kontakt med Rasmus fra Serén. Jeg tog imod tilbuddet om et gratis pensionstjek. Rasmus var meget imødekommende og villig til at hjælpe free of charge. Han kiggede mine pensioner igennem og fra sin viden og vejledning, samlede jeg mine private pensioner hos 1 selskab, hvilket har sænket mine samlede omkostninger, men også muligheder for et højere afkast på den lange bane.
Det har alt i alt været en rigtig god oplevelse og kan uden tvivl anbefale Rasmus Mikkelsen fra Serén.
Super god rådgivning
Super god rådgivning.
Jeg fik en grundig gennemgang af mine pensioner og hvilke muligheder, der var for at optimere i forhold til både afkast og omkostninger i forhold til nuværende pensioner. Stor anbefaling herfra.
Professionel Rådgivning om Pension
Jeg havde et kort møde med Rasmus fra Séren, hvor han gennemgik min pension. Selvom min pension delvist var låst, lykkedes det ham alligevel at hjælpe mig med at sænke mine omkostninger med cirka 0,5% og samtidig åbne op for muligheden for et højere afkast.
Det var en virkelig god oplevelse. Rasmus var utrolig venlig og guidede mig lynhurtigt rundt på pensionssiden. Han udstrålede en høj grad af kompetence, og det var tydeligt, at han har en dyb indsigt i pensionsverdenen.
Jeg kan varmt anbefale et møde med Rasmus og Séren for alle, der ønsker at optimere deres pensionsordning.
På godt 30 minutter lærte jeg meget…
På godt 30 minutter lærte jeg meget mere om min pensionsordning end de sidste mange møder med pensions"rådgivere" fra pensionsselskabet. Rasmus var virkelig tillidsfuld og forklarede tingene så man kunne forstå det. Pludselig var en pensionsordning ikke så langhåret og interessen for den er stigende for mit vedkommende. Han gav råd som virkelig kunne spare mig for mange penge på opkostningerne med ganske få klik. Varme anbefalinger til Seren!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.