We hebben een SEO scan laten uitvoeren…
We hebben een SEO scan laten uitvoeren door seo-hulp.nl. De feedback was keurig weergegeven in een rapport. Ook was het feedback waar we wat aan hadden. Dus een goed ervaring gehad.
SEO Hulp helpt bedrijven met zoekmachine-optimalisatie (SEO) en conversie-optimalisatie door het geven van online SEO trainingen en uitvoeren van opdrachten en projecten.
Rembrandtlaan 88, 9403CD, Assen, Niederlande
Op het internet zag ik door de bomen het bos niet meer toen ik informatie over het gebruik van SEO in een website zocht. De cursus van Rob heeft me in een paar uur het inzicht gegeven hoe ik SEO in kan zetten. Door tijdens de cursus ook nog eens samen de website te bekijken werd helemaal duidelijk waar er verbeteringen op dit vlak aangebracht konden worden.
Heel fijn om één op één zo'n goede begeleiding te kunnen krijgen en zeker een aanrader voor iedereen die zijn of haar website graag zo hoog mogelijk in Google-resultaten terug wil vinden.
Rob is heel enthousiast en legt alles zo uit dat het gemakkelijk te bevatten is. Ik heb nu handvatten om lekker mee aan de slag te gaan.
Wij zijn de eigenaar van review website reviewkeizer.nl en hebben dit product onlangs uitgebreid getest. Onze onafhankelijke resultaten vind je in het betreffende review op onze site.
De combinatie van SEO theorie, en de mogelijkheid de eigen website op SEO te beoordelen in overleg met Rob IJszenga vinden wij erg waardevol.
Rob is enthousiast over Google en SEO. Aan alles merk je zijn passie hiervoor. Hij neemt de tijd je uitgebreid te informeren. En hij stemt zijn SEO-training heel specifiek af op de wensen, behoeften en het niveau van je.
Voor mij was de training waardevol. Het heeft mij geholpen met een beter plan de content voor mijn website uit te werken. Ik heb meer vertrouwen.
Thanks Rob.
+ expertise
+ relevant
+ praktisch toepasbaar
+ specifiek
De training is echt persoonlijk. Na de eerste sessie, waar de basis wordt uitgelegd, kan je zelf kiezen waarmee je aan de slag wil gaan in de tweede sessie. Rob legt duidelijk uit wat je wil weten en geeft ook handige tips. Ik raad iedere (nieuwe) website-eigenaar aan deze training te volgen als je SEO beter wilt toepassen. Erg nuttig!
Ik wist vooraf heel weinig af van SEO en door deze cursus ben ik nu toch al veel beter op de hoogte. Ik weet nu waar ik moet opletten, en hoe ik mijn blog hoger in de Google ranking kan krijgen. Door de screening vooraf weet ik ook waar mijn zwakke punten liggen van mijn website. Een aanrader voor wie zich meer wil verdiepen in SEO.
Ik heb de online SEO training van Rob gevolgd. Rob geeft hele duidelijke uitleg en heel veel handige tips en bruikbare informatie over SEO! Door de training weet ik wat ik kan doen om mijn startende webshop beter te laten scoren in Google! Heel erg bedankt!
Geweldige ervaring met Rob! Goed en duidelijk uitleg, heel geduldig en zorgvuldig, meedenkend. Bedankt Rob!
Opzoek naar iemand die me kon helpen met de SEO van mijn website, erg snel kwam ik in contact met Rob van SEO Hulp. De communicatie verloopt makkelijk en snel. De SEO training stemt Rob goed af naar jou wensen en helpt je op iedere mogelijke manier. Super bedrijf om mee samen te werken als startende ondernemer.
Dit bedrijf bood ons een enorm mooi overzicht in alle punten waarop onze Seo instellingen nog te verbeteren waren. Het bestand waarin al deze punten stonden was erg overzichtelijk en duidelijk.
Wij raden het bedrijf Seo hulp zeker aan.
Fijne persoonlijke training ramvol bruikbare info en goeie tips. Ik heb er enorm veel van geleerd!
Prima Seo plus cursus gevolgd. Echte aanrader👍🏻
Ik heb bij Rob van Seo Hulp de online Seo plus cursus gevolgd. Hij doet dit met zeer veel passie. Hij legt goed uit wat Seo is en hoe je dit kan laten werken voor jouw website en dus ook voor je bedrijf.
Hij haalt ook je website erbij met uitleg hoe en waar je winst kan behalen en met duidelijke voorbeelden.
Een echte aanrader.
Dankjewel Rob (“knapste man van Assen”)
Useful
Een echte aanrader.
Dankjewel Rob (“knapste man van Assen”)
Heldere en duidelijke uitleg. Helemaal top!
Fijne samenwerking en leerzame trainingen!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.