Stabil service og godt samarbejde
Sentia leverer en stabil service til os og vores centrale kontakt sikrer at vi får løst evt. sten på vejen der måtte opstå. Alt i alt er det samarbejde der føles som om vi arbejder sammen mod et fælles mål.
Sentia, en del af Aeven Group, er en dansk cloud serviceleverandør, der leverer digitale løsninger til både private og offentlige organisationer i Danmark. Som teknologiuafhængig IT-partner effektiviserer Sentia kundernes digitale udvikling gennem robuste og skalerbare cloudplatforme, styrket cybersikkerhed og optimerede digitale brugeroplevelser. Sentia er ISO 27001-certificeret samt ISAE 3000- og ISAE 3402-revideret SKI-leverandør og er anerkendt for høje sikkerheds- og compliancestandarder med services, der gør det muligt for organisationer at drive forretning fra digitalt fundament, der slår gnister. Organisationen omfatter specialister, der kombinerer lokal forankring med international erfaring fordelt på kontorer i Ballerup, Odense, Aarhus og Budapest.
Industriparken 32, 2750, Ballerup, Dänemark
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Professionel håndtering af vores henvendelse. Teknikeren der håndteret vores henvendelse havde fuldt styr på hvad der skulle laves og kommunikeret præcist til os omkring hvad der foregik. Man følte sig i trygge hænder.
Sentia er vores AWS partner og vi har en super relation og får præcis den kompetence og rådgivning vi søger hos Sentias arkitekter og teknikere.
Simpelthen det værste vi nogen side har oplevet, efter at være kunde i 7 år, overser vi en lille ting i kontrakten, der nu binder os i en lang periode, selvom vi er fraflyttet lokalet, og pillet internettet fra. De er fuldstændig ligeglade og pussede deres legal på os.
Vi har lige betalt endnu en regning på 11.000 kr. for de næste 4 mdr. uden vi bruger en eneste KB af forbindelsen. Bondefangeri, og ikke et eneste gram af service. Pas på med at bruge dem, det kommer til at koste dig DYRT. Vi bruger TDC på alle vorea andre lokationer, selv om de er store, har de altid været til at snakke med :-)

Antwort von Sentia
Startede længe før det hed Jaynet og nu Sentia. Vi en lille virksomhed uden det helt store forbrug - da var vi velkomne, men nu er Sentia blevet én af de store, så da de for nylig ikke umiddelbart kunne løse vores problem med et langsomt WIFI, ja så valgte de at opsige vores aftaler - Sentia har ikke brug for de små kunder længere, så hold jer langt væk...
ALDRIG BRUG SENTIA.
Jeg er ansat i et hosting firma hvor vi har små og mellemstore virksomheder
Sentia er kendt for hvis forbindelsen går ned svare de ikke de. Har haft kunder der har været nede i 5 dage uden de gøre noget. Kun når man presser dem til det yderste gøre de noget
Du skal altid selv Ringe til dem for en status
Pt er vi selv nede har været det i 2 dage der bliver intet gjort.
Skal hilse at sige det problematisk at drive en it virksomhed uden net
Vi har kun erhves linjer
Opdatering den 18-04-2023
Vi har stadig inetet net Sentia har Stadig ikke kunne løse fejlen måske havde de været færdig nu hvis de var kommet i gang noget før
Tak for infomation med support portalen problemet er bare når vi ringer til jer skal i oprette en sag det gjorde i ikke i fredags tænker det på grund i vil holde jeres SLA.
hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det
Opdatering den 20-04-2023
Stadig intet net så snart nede uden net i en uge.
Kan hilse at sige det ikke super fedt at arbejde på hotspot så længe.
Man de hvad fejlen er nu..........
men det er også det enste posetive der er sige da de ikke kan løse det.
Opdatering 2 20-04-2023
Vi nu oppe igen med net.
Fejlen skyleds at Gobelconnect havde købt internet linjen som Sentia sælger vider før havde vi TDC.
Sentia kunne ikke løse fejlen og rullet os tilbage til TDC.
6 dage uden net. Tror ikke jeg behøver at sige mere..........
Opdatering den 09-05-2023
Sentia har nu send os en regning for at gå tilbage til TDC linjen de har ikke en gang give kompensation kun en regning for at være nede i 6 dage
Vi har selvfølge klaget og intet hørt......
Opdaterintg 28-12-2023
Har nu prøvet dette 3 gange hos 3 kunder samme historie hver gang. Kender intet firma så dårligt som Sentia kan bestemt ikke anbefales

Antwort von Sentia
Urimelig lange svartider, hvor man har fornærmelsen af at trække det i langdrag, og trætte kunden.
Svært at få hjælp her og nu.
Kan ikke anbefales SMV virksomheder.

Antwort von Sentia
Changed email settings without informing us, so now we have lost a bunch of semi critical mails, and have to rush to move provider.

Dårlig Support (ingen)
Har som firma haft hjemmeside liggende hos Sentia.
Da jeg opdagede at hjemmeside ikke kørte mere, kontaktede jeg Sentia.
Første gang lukkede de sagen uden at give mig besked.
Næste gang fik jeg forklaring at jeg ikke havde betalt kontingent.
Efter fremsendelse af mine kvitteringer for betaling, fik jeg oplyst at hjemmeside var slettet da der var skiftet server.
Efter nogen tid fik jeg oplyst at hjemmeside ikke kunne genskabes fra backup.
Sentia ønsker ikke at hjælpe med at få en hjemmeside op at køre igen.
Jeg får oplyst at jeg vil være bedre tjent med at finde en anden leverandør.
De sende en kreditnota. Men de vil ikke oplyse hvordan jeg får det skyldige beløb udbetalt...
Jeg skal nu oprette mig som kunde med logind osv for at komme i kontakt med Sentia.
Det er en historie om mere end 15 års godt samarbejde, indtil det sidste halve år.
___________________________________________
Efter anmeldelse har jeg modtaget beløb for kreditnota.
Problemet med slettet hjemmeside er ikke løst eller kommenteret fra Sentia.

Antwort von Sentia
I have used jay-net and sentia for 2.5 years now and I have never had such bad customer exerience with a company. The following are my complaints
- I have entered a contract with back-up where they continuously charge me for 250 GB even though there is only 30 GB on my virtual server (which is included in my contrack with them).
For some time this was corrected on the bill (I had to call the every quater) but their latest comment were: They can't correct it. It is just their system that works this way and therefore I have to pay.
- Due to the above issue I have been withholding my payments which means that a long list of payment reminders have been stacked up. They keep charching me those.
So, the status right now is that I have a bill where 50% of the charge is related to reminders and surcharge for back-up that I am not using.
They have offered an alternative solution which is a new deal with a 15% increase in price and 2 year commitment.
So, they screw up and as a result I have to call them several times each quater. Instead of correcting the problem the propose me a solution where they want to increase the price and make me commit to two more years.

Antwort von Sentia
For snart 2 uger siden fejlmeldte jeg min fibernet. Jeg har dagligt ringet, indtil jeg fandt ud af at det var totalt nyttesløst. 2 af de "supportere" jeg har talt med har opfordret mig til at finde en ny udbyder?!? De siger at de ikke kan gøre noget og at min sag vil blive behandlet når det er min tur. Men hvornår det sker, kan de ikke oplyse noget om.
Det er MEGET frustrerende når man i dag bruger internet til tv og kommunikation - selv mit musikanlæg virker ikke uden internet.
Vildt at man kan være SÅ ligeglade med sinde kunder. Jeg skifter nu men skal så vente 4 uger på at ny udbyder er klar 😞
Noget af det værste og mest frustrerende jeg har oplevet med et firma.- Helt igennem uprofessionelt.
Kundesupport ved f.eks. ikke hvordan de tager kontakt til TDC der ejer fibernettet, hvor de selv er tilknyttet som udbyder.
Har kostet mig mange penge i indkøb af data hos mit teleselskab fordi de ikke kan få min fiberforbindelse til at virke.

Antwort von Sentia
Vi har i mange år haft internet og telefon over en fiber, leveret af JayNet, uden problemer. For nyligt opkøbte Sentia JayNet, det ser ud til at have ødelagt deres support.
Fredag den 23/11 dør vores internet og telefon. Jeg ringer til support og anmelder det.
Man 26/11: Jeg ringer igen. Sagen var ikke oprettet! Der oprettes en sag, og jeg kontaktes af en tekniker, der konstaterer at fiberen ikke virker. Han vil fejlmelde fiberen, fejlsøgning vil begynde inden for 24 timer.
Ons 28/11: Support kan ikke fortælle om der er sket noget på sagen. De påstår at sagen ligger hos TDC (det viser sig ikke at passe) og vil rykke.
Fre 30/11, morgen: Support kan ikke fortælle om der er sket noget på sagen, men vil rykke TDC. Lover at vende tilbage per email om hvad der er sket i sagen. Det sker ikke. Om aftenen skriver jeg per email til support og brokker mig, og beder om at man som absolut minimum kommunikerer med mig senest i løbet af mandagen. Det sker ikke.
Tir 4/12: Ringer til support. Han lover at rykke TDC. Da jeg går ham på klingen og spørger til om der er et TDC sagsnummer eller lignende indrømmer han at det er der ikke, sagen er ikke meldt til TDC endnu!
Han forsøger forgæves at kontakte en tekniker eller en overordnet som jeg kan tale med. Han lover at en overordnet vil ringe tilbage inden for få timer. Det sker ikke. Jeg ringer igen, er sur, en anden supportmedarbejder “eskalerer sagen”.
Ons 5/12: Support siger, at sagen nu er meldt til TDC, vil vende tilbage med et TDC sagsnummer når de får et.
Fre 7/12: Der er nu gået 14 dage siden den oprindelige fejlmelding. Der er intet TDC sagsnummer, men support påstår at fejlen er meldt. Han forstår min frustation, og påstår at jeg siden onsdag har haft prioritet som en erhvervskunde og bestemt vil blive ringet op i løbet af dagen med henblik på at aftale tid til et teknikerbesøg. Det sker ikke.
EFTER 14 DAGE ER FEJLRETNING IKKE BEGYNDT! Sentia's tekniske support er inkompetente, de har hverken evnen eller viljen til at løse selv et simpelt problem.
OPDATERING:
Mandag den 10/12: Support snakker mig efter munden igen. Først når jeg bliver insisterende og kræver at tale med hans chef taler han selv med sin chef (jeg må ikke), der bestemt lover at få løst problemet og vil ringe tilbage. Det sker ikke.
Tirsdag den 11/12: Jeg opgiver, og opsiger abonnementet. ("Det forstår jeg sandeligt godt" er reaktionen). Jeg gør opmærksom på, at da Sentia ikke har leveret internet siden sidst i November så bør de ikke kræve betaling for tiden derefter. Sentia går med til at skære en måned af opsigelsesperioden, men kræver at jeg stadigt betaler for december selvom de ikke har leveret varen. Livet er for kort til at slås med Sentia, så det bliver sådan.

Antwort von Sentia
We have a SQL database connected to a homepage hosted @ Sentia. The SQL site went down and we reported the problem and the same day we had a ticket (on email) that they had received our suport case. As we did not hear anythng more for a couple of days we called them. They couldn't get hold of person working with the case and asked to get back. Next day we got answer on email that they had trouble with hardware and could not give an esitmate when SQL would work again. Now 10 days later after some more emails and telphone calls they still can't give a dircet answer on when the problem will be fixed. Therefore I do not recomend this company to anyone.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.